Istedigim okul olması için çabalıyorum, ideallerim varOkulunu okuyup bir meslek edinir, paranı kazanır kendi ayakların üstünde durursan ancak o zaman hayatını istediğin gibi yaşarsın. Onun dışında ailenin kurallarına uymak zorundasın. Asilik yapmak bir işine yaramaz.
Ayrıca üç sene üniversiteye hazırlanmaya harcamak için çok uzun bir süre. Yeterince çalışmıyor olabilir misin?
Istedigim okul olması için çabalıyorum, ideallerim var
Şehir dışına çıkmama izin vermeyecekler, 4 yıl boyunca yine aynı şeyler tekrir edecek..Bencede,sen önce bi meslek sahibi ol,o zaman ayrı eve de çıkarsın özgürlüğünü de eline alırsın.
Nasıl bir kalemden çıkmış bunu size sormayacağım ilginiz için teşekkürler :)İdeallerin için ailene katlanacaksın o zaman. Başka yolu yok bu işin.
Sen yine de biraz daha fazla çalış. Çünkü şu okuduğum metin üniversiteye hazırlanan bir insanın kaleminden çıkmış gibi değil pek.
O ne dmek simdiİdeallerin için ailene katlanacaksın o zaman. Başka yolu yok bu işin.
Sen yine de biraz daha fazla çalış. Çünkü şu okuduğum metin üniversiteye hazırlanan bir insanın kaleminden çıkmış gibi değil pek.
Haklısınız, teşekkürler..Okulunu oku öncelikle ardından onların bulduğu biriyle evlenme bence kafan uymayacaktır çünkü. Fazla muhafazakar aile, fazla muhafazakar eş neticede yaşantı aynı..
Evleneceğin zaman kendi düşünce tarzına göre birine yönel en azından seni sıkmayacak kararlarına saygı gösterecek biri. Yoksa aynı şeyleri bir ömür yaşarsın.
Psikoloji, ancak okul olarak bilkent..Kendi paranı kazandışında anca onların boyundurluğundan çıkabilirsin.
Ne bölümü istiyorsun?
Al benden de o kadar.ne yani burda akıcı bi sekilde yazamamak metinlere dikkat etmemek kara cahil olunduğu anlamına mı geliyor.bende boyle zihniyette insanları anlam.veremiyorumO ne dmek simdi
Genelde ben noktalama vs dikkat ederim ama bilemedim hanımefendi neyi kastettiAl benden de o kadar.ne yani burda akıcı bi sekilde yazamamak metinlere dikkat etmemek kara cahil olunduğu anlamına mı geliyor.bende boyle zihniyette insanları anlam.veremiyorum
sen bunlara takılma onu yazan arkadaşın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. bu konuya yazanlar sana yardım etmeye çalışıyorlar onu düşün.Genelde ben noktalama vs dikkat ederim ama bilemedim hanımefendi neyi kastetti
Olabilir hayatım bende telefondan giriyorum yanlışlıkla çıkıyor bazen noktalama isaretleriGenelde ben noktalama vs dikkat ederim ama bilemedim hanımefendi neyi kastetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?