Ailem ve eşim

kv ne yapmış da annen tüm sülaleye yaymış

sanki tiripcan olanlar sizinkiler gibi

Annem yok benim, anneannem ve teyzem var.
Özet geçmek gerekirse bebek ve bana dair hiçbir şey yapmadı. Çok şey yapmış gibi göründü, anne sen evine gitmek istersen git dedim anladım bakmak istemediğini. Son ana kadar bana başka eşime başka konuştu. Ona istiyomuş gibi yaptı, bana eşine söyle de ben gideyim dedi hep.

tek kabahati bu mu

istemsizce güldüm

lohusasınız üzülmeyin bu saçma şeylere takmayın

bebeğinize odaklanın

bir şey yapma yükümlülüğü yok, evine git dedim gitmedi, eşime gideyim dedi vs vs bunlar klasik yaşam

evli ve bebekli insan ve kv ilişkileri böyle oluyor

kv denizde de bir kötülük yok sanki

ne anneliğinize laf etmiş ne eşinizi doldurmuş

oğlan anası olarak ortada havalarda gezmiş

İnanın şu an aileme daha çok sinir oluyorum.

İnanın şu an aileme daha çok sinir oluyorum.

unut tüm olanları

o tatlı bebek huzurlu anneye muhtaç

eşine güzelce anlat

mesafeyi açalım biraz de

o aile ahalisine de resti çek anlarlarsa ne ala

anlamazlarsa da paşa göünlleri bilir

bayramda seyranda merhaba merhaba oldu bitti

koskoca kadından kahve bekleyeceğine madem yapıp içeymiş.. ne değişik tipler bunlar böyle..

teyzenin oğlu kocan ile ilgili böyle konuşma hakkını nerden almış .Teyzenin oglu eşinle ilgili böyle bişe dediginde tepkinizi koysaydınız keşke . Eşiniz iyi biriyse ailesinin yaptığından dolayı ona tavır alınması doğru bişe degil .

Eşinin ailesinin hatalarını görüp te ses çıkarmadığı içindir ailenin tepkisi. Aileniz haklı ama teyzenizin oğluna kadar yaymaları da akıl işi değil

eşinize sahip çıkın, kimsenin ona saygısızlık etmesine izin vermeyin, nasıl ki kadınlar eşlerinin ailesinden saygısızlık gördüğünde kocasını suçluyorsak tam tersi de sizin için geçerli.

Sizin aileniz ve akrabalarınızın yaptığıda hiç hoş değil.Yazık kocanında bişeyden haberi yokmuş.Ben eşim için bu şekilde konuşulmasına asla izin vermem.Keza kv dem kendi oğlunu bana kötüledi, eşimi savundum ve yine ben kötü oldum kv ye :) niye savunmuşum :) Bence aile ve akrabalarınıza bir ayar çekin.

İyi de bu olayda eşimin suçu yok ki neden ona sinir olayım
kv yaptıklarını eşiniz hiç görmedimi, onun yanında size canımlı cicimli eşiniz yokken mi anlattığınız şekilde davranıyor.öyleyse tamm

sana aynısını esinin aile tarafı yapsa ne yaparsın .

sen cevaplarını verip susturacksın kendi aile tarafını o senin esin ona saygısızlık yapamazlar birsey diyemezler

sen ne yasarsan yasa kv ile .

annem yıllarca babamaın arkasında durmadı kendi ailesine karsı biz cocuklaro savunduk daha cok babamı ve buyızden pek sevmiyorum anne tarafımı

teyzenin oğlu kim oluyor ya

eşim hakkında böyle konuşan birisi değil teyzemin babamın oğlu olsa eve almam

kusura bakma istediğin saatte gelemezsin, iftardan sonra çaya bekleriz deseydin. terbiyesize bak.

eşinin bi kabahati yoksa ailene karşı sert dur.

Kuzenin sana oyle dedi ve sende ses cikarmadin herhalde? Anneannende kafasini cevirince ona da bir tepki vermedin? Ailen esine soguk davraninca onlarada bir sey demedin belkide? Ya da kocanin hic arkasinda durmuyor olabilir misin?.

kusur abakmayın ama aılenız de sorun dıye dusunuyorum kv denızın bır yanlısını ayıbını gorduler ıse ona sozlu olarak uyarı yapabılırlerdı, kızımızı sahıpsız sanmayın gıbısınden ustu kapalı lafta carpıtabılırlerdı ama esınızın sucu yokken kımse bu sekılde davranma hakkına sahıp degıl..
yanı benım anneannem boyle yapsa uyarırdım, helekı kuzenım bana oyle bır laf etcek o zaman bende musat degılız bu aksam baska zaman gelın kusura bakmayın der bır daha da kendısını duzeltene kadar aramaz sormazdım...
eşler bırbırını yerı geldıgınde savunabılmelı bence, sızde pasıf kalmısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…