• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve psikolog

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
özel hastanelerde psikologlar nasıl muamele ediyor?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun öncelikle
ama sorununuzu tam açarmısınız?
ailenizden neden bu kadar kurulmak istediniz?
aramızda psikolog arkadaşlar var ve eğer detay verirseniz daha iyi bilgilendirirler..

Psikologa da derdini bu sekilde anlatirsan yardimci olamazlar malesef:KK12::KK12::KK12::KK12:
"özel hastanelerde psikologlar nasıl muameleediyor?" ne demek ya,:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
1000000 tane hastane var 1000000000000 tane psikolog var nasil bi cevap bekliyosun ki :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

daha kibar bi şekilde sorabilirdin ne anlatmak istediğimi anlamadığını...
yani anlatmak istedigim ilacmi veriyor özel hastanelerde ne kadar vakit ayırıyorlar ? sohbetmi ediliyor? testlermi uygulaniyor??

bu kadar tepki göstermeni gerektirecek ne vardı anlamadim sanki hakaret ettim birilerine... muamele kelimesine niye takıldım bu kadar? böyle senin gibi tepkimelere giren insanlara özelini anlatmakta ne kadar doğru bilemedim şimdi....

Psikologa da derdini bu sekilde anlatirsan yardimci olamazlar malesef:KK12::KK12::KK12::KK12:
"özel hastanelerde psikologlar nasıl muameleediyor?" ne demek ya,:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
1000000 tane hastane var 1000000000000 tane psikolog var nasil bi cevap bekliyosun ki :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:[/QUOTE

daha kibar bi şekilde sorabilirdin ne anlatmak istediğimi anlamadığını...
yani anlatmak istedigim ilacmi veriyor özel hastanelerde ne kadar vakit ayırıyorlar ? sohbetmi ediliyor? testlermi uygulaniyor??

bu kadar tepki göstermeni gerektirecek ne vardı anlamadim sanki hakaret ettim birilerine... muamele kelimesine niye takıldım bu kadar? böyle senin gibi tepkimelere giren insanlara özelini anlatmakta ne kadar doğru bilemedim şimdi....

"Tepkimelere girmek " kimya deneyi mi yapiyoz cnm burda :KK70::KK70::KK70: :KK70::KK70:

Tekrar soyluyorum cnm , kusura bakma ama sorma seklin yanlis,

Bu sorularin bin cesit cevabi olabilir?
Hangi hastaneye gitceksin, hangi doktira gitceksin, sikintin ne, dr sana nasil bir tadavi onerir, ilac da olur, baska sekilde d olur, dakika siniri olmaz hastaneye gore degisir, test de yapar sohbet de eder,
Bunlar tamamen seninle dr arasinda karar verilir,?
Ne diyelim yani sana burda? Ozel hastanelerin hepsi 5 dk bakar su testi yapar su ilaci verir....

Back
X