- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir abla oalrka tek tavsiye edebileceğim erken yaşta evlenmemendir.Ben size zaten yarin evleniyorum demedim mesajlarimi okursaniz 20 yasinda dusunuyorum seneye aileme aciklamayi dusunuyorum demek istedim yorumlariniza saygi duyuyorum hepinizin
Ben 23te evlendim şuan 26yım hala çok erken evlendim derim tabi o yaşta farkında değildim. Sen evliliği evcilik sanıyorsun ama öyle değil canım buradaki koca kv kp konularını oku anlarsın demek istediğimi evlenmeden önce böyle değildi çok ilgiliydi çok önemserdi şimdi şöyle kötü böyle çekilmez hepsinin ana teması bu önce hayatını yaşa bu yaşlar tekrar gelmez...Kizlar meraba sizin fikirlerinize cok ihtiyacim var. Kizlar ben 18 yasindayim bu yasima kadar hicbir zaman okulda okumakta gozum olmadi hep evlenip ailem olsun guzel bi yuvam olsun beni seven bi esim olsun istiyodum yasitlarimdan cok olgun gozukurum ve disaridan da cok begenilen bi kiz oldum herzaman. Sevdigim cocuk 27 yasinda aramizda 10 yas var. Birbirimizi gercekten seviyoruz futbolcu o ve gercekten bana evlilikten bahsetiyo tum sifreleri bende ve hicbi kizla konusmuyo her saniye bana yaziyo ve normalde hicbi erkege guvenmeyen ben gercekten bu cocuga guveniyorum. Ama benim ailem hala beni cocuk gibi gorur babam ben mutfaga girince surekli tembihler yok biyerini yakarsin yok yapamazsin felan diye. Ailem benim ne kadar olgun dusundugumu vs bilmiyo annemlede arkadas gibi degilizdir ve evlenme konusu acsam gulup gecerler ve ciddi olmadigimi dusunurler hatta bana kizarlar. Tek basina bile zor disari cikan bi kizim ama gercekten konustugum cocugu cok seviyorum aramizda bu kadar yas farki olmasina ragmen. Aileme soylersem yas farkina bile kizarlar hicbi turlu soyleyemiyorum yani aileme ama bi yandanda cok seviyorum ve ne yapicagimi hic bilmiyorum nolursunuz bana akil verin
Bizler normal siradan adamlarin esleriyiz yinede kendimize senin kadar guvenemiyoruz bi iki sinav verelim bi yerden mezun olalim diyoruz aman bi kac is becerelim binmeslek sahibi olalim el adaminin avucuna bakmayalim diyoruz.sen saniyomusn hep boyle begeniliceksin? Evde yemek yapmakla temizlik yapmakla mutlu aile olunmuyo malesef.ya okulunu bitir yada bi meslegin olsun derim.heleki futbol camiasinda o hatunlarin arasinda seni yerler yani acik acik soliyim.ya sosyeteden bulurlar yada meslegi universiteyi bitirmis kizlarla evleniyorlar en basiti sabrinin esi kiz pilot oldu vallahi masallahi var.okulunu bitir derim kafabi cok vuruursu abla tavsiyesi.Kizlar meraba sizin fikirlerinize cok ihtiyacim var. Kizlar ben 18 yasindayim bu yasima kadar hicbir zaman okulda okumakta gozum olmadi hep evlenip ailem olsun guzel bi yuvam olsun beni seven bi esim olsun istiyodum yasitlarimdan cok olgun gozukurum ve disaridan da cok begenilen bi kiz oldum herzaman. Sevdigim cocuk 27 yasinda aramizda 10 yas var. Birbirimizi gercekten seviyoruz futbolcu o ve gercekten bana evlilikten bahsetiyo tum sifreleri bende ve hicbi kizla konusmuyo her saniye bana yaziyo ve normalde hicbi erkege guvenmeyen ben gercekten bu cocuga guveniyorum. Ama benim ailem hala beni cocuk gibi gorur babam ben mutfaga girince surekli tembihler yok biyerini yakarsin yok yapamazsin felan diye. Ailem benim ne kadar olgun dusundugumu vs bilmiyo annemlede arkadas gibi degilizdir ve evlenme konusu acsam gulup gecerler ve ciddi olmadigimi dusunurler hatta bana kizarlar. Tek basina bile zor disari cikan bi kizim ama gercekten konustugum cocugu cok seviyorum aramizda bu kadar yas farki olmasina ragmen. Aileme soylersem yas farkina bile kizarlar hicbi turlu soyleyemiyorum yani aileme ama bi yandanda cok seviyorum ve ne yapicagimi hic bilmiyorum nolursunuz bana akil verin
Ben 23 yaşında evlendiğine çok pişman olmuş biri olarak yorum yaptım, çok erkenmiş meğer o yaş bile... evlenirseniz benim için suç olmaz ama kendiniz için büyük haksızlık olur..Fikir almak istedim bi suc islemisim gibi davranmanizii anlamiyorum
Kizlar tesekkurler yorumunuz icin... ben zaten kucuklukten beri kolejlerde okudum
Para icin de o cocukla gorusmuyorum ailemin maddi durumu cok iyi zaten bazilari futolcu esi olmak en iyi meslek bu ulkede gibi laflar sokmus sinava girsem kazanicak potansiyeldeyim zaten seneye sinava girmeyi dusunuyorum sizin yazdiklariniz bana mantikli geldi o kisi zaten bana destek olursa ileride biseyler olur aceleye gerek yok
Hic ona dikkat etmedim rastgele yazmistim18 yasindayim diyorsun ama üyeliginde 21 yaziyor neden ?
