Ailem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk dediğin 23 yaşında. Bence ortada mağdur bir anne var. Ve ona destek olmayan bir evlat görüyorum bu hikâyede. Annem haksız demiyor ki susup otursun diyor. Tekrar ediyorum. Anne de insandır. Bence buraya o kadın yorum yazsa biz en çok o kadına destek yorumu atardık.

Annem susup otursun demiyorum. İki seçenek sunuyorum haddim olmayarak.. Yani kardeşlerim ve beni bu duruma dahil ettikleri için ya boşansınlar ya da sorun neyse çözsünler diyorum. Annem buraya yorum yazacak olsaydı herkes boşan derdi bundan eminim.. Ya da 'Bacım, sorun sende sen niye çekiyorsun ki bunca derdi?' derdi. Ama buraya konu açan benim çünkü annem kadar benim de derdim bu olanlar.

konuşmak işe yaramamışsa belki de daha fazla araya girmemek gerekir. birbirleri ile olamadıkları gibi birbirleri olmadan yaşamaya da cesaret edemiyorlar sanırım.
çift terapisine giderler mi ?
öyle bir öneri götürseniz ?

Çok isterim gitmelerini ama gitmezler yine de bir teklif ederim. Dün buradaki yorumlar üzerine annemden her zaman yaptığım gibi gidip özür diledim, babamla da aralarını bulmaya çalışmıcam üç maymunu oynucam elimden geldiğince. İnşallah, bu sefer de adım vurdumduymaza çıkmaz..

Aynı durumu hala yaşamaktayım
Umrumda mı asla değil
2 de kardeşim var böyle bir durum oldugunda alıyorum yanıma onları dizi izliyoruz hahaha

onların bilecegı iş annelık babalık gorevlerini yapıyorlar mı ona bakarım
Ha vander ben ne yapıcam falan diye soruyor ama ben zaten mizah olarak da sert bir insanım
Banane bu adamı sen seçtin bagırmalarını beynım kaldırmıyor ya boşanacaksın ya susup kabulleneceksin diyorum

Hiçç düşünüp kendimi yıpratamam
Ha şunu da dedim bu huzursuzluk devam ederse ben hiç eve gelmem
Dünyaya ses dinlemek için gelmedim

Kardeşlerimde ergenler hanı henuz çok da buyuk değiller sadece onlar için gelıyorum

Ama eskiye oranla daha iyiler çünkü benı tanıyorlar

Mizaçlarımız benziyor :) Onları kırmadan yapabileceğim taktiklerden biri olarak bunu da aklımda bulunduruyorum. Sadece kafama takma kısmından kurtulsam galiba herkes feraha erecek..

Çok isterim gitmelerini ama gitmezler yine de bir teklif ederim. Dün buradaki yorumlar üzerine annemden her zaman yaptığım gibi gidip özür diledim, babamla da aralarını bulmaya çalışmıcam üç maymunu oynucam elimden geldiğince. İnşallah, bu sefer de adım vurdumduymaza çıkmaz..

bana kendi annem demişti, bir noktadan sonra biz geriye sen ileriye gideceksin, bizim yaptıklarımıza takılma diye. belki sizin de arada kalmaktan vazgeçip kendi hayatınıza odaklanmayı öğrenme döneminizdir. bu süreci böyle ele alsanız bir de ?

bana kendi annem demişti, bir noktadan sonra biz geriye sen ileriye gideceksin, bizim yaptıklarımıza takılma diye. belki sizin de arada kalmaktan vazgeçip kendi hayatınıza odaklanmayı öğrenme döneminizdir. bu süreci böyle ele alsanız bir de ?

Haklısınız. Ben biraz yapım gereği herkes mutlu olursa ben de mutlu olurum düşüncesindeyim. Ama onlar mutsuzluğa alıştılarsa yapacak bir şeyim yok bunu kabullenmeliyim. Bunu tek başıma yapacak gücü kendimde bulmam lazım önce.

Haklısınız. Ben biraz yapım gereği herkes mutlu olursa ben de mutlu olurum düşüncesindeyim. Ama onlar mutsuzluğa alıştılarsa yapacak bir şeyim yok bunu kabullenmeliyim. Bunu tek başıma yapacak gücü kendimde bulmam lazım önce.

o hissi biliyorum. aslında çok güzel bir his o, bence çok az insanda olan bir meziyet hatta. ama yaşlarımız gereği kendi hayatlarımızı kurma dönemindeyiz. elimizden geleni yapmışsak bazı şeyleri olduğu gibi bırakıp ileri bakmak lazım. başta eminim zor gelecek ama bu kimseye kötülük etmek değil sonuçta.

o hissi biliyorum. aslında çok güzel bir his o, bence çok az insanda olan bir meziyet hatta. ama yaşlarımız gereği kendi hayatlarımızı kurma dönemindeyiz. elimizden geleni yapmışsak bazı şeyleri olduğu gibi bırakıp ileri bakmak lazım. başta eminim zor gelecek ama bu kimseye kötülük etmek değil sonuçta.

Beni anladığınızı düşünüyorum, çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X