Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür dediklerimi anlayan birini bulmak güzel oldu,ağzınıza sağlık ben sevgilimi küçük görmüyorum sadece ailemi ikna etmek için napabilirm dedim.Olanları düşünülenleri anlattım.Lütfen cümlelerimi düzgün okuyunuz. Ayrıca " Triskadan nagmeler" sizede çok teşekkür ediyorum sağolun :)Yazılanları okuyunca şok geçirmemek elde değil
Kız önlisans mezunu diye yok sende bişey değilsin, 2 yıl fazladan bişey olmaz
E lisansta önlisanstan 2 fazla oda mı bişey değil
Kız nişanlısını küçük kendini büyük görmüyorki!
Derdine derman arayanı yermek niye ?
Uzman cavuşlar 3,500 almıyo ki ne ettin sen... Subay değil ki alsın..Canımm sevdiceğim elinden geleni yaptı istemese uğraşmadı :) o teklifi ben önceden yaptım askerliğim bitti ne gerek var üniversiteye çocuklara bakıcak eğiticek olan sensin ben ünv okumam dedi. babam bizi ögrenince ailesini araştırmış o aile biraz kavgalı bir aile maddi sıkıntıları var demiş. babamda bunu duydugundan sen oraya gitsen sana kölelik yaptırırlar dedi istemiyorum benim rızamla olsun olucak kişinn işi olsun istiyorum dedi ama şimdide sevdicek işini aldıı :)
ben çalışmayı istiyorum kpssye giricem ama sevdiceğm istemiyor gerek yok çalışmana ne istiyorsan alırm sen yeterki evimizde otur çocuklara bak dedi.şuanda zaten 3,500tl alcak doğuya giderse 5,000tlden başlar.sizce ne diyeblrm anneme mi soleyım babama mı çok karışık
İsminizin anlamìni biliyosunuz dimi onu mu destekliyosunuz merak.ettimSevgilin daha cok kazanmak, duzenli bir ise sahip olmak icin elinden geleni yapmis gorunuyor. Sen de ailene bir bir bu adimlari, asamalari anlat. Cok takiyorlarsa illa o da universite mezunu olacak diye, senin icin boyle cabalayan adam aciktan bir universiteye de baslayabilirAilesinin koylu, okumamis olmasi asagilanacak bir sey degil asla, okuma yazma bilmiyor olmalarini biraz anlayamadim yani artik ilkogretim egitimi almasa bile okuma yazma bilmeyen insan kaldi mi, yine de onemli olan tahsilleri degil, insanliklari. Bir sekilde ikna cabalarina basla artik, ozellikle de is ve gelir konusunda ne kadar cabaladigindan ve bir yere geldiginden baslayarak.
Bu arada calismayi dusunmuyor musun? Tek maas 900 ile ev gecinmez demis baban sanirim, ama sen de calisirsin, sevgilinin de maasi simdi duzgun olacaktir zaten, gecinirsiniz.
5.000 mi arkadaşım uzman eşini doğudayken terk etti maaşı yetmiyor diyeCanımm sevdiceğim elinden geleni yaptı istemese uğraşmadı :) o teklifi ben önceden yaptım askerliğim bitti ne gerek var üniversiteye çocuklara bakıcak eğiticek olan sensin ben ünv okumam dedi. babam bizi ögrenince ailesini araştırmış o aile biraz kavgalı bir aile maddi sıkıntıları var demiş. babamda bunu duydugundan sen oraya gitsen sana kölelik yaptırırlar dedi istemiyorum benim rızamla olsun olucak kişinn işi olsun istiyorum dedi ama şimdide sevdicek işini aldıı :)
ben çalışmayı istiyorum kpssye giricem ama sevdiceğm istemiyor gerek yok çalışmana ne istiyorsan alırm sen yeterki evimizde otur çocuklara bak dedi.şuanda zaten 3,500tl alcak doğuya giderse 5,000tlden başlar.sizce ne diyeblrm anneme mi soleyım babama mı çok karışık
İsminizin anlamìni biliyosunuz dimi onu mu destekliyosunuz merak.ettim
İnşAllah ablacım,güzel olur haberler inşallah dua et :)Köylü diye aşağılamak ne ayıp ya.Bunu yazarken gülüyorum şu an,bunda da ayrıştırmışız ya kendimizi helal olsun bize.
Benim sevgilim de köylü.11 yaşından beri çalışmadığı iş kalmamış.
2 senelik matematik öğretmeni çok şükür.Hala boş vaktinde başka iş yapmaktan gocunmaz.
Annesi ilkokul,babası da lise mezunu...Çiftçilik,hayvancılık yaşayıp gidiyorlar.
Ailenin tepkisi çok yersiz.Ama sabırlı olmalısın.Ben de çok sıkıntı yaşadım babam öğrenince.
Ben sevgilini çok takdir ettim.Adam gibi adammış.Sizin için çabalamış ve karşılığını almış.
Annene aç ilk önce.Baktın olmuyor babanla konuş.
Evet,kavga gürültü çok olacak ama sen hiçbir zaman saygını bozma.
Güzel haberlerini bekliyorum.
