Ailemdeki ayrimcalik beni cok kiriyor

o zaman en doğru olan uzaklaşın, arayıp sormayın. En azından gözünüz görmez, kulağınız duymaz.

bu konuyu daha once hic acik sacik ailenizle tartisntiniz mi ?
heo ayrimcilik yapiyorsunuz ona harcadiginiz para su kadar bana harcadiginiz su kadar .
neden hep ona desteksiniz bana degil dediniz mi ?
muhtemelen kardesiniz erkek .
once ailenizle bunlari konusun tartisin he derlerseki hayir biz sadece ona yagdiricaz ozaman sizede o baksin diyip gorusmeyi keseceksiniz . bukadar

Maddi değil ama manevi anlamda, bir konuda , ben de ailemde eşitsizliğe uğradım. En son geçtim annemin karşısına çok sakin bir şekilde “kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde de yanımda olmasın. Ben de sizin kötü gününüzde yanınızda olmayacağım. “ dedim . O gün bu gündür el bebek Gül bebek davranıyor . Maalesef Hak verilmez alınır. Ben olsam tavrımı çok net belli eder onlara kaybetme korkusu yaşatırdım.

Teşekkür ederim, daha önce sizin gibi soran bi arkadaşa yazdığım cevabı bazı eklemeler yaparak size de kopyalayıp iletiyorum arkadasim:

Hemde inanın kac kere konuştum. Ben artık razi değilim dedim. O kadar mal mülk var. Madem nakit yok diyorsunuz. Kac tane daire var. Birini benim üstüme geçirin dedim. Tmm deyip yine vazgeçtiler. Siz bile isteye bi mülküde benim üstüme yapmazsaniz gönlümün razi gelmez elbette dedim. Ölüm var kalim var. Böyle bi sey yapmazsaniz onlarin aldiklarinin yerine bana hiç bir şey vermeden göçmüş olacaksınız ve benim dilim bi sey demese gönlüm razı olamayacak. Benim derdim mal mülk değil ama bu haksizliklara artik razi değilim dedim. Tmm deyip yine vaz geçtiler. Bende artık ugrasamamistim ama
Bu arızalanma durumuda bi nebze iyi oldu. Aradaki ayrımcılığa yine deyinip söz verip vazgeçiyorsaniz siz adalet falan istemiyorsunuz. Benim gönlüm kırgın bunlar değişmedikçe de kirginim dicem. Görüşmek görmek dahi istemiyorum yüzlerini inanın nefret ettim iyice bencilliklerinden. Varsa yoksa para.

Hemde inanın kac kere konuştum. Ben artık razi değilim dedim. O kadar mal mülk var. Madem nakit yok diyorsunuz. Kac tane daire var. Birini benim üstüme geçirin dedim. Tmm deyip yine vazgeçtiler. Siz bile isteye bi mülküde benim üstüme yapmazsaniz gönlümün razi gelmez elbette dedim. Ölüm var kalim var. Böyle bi sey yapmazsaniz onlarin aldiklarinin yerine bana hiç bir şey vermeden göçmüş olacaksınız ve benim dilim bi sey demese gönlüm razı olamayacak. Benim derdim mal mülk değil ama bu haksizliklara artik razi değilim dedim. Tmm deyip yine vaz geçtiler. Bende artık ugrasamamistim ama
Bu arızalanma durumuda bi nebze iyi oldu. Aradaki ayrımcılığa yine deyinip söz verip vazgeçiyorsaniz siz adalet falan istemiyorsunuz. Benim gönlüm kırgın bunlar değişmedikçe de kirginim dicem. Görüşmek görmek dahi istemiyorum yüzlerini inanın nefret ettim iyice bencilliklerinden. Varsa yoksa para.

Sizin adınıza sevindim

Aynen sorun zaten o. Evlat ayrımcılığı..

Inanın kac kere konuştum. Ben artık razi değilim dedim. O kadar mal mülk var. Madem nakit yok diyorsunuz. Kac tane daire var. Birini benim üstüme geçirin dedim. Tmm deyip yine vazgeçtiler. Siz bile isteye bi mülküde benim üstüme yapmazsaniz gönlümün razi gelmez elbette dedim. Ölüm var kalim var. Böyle bi sey yapmazsaniz onlarin aldiklarinin yerine bana hiç bir şey vermeden göçmüş olacaksınız ve benim dilim bi sey demese gönlüm razı olamayacak. Benim derdim mal mülk değil ama bu haksizliklara artik razi değilim dedim. Tmm deyip yine vaz geçtiler. Bende artık ugrasamamistim ama
Bu arızalanma durumuda bi nebze iyi oldu. Aradaki ayrımcılığa yine deyinip söz verip vazgeçiyorsaniz siz adalet falan istemiyorsunuz. Benim gönlüm kırgın bunlar değişmedikçe de kirginim dicem. Görüşmek görmek dahi istemiyorum yüzlerini inanın nefret ettim iyice bencilliklerinden. Varsa yoksa para. Belki son kez daha konuşur resti çekerim. Belki o zaman yaparlar bilmiyorum.

Gücünüze gidiyor anlıyorum, ama gerçek şu ki 18+ yaşındaysanız kimse size birşey yapmak zorunda da değil.Evet ona yapıyorlar, size yapmıyorlar.Bu durumu kabullenirseniz bu kadar üzülmezsiniz.

Buarada kardeşim kiz

Bana değil kırk yılda gidip yılda taş çatlasın 10 gün kardeşimin kalmayacağı bi mülk satın almak için arayıştalar.
Sizinde böyle yapmanız gerekiyor niye bu kadar taviz veriyorsunuz neden böyle yapıyorsun neden gelmiyorsun diye sorduklarında bir bir yüzlerine vurun yasattiklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…