o zaman eşinin arkasında duracaksın.Hayır yok o asla saygısızlık yapmaz aileme.
kv ne yapmış da annen tüm sülaleye yaymış
sanki tiripcan olanlar sizinkiler gibi
Annem yok benim, anneannem ve teyzem var.
Özet geçmek gerekirse bebek ve bana dair hiçbir şey yapmadı. Çok şey yapmış gibi göründü, anne sen evine gitmek istersen git dedim anladım bakmak istemediğini. Son ana kadar bana başka eşime başka konuştu. Ona istiyomuş gibi yaptı, bana eşine söyle de ben gideyim dedi hep.
tek kabahati bu mu
istemsizce güldüm
lohusasınız üzülmeyin bu saçma şeylere takmayın
bebeğinize odaklanın
bir şey yapma yükümlülüğü yok, evine git dedim gitmedi, eşime gideyim dedi vs vs bunlar klasik yaşam
evli ve bebekli insan ve kv ilişkileri böyle oluyor
kv denizde de bir kötülük yok sanki
ne anneliğinize laf etmiş ne eşinizi doldurmuş
oğlan anası olarak ortada havalarda gezmiş
İnanın şu an aileme daha çok sinir oluyorum.
Ya öyle sıkılıyorum ki anlatacak kimsem yok biz eşimle dikişlerim için kontrole gitmiştik bu bana ne kocanın orucundan diyen kuzenimin ablası gelmiş biz evde yokken, başka şehirden geliyorlar bu arada, kayınvalidem kahve bile yapmamış yok ben üzülmeyim diye bana söylememişler. Benim eşimin ne suçumuz var biz hep arada kalıyoruz. Patlıycam bi gün çok düşünüyoduysanız yalnız bırakmasaydınız diye.. çok üzülüyorum çok ağlıyorum
+1o zaman eşinin arkasında duracaksın.
kendi aileni uyaracaksın.
anneannenin yaptığı da kuzenin ki de büyük ayıp.
hiç yakışık almamış hiç.
Ay bu kızlar da hep analarına sinir oluyorlar ya bende buna sinir oluyorum . Kocanıza kv kimseye diliniz çıkmıyor amaİnanın şu an aileme daha çok sinir oluyorum.
Ay bu kızlar da hep analarına sinir oluyorlar ya bende buna sinir oluyorum . Kocanıza kv kimseye diliniz çıkmıyor ama
kv yaptıklarını eşiniz hiç görmedimi, onun yanında size canımlı cicimli eşiniz yokken mi anlattığınız şekilde davranıyor.öyleyse tammİyi de bu olayda eşimin suçu yok ki neden ona sinir olayım
kusur abakmayın ama aılenız de sorun dıye dusunuyorum kv denızın bır yanlısını ayıbını gorduler ıse ona sozlu olarak uyarı yapabılırlerdı, kızımızı sahıpsız sanmayın gıbısınden ustu kapalı lafta carpıtabılırlerdı ama esınızın sucu yokken kımse bu sekılde davranma hakkına sahıp degıl..selam kızlar
Şimdiye kadar ailem ve eşim arasında hiçbir problem olmadı. Ama lohusalık dönemimde kayınvalidem bizde kaldı ve onun yaptığı davranışlardan dolayı ailem eşimin ailesinden çok soğumuş durumda ve eşime de soğuk davranıyorlar. Dün anneanneme kapıdan uğradık, eşim arabadan indi merhaba anneanne nasılsınız dedi anneannem kafasını çevirdi. Bugün teyzemin oğlu aradı bebek görmeye gelicez diye, kaç gibi gelirsiniz iftardan önce mi sonra mı dedim banane senin kocanın orucundan istediğim saatte gelirim dedi. Yani hepsi birbirlerini doldurmuşlar, ben de eşimin annesinden çok soğudum ama eşim bir şeyin farkında değil saf saf geziyor, bizimkiler de laf sokup duracak çocuğa. Kimsenin karşısına alıp doğru düzgün konuştuğu yok. Ben söyleyince tepki verebilir diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?