ailem

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Aile hayattaki en önemli şey bir çocuk için özellikle ,ben çocuk halimle çok zor günler yaşadım çok eksik büyüdüm görünürde bir babam vardı ama aslında yoktu bir baba düşünün daha lisedeki kızına okuyup napcan koca bul da git diyen bir baba düşünün benim size vericek param yok diyen bir baba düşünün bir defa kızım demeyen bir baba düşünün Çevresinde hiç saygı görmeyen (daha önceki konularımda babamı hayal ettiğim gibi olmasını istediğim gibi anlattığım oldu daha doğrusu kayın pederim babama hakaret ettiğinde onu savunduğum gibi yazdım buraya da yani hiç alakasız size savundum nasıl bi ruh halim vardıysa artık ne olursa olsun babamdı savunmalıydım herkese ,Beni sevdiğine en azından sahip çıktığına inanmayı çok isterdim aranızda hiç yalan söylemeyeler kızabilirler )bunun yanında anne düşünün hem anne hem baba olmaya çalışan bunu yapmaya çalışırken yıpranan yıpratan ... kızlar anlatsam içimdekileri sayfalar dolar keşke anlatacak gücüm olsa ama yok sadece çocuklarınıza iyi babalar seçin demek istedim ..

Cok haklisin .Ama babani degitiremezsin Sonucata hayata gelirken babamizi ve annemizi seçemiyoruz.Kendisini oyle kabul et .Bos yere üzulme.

Cok haklisin .Ama babani degitiremezsin Sonucata hayata gelirken babamizi ve annemizi seçemiyoruz.Kendisini oyle kabul et .Bos yere üzulme.
Ben onu öyle kabul etmiştim hani nötr düm ama evlendikten sonra yani eşimin ailesini tanıdıktan sonra ne kadar eksik büyüdüğümü tekrar tekrar hatırladım kayınpederim tam bir aile babası ve kızına karşı o kadar sevgi dolu merhametli ve fedakar ki bi kızım deyişi var o an içim parçalanıyo gözlerim doluyo bilmiyorum keşke böyle olmasaydı düğünüme bir misafir gibi geldi ve gitti eşime kızım sana emanet bile demedi resmen sahipsiz gibiydim bir Dedem var sahip çıkan oda hasta o yüzden çok duygusalım..teşekkür ederim yazmak iyi geldi şuan

Ben onu öyle kabul etmiştim hani nötr düm ama evlendikten sonra yani eşimin ailesini tanıdıktan sonra ne kadar eksik büyüdüğümü tekrar tekrar hatırladım kayınpederim tam bir aile babası ve kızına karşı o kadar sevgi dolu merhametli ve fedakar ki bi kızım deyişi var o an içim parçalanıyo gözlerim doluyo bilmiyorum keşke böyle olmasaydı düğünüme bir misafir gibi geldi ve gitti eşime kızım sana emanet bile demedi resmen sahipsiz gibiydim bir Dedem var sahip çıkan oda hasta o yüzden çok duygusalım..teşekkür ederim yazmak iyi geldi şuan

anım artık büyüdün evet eksik kalmıs birseyler ama suan evlisin esin var. bazı seyleri unutmak gerek sünger cekmek gerek affetmek gerek .

babamın babasına bak babanla ilişkisine belki oda böyle buyudu.

Be sana kendi babami anlatsam inan canim sukredersin.Bekarken calisiyirduk para veriyirduk hala yaranamiyorduk.Hic bir sey basina getirnememize ragmen kimse sizi almaz basima kaldiniz diyordu.Her gunumuzu zehir ederdi.Evlendik ayni sekilde hic orali olmadi.Daha neler neler o yizden bende takmamayi ogrendim cinku dusundukce daha cok uzuluyirum

Back
X