Bosanma nedeni nedir? En onemlisi bu bence.. Ne zamandir taniyorsun? Yaşlar kaç?evet tek sorun çoçuklarmış .
33 yaşındayız ikimizde .3 yıldır tanıyorum .eski eşinin abisi devamlı evliliklerine müdahale etmiş abisi herşyine karıyormuş.işini bırakıp annesininn ilçesinden ev alıp oraya gelmesini istemiş sorunlar burdan çıkmişBosanma nedeni nedir? En onemlisi bu bence.. Ne zamandir taniyorsun? Yaşlar kaç?
aileler hep haklı çıkar ama seviyorum ya diyip bildiğin yoldan gitme hemen hemen hiçbir kadın yok yere yuva yıkmaz hemde iki çocukla iyi düşün şimdi annesinde ama yarın bir gün komple babada olabilir baba maddi olarak çok yardım edecek etmeli de zaten ha etmiyorsa zaten ondan baba olmaz kendi çocuğuna sahip çıkmamış insandan adam olmaz iyi ölç tart ön yargı değil görmüş geçirmiş olmak bazı şeyleriyi günler kızlar .ailem ve sevdiğim arasında kaldım. ailem evliliğige onay vermiyo .o varsa biz yokuz bizi sil git diyolar.ikimizinde başından birer evlilik gecti.onun iki çoçugu var ailem bu yüzden karşı cıkıyor.çoçuklar annesinde kalıyor.bunaltım artık .insanları bu şekilde önyargılı davranmak yanlış .tanısınlar istiyorum onu
3 sene kisa bi zaman degil ama evlilik cok farkli flörtten..33 yaşındayız ikimizde .3 yıldır tanıyorum .eski eşinin abisi devamlı evliliklerine müdahale etmiş abisi herşyine karıyormuş.işini bırakıp annesininn ilçesinden ev alıp oraya gelmesini istemiş sorunlar burdan çıkmiş
Kesinlikle, çocukların bi gun tamamen babada kalma ihtimali (yoksa bile) var gibi dusunup karar alinmali.. O sekilde yasayabilir miyim, idare edebilir miyim vs.. Dizilerdeki gibi kolay olmuyor baskasinin cocuguyla ilgilenmek..aileler hep haklı çıkar ama seviyorum ya diyip bildiğin yoldan gitme hemen hemen hiçbir kadın yok yere yuva yıkmaz hemde iki çocukla iyi düşün şimdi annesinde ama yarın bir gün komple babada olabilir baba maddi olarak çok yardım edecek etmeli de zaten ha etmiyorsa zaten ondan baba olmaz kendi çocuğuna sahip çıkmamış insandan adam olmaz iyi ölç tart ön yargı değil görmüş geçirmiş olmak bazı şeyler
aynen öyle yani ben olsam cesaret etmem çocuk beni kıskanır ben küçükken babama aşıktım annemi bile kıskanırdım ,baba eve gelince gider beni dövdü der olur mu olur her ihtimal var hiçbiri olmasa çocuğun yanında samimi olamaz kıskanır böyle konular açılıyor çocuk gelince eşim bana yaklaşmıyor diye her şeyi geçtim onlar çocuk kalmayacak lise masrafı üni masrafı evlilik şu bu e bunlarında çocuğu olacak ben kendime güvenememKesinlikle, çocukların bi gun tamamen babada kalma ihtimali (yoksa bile) var gibi dusunup karar alinmali.. O sekilde yasayabilir miyim, idare edebilir miyim vs.. Dizilerdeki gibi kolay olmuyor baskasinin cocuguyla ilgilenmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?