ailem yanlışmı yaptım..

bende öyle olmak çok isterdim ama benim verdiğim tepki şeklindenmi bilmem haklıykende haksız duruma sokuyorum kendimi sonra kurup duruyorum aglamalar felan

Ben bir yanlis goremedim , okadsr seye para harciyorsa kendine arabada alsin
alabilirde babam alır yine onada kızkardeşim mudahale etmiş evi aldınız bir sürü borcunuz var ne istesem yok diyorsunuz kocamın evinde rahat edicekmiyim(evlenince)belli degil bide baba evinde parasızlık artık cekmek istemiyorum demiş babam cekiniyor yani yoksa alırdı.

Baban evlat ayırmış. Oğluna ev almış sana almamış. Benim gözümde bir evlada ne yapılmışsa aynısı ötekilerine de yapılmalı. Size çifte standart uyguluyorlarsa sadece adı ailedir onların.

ayni benim babam gibi
abim icin canini verir bize ayni imkanlarin onda birini vermez.
bide damatlarindan para ister durur.
ben kustum kurtuldum.gerci borc para mevzularindan daha kotu seylerde vardi da neyse.
hakkimizida savunamazdik annemde babamda o abiniz tabi ki ona alinacak o erkek derlerdi.
hic bir zaman kaniksayamadim bu dusunceyi bu nedenle bebegime kardes dusunmuyorum.

Baban evlat ayırmış. Oğluna ev almış sana almamış. Benim gözümde bir evlada ne yapılmışsa aynısı ötekilerine de yapılmalı. Size çifte standart uyguluyorlarsa sadece adı ailedir onların.
ben böyle olsun istemiyorum kocamın ailesindede iş yok yanlızız biz yani

benimde iki kızım var ben çok çocuk severdim 4 çocuk istiyordum ama onlar erkek olurda bende babam gil gibi yaparım diye daha çocuk düşünmüyorum çünkü derlerki herkes aslina rücu edermiş..

Oooo karışık konu. Birincisi babanız parasını istediğine harcar, buna karışma hakkınız yok. Yani ona aldı bana almadı o zaman ben de aldığım borcu vermeyeyim deme hakkınız yok. Arabayı da vermemek sizin hakkınız. Arabayı verdikten sonra laf etmek yakışmamış. Baştan söylemeniz, sınırları çizmeniz gerekirdi. Verip verip laf söylemek biraz ayıp olmuş.

aileni almaya alıştıran sensin ...verdin verdin şimdi vermeyi azaltınca elbette tepki gösterecekler..o verdiklerinin üstüne soğuk bir su iç..kızları olduğun için aldıkları parayı iade etme mecburiyetleri yok onlara göre..kız sen kocanın iki kaşığı varsa birini kırarsın ha..kaşık düşmanı..

Gerçekten iyilikten maraz doğuyor.
Çok iyi bir yüreğiniz olduğunu düşünüyorum.
Eğer siz gerçekten ters ve sömürücü bir tip olsaydınız, aileniz ağzınızın içine bakardı.

:)beni güldürdünüz evet ben kaşık düşmanıyım ama eşim yüzünden o yaptı böyle sınırları cizmedi bende cizemedim o bana söyleniyor hata örnek vereyim evlendiğimiz sene biz ikinci balayına cıkıcaktık babam gile gittik akşam yola cıkıcaz babam izin vermiyor sebeb yok gerekce yok eşim sinirlendi ama cevap vermiyor resmen babam gitmiyceksiniz diyor ben en sonunda patladım yine yanlış uslupla gideriz ne var ben evliyim artık buna nasıl sen karar verirsin dedim hata eşime döndüm sen cevap vercegine bana cevap verdiriyorsun dedim eşim bişey demed ama çıkınca baban ne karışıyor banamı güvenmiyor ben senın kocanım sevgilin değil bagırdı cagırdı boşanma derecesine geldim okadar kavga ettik ki diyorum sen sınırını ciz ben ne diyeyim oda bana diyorki ben demem dersem kötu olur sen söyle öyle kavga etmiştik..

Gerçekten iyilikten maraz doğuyor.
Çok iyi bir yüreğiniz olduğunu düşünüyorum.
Eğer siz gerçekten ters ve sömürücü bir tip olsaydınız, aileniz ağzınızın içine bakardı.
teşşekür ederim ama ben okadarda iyi değilim yani susarım susarım birden bir patlarım ki kendimi tanıyamam çok cirkinleşiyorum oyuzdende asla haklı durumda kalamıyorum

benimde iki kızım var ben çok çocuk severdim 4 çocuk istiyordum ama onlar erkek olurda bende babam gil gibi yaparım diye daha çocuk düşünmüyorum çünkü derlerki herkes aslina rücu edermiş..
onu demeselermis keske cunki onlar gibi olmaktan cok korkuyorum...
hep dua ediyorum lutfen Allahim ikinci bir kere daha oyle bir ailede yasamayim
lutfen bizi hayirli anababa cocugumu hayirli evlat yap

para babamın ama empati yapın mesela tek eve verdiği parayı 3 e böüp benden bukadar üstünü tamamlayıp herkes evini alsın dese isteyen bankaya atsa isteyen evini alsa iyi olmazmıydı bak iyilik meleği gibi görünmek için yazmıyorum ama bunu deseydi biz zaten kızkardeşimle o parayı kardeşimize verirdik ama bu şekilde ayrım hisedince insan kırılıyor bu herhangi biri degil benim babam..araba mevzusuna gelince verip verip laf söylemiyorum vermek istemediğimizi söyleye bilsem ne bura konum olurdu nede zaten o duruma düşerdim ben bunu yapadığım için dert yanıyorum

onu demeselermis keske cunki onlar gibi olmaktan cok korkuyorum...
hep dua ediyorum lutfen Allahim ikinci bir kere daha oyle bir ailede yasamayim
lutfen bizi hayirli anababa cocugumu hayirli evlat yap
bende çok korkuyorum dilerim korktugumuz başımıza gelmez ve amin

Reactions: nio
Kardeşin benzin doldurmuyorsa sen de doldurma. İstedikleri zaman param yok benzin dolduramadım dersin.
Evlat ayrımı konusu maalesef çoğu ailede var. Kişinin vicdanına kalmış. Bu nasıl bir vicdan ben henüz çözemedim. Erkek kardeşim olmadığı için şükrediyorum.

kardeşin olucak şahıs düşünmesi lazım...
yada kardeşine vermicektin. bana lazım vs. diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…