Ailemde kimse beni sevmiyor, kimseyle anlaşamıyorum

Konu açık değil bence. Yada bizim bilmediğimiz noktalar var. Niye bu kadar kötü davranıyorlar anlamadım. Eger gerçekte sende hata yoksa, herkes kötü bir ben iyiyim diyorsan hem iş bul hem de oku ve ailenden beklenti içine girme. Sonrada yoluna bak.

Ne kadar zor allah yardimcin olsun

Biraz daha sabret ise girince ayril o evden boyle aile olmaz olsun.bosver hersey kismet bu hayatta ana baba ninda hayirlisi lazim.senin kapanmana bile karsi olan saygisiz bir ailen var istedigin meslegi sec bu senin hayatin kimse icin harcama.ilerde evlenir esin ve cocuklarin la kimseyi aramazsin aile olursun ama onlar gibi olmazsin.cok uzuldum Allah yardimcin olsun inandigin gibi yasa Allah seninle meraketme.bu yolda ailen bile olsa ez gec sansin bol olsun...

Sakin pes etme iyiki hemşirelik devam etmemissin ben hemşire mezunuyum ve hem yuksek puanlar alıp hem 4 yıl okuyup bizim kadar ezilen meslek grubu varmı bilmiyorum neyse süpersin mutlu olacağın bir meslek seçmişsin helal olsun sana...ve sakin kurtuluşu evlilikte görme eğer o adam sana eziyet ederse durumun vahim olur çünkü arkanda duracak ailen yok dul halinle daha çok ezilirsin birde bebegin olursa o zaman hic bir yere sığamazsın ben tamda anlattigim gibiyim bir şey hariç sadece babam sözüyle yanimda... tecrübelerim öyle gosteriyorki mesleğini eline alıp bir ev tutup huzurla orda tek başına yaşaman tatillerde seyahat etmen bundan daha güzel bir hayat yok bide arkadaş edinirsin değme keyfine 30 yaşını geçince yavaştan evlenmeyi düşünürsün ama bankada sadece senin bildiğin birikimin olsun asla aska gelip gelecekteki kocana söyleme bir gün b.kluk yaparsa senin güvençen olur

valla yapman gereken ya burslu bir sekilde bir yurtta kalmak veya okulunu bitirip kendi ayaklarinin ustunde durup baska bir yere gitmek. Cogu kisi bir anne baba nasil boyle davranir , nasil bunu yapar diyor. Bende insanin kaninda varsa anne babaniz olmasi farketmez yapar diyorum. Benim kardesimede zorla hemsirelik bolumunu dayatmaya calistilar, kardesimse artik dayanamayinca yilin ortasinda kavga kiyamet baska bolume gecti. Simdi hayatta hemsire olmam allah da hemsirelerin eline kimseyi dusurmesin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…