- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
Hoş bulduk olive reisHoş geldin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bulduk olive reisHoş geldin![]()
ay annemle babamı gördüm konuda. Evleri ayırdılar annem kiraya çıktı. Bigün hastaneye kaldırdırıldı anjiyo yapıldı anneme yoğun bakıma almışlar. Orda ki hemşirin tipini babama benzetmiş. Yüksek tansiyon hastası bide saatlerce düşürememişler tansiyonu adamı gördükçe babamı hatırlıyormuş fırlatmış tansiyonu
neyse ki perdeyi çekmişlerde düzelmiş tansiyon
seni araya soktuklarında çocuk gibi azarlıycaksın gidin ne derdiniz varsa çözün yeter artık bana gelmeyin diye, otur odanda minimum muhattap ol.konuşmaya başladıklarında çık odadan.okul bitiyo diye eve dönmek zorunda değilsin, başka yerde iş bakabilirsin, aynı şehre dönsen bile ben işi gücü olan herkesin kendi düzenini kurması gerektiği taraftarıyım.özellikle belirli bi yaştan sonra aile evinde olmuyo.
Duymayın, dinlemeyin. Ders çalışıyorum diyin. Odanın kapısını kilitli tutun. Onlar boşanmaz. Okul bitince iş bulup ayrı eve çıkmayı, başka şehirde yaşamayı düşünebilirsinizBu dediğinizi birçok kez yaptım. Aynı ortamda da ayrı ayrı da. Boşanın dediğimde de kötü evlat ben oldum maalesef. Allah'ım ben elimden geleni yaptım diyebilecek kadar çabalıyorum. Dilimi tutmayı öğrenmem lazım ama zorlanıyorum işte.
Duymayın, dinlemeyin. Ders çalışıyorum diyin. Odanın kapısını kilitli tutun. Onlar boşanmaz. Okul bitince iş bulup ayrı eve çıkmayı, başka şehirde yaşamayı düşünebilirsiniz
okumuş koca kadın neden kendi kararlarınızı veremiyorsunuz bu da çok önemli? ya atama ya evlilik de ne demek.kendi ayaklarınızın üstünde durmayı nasıl öğreneceksiniz?artık koca kadınsınız höt dediklerinde pısıp kalmayın, kararlarınızı uygulamayı gösterin.genel olarak hayat için de bu geçerli.bir karşı çıkar , iki küser , üçüncü de sana saygı duyacak.böyle böyle yanlış evlilikler de yapılıyo, kendi başına ayakta kalamayan kadınlar da ortaya çıkıyo, karakter daha ezik/pasif şekilleniyo.Kpss'ye hazırlanıyorum. Ama atanamazsam veya istediğim puanı alamazsam burada kalma ihtimalimi de düşünmem gerekiyor. Maalesef babam aynı şehirde ayrı eve izin vermez.. Ya atama ya evlilikle bu evden ayrılabilirim.
Konudsn bahsedilmemis ama anladığım kadarıyla annen haklı. Babanız için "biraz pişman ama düzeltmek için bir şey yapmıyor" demişsiniz. Bu durumda kadın geçmişte yaşananları unutamıyor ya da hazmedemedi diye ona kızamayız. Anne de olsa insan netice deMerhabalar, en evde kalmamız gereken zamanda benim bir yerlere gidesim var. Sebebi de annem ve babam. Kendimi bildim bileli kavga ediyorlardı zaten. Son üç dört aydır da aynı evin içinde asla konuşmuyorlar. Ama beni ya da kardeşlerimi gördükleri her yerde babam: senin annen deli; annem de senin baban yalancı vs. (Çok daha ağır laflar da oluyor.) diye bize şikayetleniyorlar. Annemle ben tartışacak olsam bana değil babama sövmeye başlıyor. Bugün yine annem,babama yalancı deyince ben dayanamadım babama yalancı deme diyerek odadan kapıyı çarparak çıktım. Annem de tutturdu artık sen mi açarsın boşanma davasını baban mı bilmiyorum gidin açın diyor. Ben aralarında kalmaktan çok yoruldum. Annem devamlı geçmişten bahsediyor babam biraz pişman ama düzeltmek adına hiçbir şey yapmıyor. Ben evlat olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çok çaresizim gidecek hiçbir yerim yok, hoş olsa da gidemem zaten.. (Bu durumlara şahit olmamak için üniversiteyi yaşadığım şehirden başka bir yerde okudum ama daha fazla kaçacak bahanem yok. Okulum da bu sene bitiyor..)
