Ailemdeki ayrimcalik beni cok kiriyor

Psikolog Tülay Kök ün bu konuyla ilgili çok güzel bir videosu var. Youtubeda videonun adı "bir anne duracağı yeri nasıl anlar"
orada sizin yaşadığınız gibi haksızlıklardan bahsediyor. Dinleyin mutlaka, hatta sizi anlayabileceğini düşündüğünüz doğru bi zamanda ailenize de dinletin derim.

Onlar dinlemez ama ben dinleyecegim cok teşekkür ederim

Iste ne bileyim Rabbim içimi biliyor zaten. Hata konuşmaktan cekiniyorum ama içimi Allah biliyor zaten razi değilim

Hata konuşmaktan korkmasam kesin derdim ah bi bilseniz neler derdim. Rabbim biliyor ben razi değilim bu durumdan
Hata sandığınız hata olmayabilir. Aileye kayıtsız şartsız sevgi saygı hürmete inanmıyorum. Mallarını istediğine versinler, ama ilerisini de hesap etsinler.

Hata sandığınız hata olmayabilir. Aileye kayıtsız şartsız sevgi saygı hürmete inanmıyorum. Mallarını istediğine versinler, ama ilerisini de hesap etsinler.
Yani bende de sonsuz sabır olmaz herhalde öyle bi durumda ister istemez söyler yada ima ederim sanirim herkes aynı sekilde ilgilensin derlerse

Bir de sizin de hakkınız olan parayla kız kardeşinizin üzerine “yazlık” ev yapmak için sizden yardım mı bekliyorlar? Hem de makina yenileyecek durumu olmayan bekar anneden?
O zaman siz de ne kadar ekmek o kadar köfte diyin. Açık açık da konuşun. “Siz benim elzem ihtiyaçlarım için yardımcı olmayı gerek görmezken ben diğer kardeşimin üzerine yapacağınız keyfi yazlık için kendimi sıkıntıya sokamam, he hepimize yaptırırsanız makinemin borcu bittikten sonra yardımcı olurum” diyin bence.

Aç ağzını yum gözünü ya.
İçinde kalıp sana dert olacağına söyle onlara dert olsun.
Baktın anlamıyolar mı,görüşme sil gitsin.
Vallaha bak.
Ben evlat ayrımı değil ama torunlar arasında ayrımcılık yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.
Allah yardımcın olsun.
Akşam akşam üzdün beni.

Kusura bakmayın ama biraz kırıcı yazıcam nasılsa yapsalarda yapmasalar elinin altında evladı var, tepki yok, cvp yok, susuyor daha ne, neden onun için birşey yapsınlar? Bir diğer evlatlar istiyor, yüzde doksan eminim tepki surat vardır, onları karşılarına alamıyorlar nedeni çok basit kaybetme, değersizlik duygusu ya vazgeçerlerse. Aynı versiyonu annem yaşadı ben evladı olarak mahkemeyle uğraşarak bütün haklarını talep edip, alıcam hala devam ediyor ama bütün aile karıştı ve annem ilk kez ben neden senin gb güçlü olmadım dedi çünkü Annesi aynen şunu dedi sesin çıkmıyordu onlar susmadı sende konuşsaydın. Diyeceklerim bu kadar.

Teşekkür ederim ama inanın konuştum. Ben artık razi değilim dedim. O kadar mal mülk var. Siz bile isteye bi mülküde benim üstüme yapmazsaniz gönlümün razi gelmez elbette dedim. Ölüm var kalim var. Böyle bi sey yapmazsaniz onlarin aldiklarinin yerine bana hiç bir şey vermeden göçmüş olacaksınız ve benim dilim bi sey demese gönlüm razı olamayacak. Benim derdim mal mülk değil ama bu haksizliklara artik razi değilim dedim. Tmm deyip yine vaz geçtiler. Bende artık ugrasamamistim ama
Bu arızalanma durumuda bi nebze iyi oldu. Aradaki ayrımcılığa yine deyinip söz verip vazgeçiyorsaniz siz adalet falan istemiyorsunuz. Benim gönlüm kırgın bunlar değişmedikçe de kirginim dicem. Görüşmek görmek dahi istemiyorum yüzlerini inanın nefret ettim iyice bencilliklerinden. Varsa yoksa para.

