- 24 Ağustos 2015
- 1.091
- 594
- 73
Aile hayattaki en önemli şey bir çocuk için özellikle ,ben çocuk halimle çok zor günler yaşadım çok eksik büyüdüm görünürde bir babam vardı ama aslında yoktu bir baba düşünün daha lisedeki kızına okuyup napcan koca bul da git diyen bir baba düşünün benim size vericek param yok diyen bir baba düşünün bir defa kızım demeyen bir baba düşünün Çevresinde hiç saygı görmeyen (daha önceki konularımda babamı hayal ettiğim gibi olmasını istediğim gibi anlattığım oldu daha doğrusu kayın pederim babama hakaret ettiğinde onu savunduğum gibi yazdım buraya da yani hiç alakasız size savundum nasıl bi ruh halim vardıysa artık ne olursa olsun babamdı savunmalıydım herkese ,Beni sevdiğine en azından sahip çıktığına inanmayı çok isterdim aranızda hiç yalan söylemeyeler kızabilirler )bunun yanında anne düşünün hem anne hem baba olmaya çalışan bunu yapmaya çalışırken yıpranan yıpratan ... kızlar anlatsam içimdekileri sayfalar dolar keşke anlatacak gücüm olsa ama yok sadece çocuklarınıza iyi babalar seçin demek istedim ..