çok zor bir durum. ben olsam iş bulup çalışır o evden ayrılırdım kendi hayatımı kurardım. öyle ailenin artı bir getirisi olacağını sanmıyorum. bu zamana kadar olmamış bından sonra da olmaz. evlilik konusuna gelince karşılıklı sevgi saygı olursa gayet düzgün bir evlilik yaşarsın öyle annenin istediği kişiyle görücü usulü falan olmaz o iş
iyide ne fayda bekliyosunki. çık git yani. kendi başının çaresine bakabliyosan durma o ortamda. ben olsam hayatta kalmazdım aynı evde
Annen ve baban oldukları için çok ağır konuşmak istemiyorum ama böyle de annelik-babalık olmaz yani...
Söylediklerini takma, dikkate alma diyeceğim ama pek mümkün değil sanırım.
Evlenince kurtulmak bir ihtimal sadece, tam tersi de olabilir çünkü...
Kesinlikle evleneceğin kişiyi dikkatli seç. Bence aile kavramından uzak bir yaşantınız da olmasın.
Siz ve eşiniz uyum içinde, sorumlu bireyler olduktan sonra çocuklarınızın sizin yaşadıklarınızı yaşaması gibi bir durum söz konusu olamaz zaten.
bence şu psikolojiyle evlenmen doğru olmaz. önce o ortamdan kurtulup kendini toplaman gerekiyor
ah canım biz seninle dier topikte de konuşuyoduk senin de erkek arkadaşın biraz dengesizdi yanlış hatırlamıyosam, face durumlarından bahsetmiştin bana yağmurdan kaçarken doluya tutulma çok iyi düşün, bak annen demiş ya sana başka ile gidersen bizde geliriz diye, o da senin iyiliğini istiyo ama bence babandan dolayı onun da psikolojisi iyi deil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?