Ben para konusuna girmedim onceki mesajlari okursaniz gorursunuz zaten. Ben buraya fikir almaya geldim siz madem cok olgunsunuz guzel guzel yazin. Madem ben cocugum yasim buna musait degil. Ayrica kizlar yazarak saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum her mesaja kadinlar yazmayida dusunmemistim bidahakine yazarim sagol. Takildiginiz seye bakin ya. Ben para icin birlikte olmadigimi belli etmek istedim bazilari ona benzer seyler yazmis yoksa kolejde okumam tabiki kimsenin umrunda degil!1)Burada herkese kızlar diyemezsin,senin buna yaşıt müsait değil,herkes seninle yaşıt değil bir kere.
2)Kolejde okuman kimsenin umurunda değil..
3)Hele hele para konusuna girmen hiç hoş değil..
Hayat tecrüben hiç yok biraz daha büyü evliliği sonra konuşursun evlat..
AferinKizlar tesekkurler yorumunuz icin... ben zaten kucuklukten beri kolejlerde okudum
Para icin de o cocukla gorusmuyorum ailemin maddi durumu cok iyi zaten bazilari futolcu esi olmak en iyi meslek bu ulkede gibi laflar sokmus sinava girsem kazanicak potansiyeldeyim zaten seneye sinava girmeyi dusunuyorum sizin yazdiklariniz bana mantikli geldi o kisi zaten bana destek olursa ileride biseyler olur aceleye gerek yok
Kizlar tesekkurler yorumunuz icin... ben zaten kucuklukten beri kolejlerde okudum
Ben para konusuna girmedim onceki mesajlari okursaniz gorursunuz zaten. Ben buraya fikir almaya geldim siz madem cok olgunsunuz guzel guzel yazin. Madem ben cocugum yasim buna musait degil. Ayrica kizlar yazarak saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum her mesaja kadinlar yazmayida dusunmemistim bidahakine yazarim sagol. Takildiginiz seye bakin ya. Ben para icin birlikte olmadigimi belli etmek istedim bazilari ona benzer seyler yazmis yoksa kolejde okumam tabiki kimsenin umrunda degil!
Yaşınız çok erken evlilik için aileni dinlemelisin ileride pişmanlık yaşamamak için.Kizlar meraba sizin fikirlerinize cok ihtiyacim var. Kizlar ben 18 yasindayim bu yasima kadar hicbir zaman okulda okumakta gozum olmadi hep evlenip ailem olsun guzel bi yuvam olsun beni seven bi esim olsun istiyodum yasitlarimdan cok olgun gozukurum ve disaridan da cok begenilen bi kiz oldum herzaman. Sevdigim cocuk 27 yasinda aramizda 10 yas var. Birbirimizi gercekten seviyoruz futbolcu o ve gercekten bana evlilikten bahsetiyo tum sifreleri bende ve hicbi kizla konusmuyo her saniye bana yaziyo ve normalde hicbi erkege guvenmeyen ben gercekten bu cocuga guveniyorum. Ama benim ailem hala beni cocuk gibi gorur babam ben mutfaga girince surekli tembihler yok biyerini yakarsin yok yapamazsin felan diye. Ailem benim ne kadar olgun dusundugumu vs bilmiyo annemlede arkadas gibi degilizdir ve evlenme konusu acsam gulup gecerler ve ciddi olmadigimi dusunurler hatta bana kizarlar. Tek basina bile zor disari cikan bi kizim ama gercekten konustugum cocugu cok seviyorum aramizda bu kadar yas farki olmasina ragmen. Aileme soylersem yas farkina bile kizarlar hicbi turlu soyleyemiyorum yani aileme ama bi yandanda cok seviyorum ve ne yapicagimi hic bilmiyorum nolursunuz bana akil verin