Ailemdeki ayrimcalik beni cok kiriyor

Böyle ağlaya zırlaya ve kenara çekilerek hiç bir şey hallolmaz.
Ben açıkça konuşur ve bir daha da yüzlerine bakmazdım.
Ben çok çaçaron bir kadınım. Dünyaları sayar bir daha da beni sakın aramayın derdim.
Sonuna kadar haklısın.

Bişey diyeyim mi
Öyle sinirim bozuldu ki ayrımcalık yazmanıza
Hani bir kez olsa bu kadar delirmeyecegim ama sürekli de ayrimcalik yazmışsınız kafayı yiyecek gibi oldum

Ayrımcalık değil ayrımcılık
Allah başka sıkıntı vermesin

Kac kere söyledim. Tmm deyip vaz geçtiler. Bende buna inanamıyorum. Bu sefer ipleri koparacagim zaten.

Teşekkür ederim ama inanın kac kere söyledim. Tmm deyip vaz geçtiler. Bende buna inanamıyorum. Bu sefer ipleri koparacagim zaten.

Kac kere söyledim. Tmm deyip vaz geçtiler. Bende buna inanamıyorum. Bu sefer ipleri koparacagim zaten.
Sen yumuşak konuşan birisin belli ki. Yumuşak falan olma. Direkt söyle söyleyeceğini.
Kimse babanın malı karışamazsın falan da demesin. Bal gibi de karışırım vallahi.

Belki de artik biraz cirkeflesmeniz gerekiyordur. Acik acik ve devamli soyleyin beklentilerinizi. Anladiklari tarz o demek ki.
Kac kere söyledim insan gibi. Tmm deyip vaz geçtiler. Bende buna inanamıyorum. Cirkeflesirsem onlardan farkım kalmaz ama bu sefer ipleri koparacagim zaten.

Benimkiler kimseden utanmaz. Şuan diğer kardeşlerimden dertliler. Değer görmüyorlar. Gramda acımıyorum artik. Belkide ilahi adalet. Mesafemi koyacağım. Allah a havale ettim. Gerisini onlar düşünsün
Sizede çok geçmiş olsun, üzüldüm. Allah büyük. Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor

Sen yumuşak konuşan birisin belli ki. Yumuşak falan olma. Direkt söyle söyleyeceğini.
Kimse babanın malı karışamazsın falan da demesin. Bal gibi de karışırım vallahi.
Tesekkur ederim ama inanın kac kere söyledim. Rest çektim, tmm sanada yapalım deyip vaz geçtiler. Bende buna inanamıyorum. Bu sefer ipleri koparacagim zaten.

Aynen siz kendi değerinizi, evladınızın değerini bilin yeter Mesafe Candır. Teşekkür ederim annem kendi hakkını aranmaya başlandığı an özğürleştim artık dedi benim için zafer odur. Herşeyin hayırlısı. Sizin içinde herşey güzel olacak,yaşadığınız bu olay güzel başlangıçlara vesile olacak diye düşünüyorum

"Babacım ya da annecim yarın müsaitseniz şu söz verdiğiniz çamaşır makinesini almaya gidelim." deseniz ayıp mı kaçar. Hani erteliyorlar ya ertelemek yerine bana gün ve saat söyleyin ona göre konu askıda kalmasın deseniz. İlla çirkefleşmeye gerek kalmadan tatlı dille de halledebilirsiniz. Bazı insanlar istemeyi biliyor ya. Benim kardeşim gak dese annem alırdı, ben 50 kere desem sonra derdi.

Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama o sorun değil zaten. Babam açık açık para yok dedi ki ev almak için nakilleri var biliyorum. Ev alalım oylr dedi. Allah a havale ediyorum. Birde kardeşim öyle cirkefki 10 azarlayip arada bir tane normal söz söyledimi ondan değerlisi olmuyor

Nakitleri var demek istedim

Cok teşekkür ederim, inşallah. Güzellikler mutluluklar dilerim.

Niye görüşüyorsunuz halen daha
Ne bileyim söz vermişlerdi ama bi türlü yapmamışlardi. En son hazırda olan bi daireyi üzerime geçirmekten vazgeçtiklerini bir iki yeni daire alıp önce kardeşimin sonra kendilerine yeni ev yaptırıp eski daire tadilatı yaptırıp sonrada benim üzerime yapacaklarını söyledi annem ama inanmıyorum çünkü zaten öncelikli neler saydı. Ölme eşeğim ölme hesabı. Kaldiki ben 20 sene sonra anca artık ayrimcilik oluyor diye söyledim. Hala yan çiziyorlar. Bu makine olayida oldu ya. Resmen açık açık bir şeyler değişmediği sürece ben yokum dicem

İçinizde yaşayarak halledemezsiniz, saygısızlık yapmayın ama sesimizi yükseltin. Diretin biraz. Aileler sessiz olana karşı hep böyle.Yukarda yazdım bana da yaparlardı, babam hala yapıyor. Bi küp var evde küçük de değil ağzına kadar dolmuş torunu (erkek kardeşimin oğlu için) para biriktiriyor, ben de hamileyim. Şakasına bebeğin yorganını alırsın artık dedesi dedim." Ben hiç kimseye bi şey yapmam, doğsun bakarız" dedi.Şükür benimde ihtiyacım yok ama insan kırılıyor. Annem vefat etti, haftanın en az 2 -3 günü evime alırım. Sevdiği yemekleri yaparım kendini yalnız hissetmesin diye sık sık tatlımı alır giderim ama bir yorgan için "olur kızım"demedi. Ben sesimi yükseltip bi şey dedim mi "hayır, der miyim sanmam." Sizinki tabi bu kadar basit değil ama küçükte olsa büyükte olsa aileler genelde sessiz olanı pek umursamıyor.

Cok üzüldüm sizede kırılmakta haklısınız. Ben çok konuştum artık çok kırgınım. Zaten kavga etmem oylr bir insan değilim. Hatta onlar üste çıkar kavga ederler onlarda öyle karakterde insanlar işte. Ne diyeyim Rabbim e havale ettim. Artık yoruldum

Bence artık olanları kabul edip ailenizle manevi baginizi kesmelisiniz size hiçbir şekilde destek olmayan bu aileyle ilişki kurmak sizi sadece üzer . Tatil evini ortak almaliyidlar sizin de kullanmanız gerekirdi kardeşinizin çocuğunu özel okula gönderip sizinkiler torun değil sanırım çocuklarınıza da bu sevgisizligi yasatmayin ayda bir arayın çok bile

Bir zamanlar patronum bana babamın eşime bırakacağı iş mevzusunda mevzu eşin işi almayı bilmeli, kimse kimseye havadan hak vermez hak hak etmek isteyen cevval olup almalı demişti.
Bu konuşmayı çok düşündüm ve gerçekten hayatın büyük bir gerçeği olduğunu fark ettim bir çok mesele böyle.

Yani öyle kenarda durup bu benim hakkım ama ben istemeyeyim onlar versin diye beklemeyin.
Eğer ortada bir hak dağılımı ve size yapılan bir haksızlık olduğunu düşünüyor ve hissediyorsanız hakkınızın peşinde koşacaksınız.
Size verildiği zaman almamazlık etmeyeceksiniz.
Eğer minnet etmek istemiyorum diyorsanız da o zaman kardeşlerinize yapıldığı zaman bana haksızlık yapılıyor diye düşünmemelisiniz.

Demek ki onlar istiyor ve alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…