• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve eşim

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
selam kızlar

Şimdiye kadar ailem ve eşim arasında hiçbir problem olmadı. Ama lohusalık dönemimde kayınvalidem bizde kaldı ve onun yaptığı davranışlardan dolayı ailem eşimin ailesinden çok soğumuş durumda ve eşime de soğuk davranıyorlar. Dün anneanneme kapıdan uğradık, eşim arabadan indi merhaba anneanne nasılsınız dedi anneannem kafasını çevirdi. Bugün teyzemin oğlu aradı bebek görmeye gelicez diye, kaç gibi gelirsiniz iftardan önce mi sonra mı dedim banane senin kocanın orucundan istediğim saatte gelirim dedi. Yani hepsi birbirlerini doldurmuşlar, ben de eşimin annesinden çok soğudum ama eşim bir şeyin farkında değil saf saf geziyor, bizimkiler de laf sokup duracak çocuğa. Kimsenin karşısına alıp doğru düzgün konuştuğu yok. Ben söyleyince tepki verebilir diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

Ooooo ben olsam 50 defa anlatmıştım kocama.
Yazık adamın hiç bir şeyden haberi yok,suçu da yok.
Sınırımı çizerdim sıkıntılı insanlarla,ailem bile olsa.

selam kızlar

Şimdiye kadar ailem ve eşim arasında hiçbir problem olmadı. Ama lohusalık dönemimde kayınvalidem bizde kaldı ve onun yaptığı davranışlardan dolayı ailem eşimin ailesinden çok soğumuş durumda ve eşime de soğuk davranıyorlar. Dün anneanneme kapıdan uğradık, eşim arabadan indi merhaba anneanne nasılsınız dedi anneannem kafasını çevirdi. Bugün teyzemin oğlu aradı bebek görmeye gelicez diye, kaç gibi gelirsiniz iftardan önce mi sonra mı dedim banane senin kocanın orucundan istediğim saatte gelirim dedi. Yani hepsi birbirlerini doldurmuşlar, ben de eşimin annesinden çok soğudum ama eşim bir şeyin farkında değil saf saf geziyor, bizimkiler de laf sokup duracak çocuğa. Kimsenin karşısına alıp doğru düzgün konuştuğu yok. Ben söyleyince tepki verebilir diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

milletin ağzını sen kapatacaksın. eşinin suçu günahı yoksa ve buna rağmen millet böyle davranıyorsa bi zahmet ağızlarının payını vermelisin. bırak kocan olması kısmını kul hakkına da giriyorlar. benim kocamın suçu günahı olmayacak elin teyze oğlu kocamla ilgili laf söyleyecek yırtarım onu.. önceliğim hanemin içidir.. siz de bu ayrımı iyi yapın bence kocanızı ezdirmeyin usulünce..

kaç gibi gelirsiniz iftardan önce mi sonra mı dedim banane senin kocanın orucundan istediğim saatte gelirim dedi.

tavırın buysa boşuna ayaklarınızı yormayın misafir alamayız deseydiniz
bir de bu insana hizmet mi edeceksiniz

selam kızlar

aman sakin ha el alem için eşini kırma kirdirma. eşinin kabahati yoksa aileni ona kötü davranmamalari konusunda uyar.

banane senin kocanın orucundan istediğim saatte gelirim dedi.

bi kere bunu diyen kişiye burası benim kocamın da evi der ağzının payını verir, evime de almazdım. ikincisi annemi ananemi kaşrıma alır eşime insan gibi davranmaları konusunda uyarırdım.

milletin ağzını sen kapatacaksın. eşinin suçu günahı yoksa ve buna rağmen millet böyle davranıyorsa bi zahmet ağızlarının payını vermelisin. bırak kocan olması kısmını kul hakkına da giriyorlar. benim kocamın suçu günahı olmayacak elin teyze oğlu kocamla ilgili laf söyleyecek yırtarım onu.. önceliğim hanemin içidir.. siz de bu ayrımı iyi yapın bence kocanızı ezdirmeyin usulünce..
Teyzemin oglu esim hakkinda o sekilde konusacak haaa s....... g..... gelme derim. Nasil bir sulalesininiz var sizin esinizin hic bir gunahi yok bide anneannem o sekilde bas cevirecek evine falan gitmem bida.

Ya öyle sıkılıyorum ki anlatacak kimsem yok biz eşimle dikişlerim için kontrole gitmiştik bu bana ne kocanın orucundan diyen kuzenimin ablası gelmiş biz evde yokken, başka şehirden geliyorlar bu arada, kayınvalidem kahve bile yapmamış yok ben üzülmeyim diye bana söylememişler. Benim eşimin ne suçumuz var biz hep arada kalıyoruz. Patlıycam bi gün çok düşünüyoduysanız yalnız bırakmasaydınız diye.. çok üzülüyorum çok ağlıyorum

ee anneanne cevap vermeyince eşin ne oluyor demedi mi

hadi o büyük diye ona demedi de eve gelince sana da mı demedi

ben önce annemi paralardım

teyzemin oğluna kadar bu laf neden gider diye

adam çok cinsmiş

bizim evde oruç tutulmaz ama akşam geleceğiz diyene ben de sorarım iftardan önce mi sonra mı diye gelecek olan oruçludur belki diye düşünüp

sen eşim oruç iftardan önce gelme dememişsin ki sadece sormuşsun

yeni de bebeğin olmuş bir süre görüşmesen iyi olacak bu aileler ile sanki

senin ailen eşin ve çocuğun

selam kızlar

Kocanızın ne suçu ne var?
Ayrıca konanızla ilgili bi durum var ve siz anlatmayp saf yerine koyuyosunuz.
Ailenin yaptığı çok yanlış ve çok ayıp

Ya öyle sıkılıyorum ki anlatacak kimsem yok biz eşimle dikişlerim için kontrole gitmiştik bu bana ne kocanın orucundan diyen kuzenimin ablası gelmiş biz evde yokken, başka şehirden geliyorlar bu arada, kayınvalidem kahve bile yapmamış yok ben üzülmeyim diye bana söylememişler. Benim eşimin ne suçumuz var biz hep arada kalıyoruz. Patlıycam bi gün çok düşünüyoduysanız yalnız bırakmasaydınız diye.. çok üzülüyorum çok ağlıyorum

aaa kvnin aklına gelmemiştir belki

kahve yapma kültürü yoktur vs vs

abla kv den gençtir ayrıca da yaşlı kadından hizmet mi beklemiş

selam kızlar

eşinin bir hatası var mı peki ailene karşı?
açıkcası buradan bakılınca eşine haksızlık ve saygısızlık yapılıyor gibi duruyor

ee anneanne cevap vermeyince eşin ne oluyor demedi mi

hadi o büyük diye ona demedi de eve gelince sana da mı demedi

ben önce annemi paralardım

teyzemin oğluna kadar bu laf neden gider diye

adam çok cinsmiş

bizim evde oruç tutulmaz ama akşam geleceğiz diyene ben de sorarım iftardan önce mi sonra mı diye gelecek olan oruçludur belki diye düşünüp

sen eşim oruç iftardan önce gelme dememişsin ki sadece sormuşsun

yeni de bebeğin olmuş bir süre görüşmesen iyi olacak bu aileler ile sanki

senin ailen eşin ve çocuğun

Tanımadı heralde dedik güldük. Sonra ben içeri geçince bilerek trip atıyorum dedi. Biraz konuştum adamın sucu yok vs gibi ama üzerinde durmadım bu kadar organize olduklarını bilmiyordum.

Back
X