Bişey diyeyim mi
Öyle sinirim bozuldu ki ayrımcalık yazmanıza
Hani bir kez olsa bu kadar delirmeyecegim ama sürekli de ayrimcalik yazmışsınız kafayı yiyecek gibi oldum

Ayrımcalık değil ayrımcılık

Kusura bakmayın ama biraz kırıcı yazıcam nasılsa yapsalarda yapmasalar elinin altında evladı var, tepki yok, cvp yok, susuyor daha ne, neden onun için birşey yapsınlar? Bir diğer evlatlar istiyor, yüzde doksan eminim tepki surat vardır, onları karşılarına alamıyorlar nedeni çok basit kaybetme, değersizlik duygusu ya vazgeçerlerse. Aynı versiyonu annem yaşadı ben evladı olarak mahkemeyle uğraşarak bütün haklarını talep edip, alıcam hala devam ediyor ama bütün aile karıştı ve annem ilk kez ben neden senin gb güçlü olmadım dedi çünkü Annesi aynen şunu dedi sesin çıkmıyordu onlar susmadı sende konuşsaydın. Diyeceklerim
İnanın bana mesafe koydukça birde etraf konuştukça inanılmaz derece rahatsız olacaklar bu sefer kendileri sizinle iletişim kurmaya çabalayacaklar anneme tek laf söyledim kendi hakkını geçtimde neden benim hakkımı savunmadın, sakın yanlış anlamayın varlıklı bir babanın çoçuğuyum ama adalet ve annemin sessiz kalıp susması bir çoçuk için derin yara oluyor, çoçuklarınız büyüyünce herşey konuşmaya başlanınca size nasıl davranıyorlarsa evladınızada öyle davranmak isteyecekler bizde ip burada koptu. Kardeşlerine çok düşkündür, onlar istemedi ailem yaptı dedi şimdi hepsi anneme düşman neden çünkü rahatları bozuldu, sizinde aynısı olacak rahatları ne zaman bozulacak o zaman gerçek yüzleri çıkacak adaletli olan kardeş ben istemem kardeşlerimle beraber ya hepsine ya hiçbirimiz der. Annem şuan görüşmüyor hiçbiriyle sadece avukat aracılığıyla bilği alıyor ama ailesi günde on kere arıyorlar kıymete bindi bence sizde mesafe koyun zaten göreceksiniz hepsi nasıl tutuşacak. Babam hep söyler mal sahibi biziz, mülk sahibi Allahtır. Bundan ötesi yok gerisi ilahi adalet... Yaşayıp göreceksiniz kimsenin yanına kalmıcak

Belki de artik biraz cirkeflesmeniz gerekiyordur. Acik acik ve devamli soyleyin beklentilerinizi. Anladiklari tarz o demek ki.

Bu kardesler erkek mi

Belki de artik biraz cirkeflesmeniz gerekiyordur. Acik acik ve devamli soyleyin beklentilerinizi. Anladiklari tarz o demek ki.
Aileye cirkeflesilir mi,bu da cok cirkin.
Boyle aileler var da,care ne bilemedim.
Yarin oburgun baslarlar,sen bize yakinsin,kiz evlatsin,bize bakacaksin,ah kuzum vah kuzum..
Hep boyle olur,hic sasmaz:/

Aileye cirkeflesilir mi,bu da cok cirkin.
Boyle aileler var da,care ne bilemedim.
Yarin oburgun baslarlar,sen bize yakinsin,kiz evlatsin,bize bakacaksin,ah kuzum vah kuzum..
Hep boyle olur,hic sasmaz:/
Cirkeflesin derken ailesine saygisizlik yapsin anlaminda soylemedim. Isteklerinde israrci olsun, ailesinin yanlislarini sik sik yuzlerine vursun anlaminda soyledim. Benim etrafimda da var birkac kisi boyle. Hep sustular ve diger kardesleri tum mal varligini yiyip bitirdi, evlerini ustlerine yaptirdi.

Ben olsam açık açık hakkımı ararım ayrımcılık yaptıklarını net bir şekilde söyleyin ona yazlık aliyosunuz bana bı makinayı alamadiniz artık alsanizda bu haksızlığa gelemiyorum derim. Sizi çok yumuşak yüzlü bulmuşlar. Kimse kırılmasın diye diye bı bakmışsınız kendinizin sağlam yeri kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…