Merhabala 1,5 yıla aşkın bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi bizimde sorunlarımız oldu ama bi şekilde üstesinden geldik sabrettik.Ben Önlisans mezunuyum sevgilim Lise mezunu beni tanıdıgından işsizdi.Fabrikalarda çalışıyordu. Silahlık güvenlik aldı güvenlikçi olark avmde çalışıyor ama Uzmanlık için uğraşmıştı kazandı ama eğitime çağrılmasını bekliyorduk Jandarma olarak çok dua ettim çok bekledim sonunda Uzman jandarma erbaş oldu 14 ekimde gidicek izmir yenifoçaya ama ben aileme henüz demedim ama oda bende ciddiyet olsun istiyoruz.Ailem öğrenmişti ve babam işsiz adama kız vermem ben 900 tlyle ev geçinmez demişti annem bağırarak olmaz demişti çok tepki aldım. Bizi ayırmaya çalıştılar kafama kaktılar derslerden kalınca onun yüzünden falan diye.hep bi şüphe oldu dışarı çıkarken onlarda.Neyse uzatmayayım.Beklediğimiz gerçek oldu Rabbim yüzümüze güldü ama şimdi ben ailemi nasıl ikna ederim anneme babama nasıl söylerim onların rızasını nasıl alırım nasıl ikna ederm düşünmekten kafayı yiycem kardeşimde aranızda eğitim farkı var ve ailesi bize uygun değil diye istemiyor.Ailesi köylü okuma yazmaları yok annemlerde lise mezunu babam kamudan emekli annem ise bn doğunca işi bırakmış nolursunuz bana deneyimli ablalarım yardım edin size ihtiyacım var :) Yaşım 21 sevgilimde 25 merak edenler için :)
Aynen öyle düşünüyoruz bekleyeceğiz inşallah,maddi olarak hazır olmalı bnde maddi manevi hazır olmalıym acele etmicem asla. Ve olaylardan ibret alıcambence biraz bekleyin sevdiğiniz adam birikim yapsın hem yaşınız biraz ilerlemiş olur.bir de size tavsiyem tavsiyeleri sakın gözardı etmeyin.yaşanmış olaylardan ibret alın.Bir süre böyle bekleyin onun sizin için neler yapabilceğini de görmüş olursunuz.3-4 yılda evini alabilir arabasını alabilir o zamana kadar manevi olarak da ne istediğinizi bilecek daha doğru adımlar atacaksınız. Bu arada eşimle 25 yaşındayız .keşke 28-30 gibi evlenseydim eğitmm birikimim olsaydı diyorum
Aynen öyle düşünüyoruz bekleyeceğiz inşallah,maddi olarak hazır olmalı bnde maddi manevi hazır olmalıym acele etmicem asla. Ve olaylardan ibret alıcam
O anlık duruma göre hareket edeceğim,devlete atanırsam bişey söylemez ama atanamazsam evde oturmamı istedi şuanda bulunduğım ilde iş imkanı yok. Gittigm yerdede tek zorlanırm kmsem yokken.BilemiyorumArkadaşlar sevdiğin kişiyle ilgili eleştirilerde bulunmuş.
Maaşının düşündüğün kadar yüksek olmadığını söylemişler.
Senin çalışmana karışmaması gerektiğini söylemişler.
Mutlaka meslek sahibi ol demişler sana.
Askerlerin 2 yıl ev götürülemez'i var. O süreçte sensiz göreve gitmesi gerekecek. Bu zihniyetteki adam benim ailemde kalacaksın der demişler.
Bunların hiçbirine cevap vermemişsin.
Evlenip ev hanımımı olmaya karar verdin? Yoksa sevgilinle konuşup, muhakkak çalışacağını mı söyledin?
Öncelikle selamün aleykümMerhabala 1,5 yıla aşkın bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi bizimde sorunlarımız oldu ama bi şekilde üstesinden geldik sabrettik.Ben Önlisans mezunuyum sevgilim Lise mezunu beni tanıdıgından işsizdi.Fabrikalarda çalışıyordu. Silahlık güvenlik aldı güvenlikçi olark avmde çalışıyor ama Uzmanlık için uğraşmıştı kazandı ama eğitime çağrılmasını bekliyorduk Jandarma olarak çok dua ettim çok bekledim sonunda Uzman jandarma erbaş oldu 14 ekimde gidicek izmir yenifoçaya ama ben aileme henüz demedim ama oda bende ciddiyet olsun istiyoruz.Ailem öğrenmişti ve babam işsiz adama kız vermem ben 900 tlyle ev geçinmez demişti annem bağırarak olmaz demişti çok tepki aldım. Bizi ayırmaya çalıştılar kafama kaktılar derslerden kalınca onun yüzünden falan diye.hep bi şüphe oldu dışarı çıkarken onlarda.Neyse uzatmayayım.Beklediğimiz gerçek oldu Rabbim yüzümüze güldü ama şimdi ben ailemi nasıl ikna ederim anneme babama nasıl söylerim onların rızasını nasıl alırım nasıl ikna ederm düşünmekten kafayı yiycem kardeşimde aranızda eğitim farkı var ve ailesi bize uygun değil diye istemiyor.Ailesi köylü okuma yazmaları yok annemlerde lise mezunu babam kamudan emekli annem ise bn doğunca işi bırakmış nolursunuz bana deneyimli ablalarım yardım edin size ihtiyacım var :) Yaşım 21 sevgilimde 25 merak edenler için :)