• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem yüzünden hep eşime karşı küçük düşüyorum

arkadaşlar eşim hiç bir zaman yardım etmemi istemiyor ki bu ilk değil özür dlerim çünke bunu size baştan söylemedim ben bazen ağızını arıyorum bu arada iki kız kardeşiz başka yok 2 kredi çektim biri annem diğeride dedemlere çünke beni ananem büyüttü babamında işleri kötü olduğu için sen çek biz öderiz dedi ki ödüyolar eşim hakklı ama bende onun ailesine o söylemeden yardım ettim kız kardeşine babsına o zaman da ondan bekledim ama mecbur kaldım bu aksızlık değil be arkadaşım

sen kimseye para vermemişsinki, kredi çekmişsin ve krediyi onlar ödüyor, bu durumda eşin sana kızmış olabilir ama bu kadar büyütmemeliydi, ama keşke ilk baştan konuşarak ikna etseydin, krediyi onlar ödücek ben sadece aracı oldum diye, aile bireyleri zor zamandada yardım etmicekse ne zaman etcek bilmiyorum, oldu o zman evlenip gidince herkes anasıyla babasıyla kardeşleriyle el gibi kim kime dum duma olsun
gün gelir devran döner sizin de ihtiyacınız olursa ailenizden kimse yardım etmezse napcaksınız

Sen ailen yüzünden değil,seçmiş olduğun yalanlı dolanlı yol yüzünden küçük düşmüşsün.bende başlığı görünce neler düşünmüştüm.ne kadar ayıp küçük düşüşünü ailene yamaman.

canım seni anlıyorum bende aynı durumdayım.ama ver ver nereye kadar biz zor duruma düşüyoruz eşlerimize karşı onlarda haklı.bende eşimden habersiz kardeşime kredi çektim ama dayanamadım söyledim.kızdı ve her bir tartışmada yüzüme vuruyor.zor durumlar anlayacağın.

canım ya kız kardeşi üniversite gidiyorsu hesabımdan ona para gönderdim konntür gönderdi babasının parası varken bana kardeşim parası yok dedi tamam gönderelim dedim bu arada ayda bir hem ben hemde babsı gönderiyormuş bunuda bu sene öğrendim ve hiç birşey demedim genç dedim ama benkilerde insan ya ki kendileri ödüyor

Anlayamiyorum...ailenin bu denli zor durumda oldugnu bile bile yardimci olmani istemiyor...evlendi ya seninle tapulu malisin ya masallah...ama sen onun kardesine kendiliginden tamam gönderelim diyorsun....benneyaptımki

Kusura bakma güzelim ama bu iylik degil tamamiyle saflik artik.:kahve::kahve:

Gerekcen ne? Esinin hangi özelliklerine dayanarak bunu yapiyorsun veya yaptin?

Adam hakli tabiki....alistirmissin malesef... hep onun tarafina yapman hosuna gidiyor...

Seni yalan söylemeye...daha dogrusu hic birsey söylemeye o mecbur etti....laga luga yapmasin bosu bosuna....Kim olsa annesinin babasinin kötü gününde maddi manevi destek olmak ister...:kahve:

Sinir oluyorum bu tip erkeklere ya....evlendikten sonra sanki sirf onlara ve onlarin ailelerine yararli olmani isterler.....bu kadininda annesi babasi var, ailesi var...oda ailesine yardimci olmak ister diye düsünmezler.....:umursamaz:

keşke saklamasaydınız, ama eşiniz tepki göstermese saklamazdınız. ben burda eşinizi dolaylı olarak hatalı buldum. :(

söyleseydin keşke belki kızmazdı be canım
artık keşkelerin çözümü yok eşinin gönlünü almaya bak
özür dile bişey yap yani

senin izin vermeyeceğini düşünerek böyle bi işe giriştim ama keşke söyleseydim kusura bakma dersin.

arada kalmak gerçekten çok zor.bir kere eşinin senin parana karışmaya hakkı yok.kendi paranı vermişsin onun parasını değil ki?onun ailesi aynı durumda olsaydı o da kefil olsaydı sen onunla konuşmayacak mıydın?

izin almadan ben annemlere yardım etmeliyim diyecektin onu mecbur tutacaktın
yardımcı olabilirmiyim değil olucam diyecektin
ama habersiz olması seni suçlu duruma düşürmüş

canım habersiz olması senin en büyük hatan. tabiki ailene yardım edeceksin bunda küçük düşecek bişey yok ama biz bayanların bencil düşünmemesi lazım . eşin karışamaz diye saçma bir şey söyleyip seni daha çok hararetlendirmek istemiyorum. çünkü kendini onun yerine koyarak düşünmen lazım bi erkek bunu yapsa tepkimiz çok fena olurdu durumumuz bozukken nasıl da yardım etti derdin o yüzden bence eşinin gönlünü al ve birlikte hareket etmeye çalışın. eşin ve sen bir ailesiniz senin benim param kavgasına kesinlikle girme.kısacası kendine yapılmasını şstemediğini yapma canım . inşallah aranız düzelir

Kendini esine karsi suclu hissetme lütfen!

Gizli, sakli da olsa yasa disi bisey degil, yüz kizartici bir sey de degil. Seni bu günlere getiren ailenin kötü gününde sirtini mi dönecektin?

Gizli yapmissin ama buna esin mecbur etmis. O utansin..

Esinin de anlamasi lazim, sen onun esisin ama esiri degilsin ve senin de ailene karsi iyi-kötü günlerde yalniz birakamassin.

kendini esine karsi suclu hissetme lütfen!

gizli, sakli da olsa yasa disi bisey degil, yüz kizartici bir sey de degil. Seni bu günlere getiren ailenin kötü gününde sirtini mi dönecektin?

gizli yapmissin ama buna esin mecbur etmis. O utansin..

esinin de anlamasi lazim, sen onun esisin ama esiri degilsin ve senin de ailene karsi iyi-kötü günlerde yalniz birakamassin.

teşekkür ederim canım yorumların için biraz olsun rahatladım

konu her ne olursa olsun asla karı koca arasında yalan olmamalı , en pembesinden bile..
Aksi halde o evliliğin temeli sağlam deildir, olamaz.

Back
X