Ne yapın edin atanın.Annemle aynı odada kalıyoruz :)) Ama ikinci seçenek için elimden geleni yapıcam inşallah.
okumuş koca kadın neden kendi kararlarınızı veremiyorsunuz bu da çok önemli? ya atama ya evlilik de ne demek.kendi ayaklarınızın üstünde durmayı nasıl öğreneceksiniz?artık koca kadınsınız höt dediklerinde pısıp kalmayın, kararlarınızı uygulamayı gösterin.genel olarak hayat için de bu geçerli.bir karşı çıkar , iki küser , üçüncü de sana saygı duyacak.böyle böyle yanlış evlilikler de yapılıyo, kendi başına ayakta kalamayan kadınlar da ortaya çıkıyo, karakter daha ezik/pasif şekilleniyo.
Ne yapın edin atanın.
Konudsn bahsedilmemis ama anladığım kadarıyla annen haklı. Babanız için "biraz pişman ama düzeltmek için bir şey yapmıyor" demişsiniz. Bu durumda kadın geçmişte yaşananları unutamıyor ya da hazmedemedi diye ona kızamayız. Anne de olsa insan netice debence siz annenize destek olun. Bosanmak istiyorsa bosansın ama bu ancak sizin desteğinizle mümkün. Kusura bakmayın ama bıktım kaçağım demek bana biraz bencilce geldi.
Konudsn bahsedilmemis ama anladığım kadarıyla annen haklı. Babanız için "biraz pişman ama düzeltmek için bir şey yapmıyor" demişsiniz. Bu durumda kadın geçmişte yaşananları unutamıyor ya da hazmedemedi diye ona kızamayız. Anne de olsa insan netice debence siz annenize destek olun. Bosanmak istiyorsa bosansın ama bu ancak sizin desteğinizle mümkün. Kusura bakmayın ama bıktım kaçağım demek bana biraz bencilce geldi.
Ben evli ve farklı şehirdeyim onlardan. Babamla görüşmüyorumÇok geçmiş olsun.Benim annem de muhtemelen öyle olur. İsmini dahi duymak istemiyor yani o derece. Siz nasıl bir politika izliyorsunuz peki annenizle babanız arasında? Evli misiniz bir de?
Merhabalar, en evde kalmamız gereken zamanda benim bir yerlere gidesim var. Sebebi de annem ve babam. Kendimi bildim bileli kavga ediyorlardı zaten. Son üç dört aydır da aynı evin içinde asla konuşmuyorlar. Ama beni ya da kardeşlerimi gördükleri her yerde babam: senin annen deli; annem de senin baban yalancı vs. (Çok daha ağır laflar da oluyor.) diye bize şikayetleniyorlar. Annemle ben tartışacak olsam bana değil babama sövmeye başlıyor. Bugün yine annem,babama yalancı deyince ben dayanamadım babama yalancı deme diyerek odadan kapıyı çarparak çıktım. Annem de tutturdu artık sen mi açarsın boşanma davasını baban mı bilmiyorum gidin açın diyor. Ben aralarında kalmaktan çok yoruldum. Annem devamlı geçmişten bahsediyor babam biraz pişman ama düzeltmek adına hiçbir şey yapmıyor. Ben evlat olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çok çaresizim gidecek hiçbir yerim yok, hoş olsa da gidemem zaten.. (Bu durumlara şahit olmamak için üniversiteyi yaşadığım şehirden başka bir yerde okudum ama daha fazla kaçacak bahanem yok. Okulum da bu sene bitiyor..)
Çocuk dediğin 23 yaşında. Bence ortada mağdur bir anne var. Ve ona destek olmayan bir evlat görüyorum bu hikâyede. Annem haksız demiyor ki susup otursun diyor. Tekrar ediyorum. Anne de insandır. Bence buraya o kadın yorum yazsa biz en çok o kadına destek yorumu atardık.bu, çocukların sorumluluğunda olan birşey değil. "senin yüzünden boşandım beni niye zorladın" diyen anneler de okuduk burda.