- 27 Ağustos 2018
- 131
- 22
- 13
- 43
- Konu Sahibi zalimhayat_82
merhaba ,ben annem ve babam ile ilgili danışmak için yeni üye oldum.
Annemle babam 32 senelik evli,bayan şeyler yaşadılar ve annem baya bir çekmiş yani çocukluğum kavga içinde geçti.İyi kötü bu günlere geldiler mutlu olduğu zamanlarda oldu
Yaşanan en son olaydan sonra annem ben dayanamıcam boşanıcam dedi,ben baya üzüldüm kardeşim onunla aynı evde olduğu için benim kadar üzülmedi
Annem ne olursa olsun boşanıcam diyordu,sonra babam bizi konuşmaya çağırdı,konuştuk annemin yanına gittik annem tamam dedi
Ama şu an mutsuz yani boşanmıyor ama mutsuz,sizin için diyor
Kardeşim de ben de babama bu son bundam sonra karışmıyoruz dedik
Ama ben annemi mutsuz görmek istemiyorum
Kadını zorla mutlu etmeye çalışıyoruz bizim yüzümüzden böyle dünyaya bir kere geliyor ama onda da bizim yüzümüzden babama katlanıyor gibi düşünüyorum
Ama bir yandan da daha önce de böyle birşey olmuştu ve annem yine boşanıcam demişti sonra atlattı ve araları iyiydi yani mutlu görünüyordu ben de seviniyordum
İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum
Annem yine mutlu olur mu?tek istediğim annemin mutlu olması
Boşanmaları da üzüyor annemin mutsuz olması da üzüyor
Bu şekilde en azında içimizde şüphe kalmadan babama sen elinden geleni yapmadın annem boşanınca arkadındayız diyebileceğiz ama hemen boşanırsa acaba denesemiydi diyebileceğiz
İnsan kaç yaşında olursa olsun anneyle babanın boşanması zor geliyor
Kendimi hala küçük çocuk gibi görüyorum
Karışık yazdıysam kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Annemle babam 32 senelik evli,bayan şeyler yaşadılar ve annem baya bir çekmiş yani çocukluğum kavga içinde geçti.İyi kötü bu günlere geldiler mutlu olduğu zamanlarda oldu
Yaşanan en son olaydan sonra annem ben dayanamıcam boşanıcam dedi,ben baya üzüldüm kardeşim onunla aynı evde olduğu için benim kadar üzülmedi
Annem ne olursa olsun boşanıcam diyordu,sonra babam bizi konuşmaya çağırdı,konuştuk annemin yanına gittik annem tamam dedi
Ama şu an mutsuz yani boşanmıyor ama mutsuz,sizin için diyor
Kardeşim de ben de babama bu son bundam sonra karışmıyoruz dedik
Ama ben annemi mutsuz görmek istemiyorum
Kadını zorla mutlu etmeye çalışıyoruz bizim yüzümüzden böyle dünyaya bir kere geliyor ama onda da bizim yüzümüzden babama katlanıyor gibi düşünüyorum
Ama bir yandan da daha önce de böyle birşey olmuştu ve annem yine boşanıcam demişti sonra atlattı ve araları iyiydi yani mutlu görünüyordu ben de seviniyordum
İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum
Annem yine mutlu olur mu?tek istediğim annemin mutlu olması
Boşanmaları da üzüyor annemin mutsuz olması da üzüyor
Bu şekilde en azında içimizde şüphe kalmadan babama sen elinden geleni yapmadın annem boşanınca arkadındayız diyebileceğiz ama hemen boşanırsa acaba denesemiydi diyebileceğiz
İnsan kaç yaşında olursa olsun anneyle babanın boşanması zor geliyor
Kendimi hala küçük çocuk gibi görüyorum
Karışık yazdıysam kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız