AİLEM ve SEVGİLİM...

yareeen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
64
10
16
Balıkesir
Kızlar merhabalar,

4 ay önce ayrılmıştık... Aslında o beni terketti. Sorun ise şuydu: Ailem, ya erkek arkadaşımın ya da benim mesleğim olunca evlenmemize razı olmuşlardı, yani önce iş sonra evlilik. Ama sevgilim bunu kabul etmeyip, yüzük bile takmıyolar, oyalıyolar bizi dedi. Halbukü söz verdi ailem, oyalama filan yoktu. Ama o bunu birtürlü kabul etmedi. Kafasında kurdu, kurdu... Kime sorduysa oyalıyolar demişler. Onu birtürlü inandıramadım ve bi akşam ailene hakkımı helal etmiyorum, mutlu ol elveda diyerek msj attı. Paramparça oldum. Çok acı günler yaşadım. Aradan 2 ay geçti. Beni aradı, konuştuk. Ben gidince ailene kızdın mı, naptın filan dedi. Ciddi olarak konuşuyorduk, sevgili olarak değil. Ağustos ayından kasım ayına kadar günde 2 defa filan arıyordum, bazen de o arıyodu. Ales sınaına iyi çalış, akademik ilanları takip et filan diyordu. Tam sevinmiştim o da anladı, durumu kabul etti, iş bulmam için uğraşıyo diye düşünmüştüm ki, birgün bu böyle gitmez ailen vermiyecekler seni, uzatmaya gerek yok filan dedi. Tekrar aynı acıyı yaşadım... Şu anda çok kötüyüm, kendimi aptal gibi hissediyorum. En son msjattım bitti mi diye, bitti dedi bu sefar vedalaşmadı. Ne yapmaya çalışıyo sizce, kafam karmakarışık... ooooffffff

bu çocuk seni seviyo fakat umudu kesmiş galiba ailen vermiyecek diye ikna etmek sana düşüyor lokum um aileni

canim bence sen mesafeli davran yani öyle pesinden gitme cünkü o bu durumlarda yaninda olman gerekir..
seviyosa bekler.. biraz sabirsiz galiba ama öyle hep birlesip ayrilacaksa hic birlesmeyin daha iyi sonunda üzülen sen oluyorsun..
bence zamana birak tekrar dönersede ayrilmayacagindan emin olana kadar mesafeli ol
o senin pesinden gelmesi lazim sen onun degil ..

kusura bakma ama cok dengesızmıss .. çekılmezz..

emınım gene arıcaıktır senı ve bu sefer tavrını koy bence

Yok ben hiç ısrar etmedim, peşinden gitmedim şimdi de aramıyorum... Ayrıldıktan sonra da o beni aradı zaten. Umaraım yine döner ve arar, ama bu sefer ne yapmak istediğinin soracam, tavrımı belli etcem

Bu yaptığı çok acımasızca. Ama onun tarafından düşünüyorum da tek sorun işsizlikse ailen bi yüzükte takabilirdi sonuçta karşı tarafada bi güvence vermek adına. Madem ümitsizliğe kapılıp çekip gitmiş bidahada dönmemeliymiş. Dönüyosun bu acıyı neden yaşatıyosun. Sanırım aklı karışık, bir daha arayacaktır bu seferde sen tavrını koymalısın onu düşünmemeye çalış bu kadar yara aldıktan sonra sende eskisi gibi olamayacaksın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…