Ailemden ayrı yaşamak istiyorum ama nasıl?😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oo hem de ne. Babam astigim aştık kestigim kestik diyen bi tip hem de. Annem ise çok hassas duygusal hayatında hiç yalnız kalmamış gece yalnız uyumaya korkan bir tip. Babamı silmeyi göze almıştım. Anneme ise yalnızlık tüm insanların yaşayabileceği bir olgu olduğunu bunu deneyimlemek zorunda olduğunu biz evlenirsek ve babam ölürse tek başına yapamiycagini biz hayattayken yalnız yadamayi öğrenmesi gerektiğini söyledim. Ama gözü karartmayinca kimse ikna olmuyor
Hayalimdeki kız evlatsın yeminle :KK36: benimki daha küçük ama umarım senin gibi aklı başında, müdanasız, güçlü bir kadın olur...alnından öpüyorum güzel dostum, sırtın yere gelmesin:nazar:

Zaten bizim burda evlenmeden tek yaşamak alışılmış bir şey değil ve sıcakta bakmazlar ama çıkış yolu bulsam hemen çıkacam.
Annem de kendine bakacak eşşeği bulmuş niye bişey yapsınki😔
İki kuruş verip aynı evde yaşıyorsunuz diye kendinize eşşek annenize de size kullanır muamelesi yapıyorsanız zaten kaçın gidin o evden. Ne hayır sizinki ne başka bir şey. Aman ileride daha kötü olur da sizin elinize düşerse insanı pişman edersiniz.

Anneniz de kız kardeşiniz de çok genç gayet çalışabilirler ki bel fıtığının da çözümü var. Aynı dert bende de var ataniyorum ona rağmen benimle birlikte gelmeyi düşünüyorlar. Ben söyleyeceğim bir şekilde. Size de kolay gelsin

İnsanlar yeri geliyor birbirini malk mulk sahibi yapiyor ailede. Kimse kimseye senin paran benim param mevzusu yapmiyor. Bizim ulkeye has boyle durumlar. Herkes kazandigi parayi kendi harcasin tabi ki, kendine hayat kursun. Insanlar birbirine yeri geldigi zaman destek olmali. İş olsa da herkes çalişsa kimse kimseye muhtac olmasa keske. Ulkeyi soktuklari durumdan dolayi herkesin eli kolu bagli. Calissanda para alamiyorsun.

İki kuruş verip aynı evde yaşıyorsunuz diye kendinize eşşek annenize de size kullanır muamelesi yapıyorsanız zaten kaçın gidin o evden. Ne hayır sizinki ne başka bir şey. Aman ileride daha kötü olur da sizin elinize düşerse insanı pişman edersiniz.
Şimdiye kadar pişman olmamışlar demekki ki hala aynı evdeyiz ve ilerde de sonunda da hep yanlarında olacam zaten, amacım kendi hayatımın olması artık 👍

Anneniz de kız kardeşiniz de çok genç gayet çalışabilirler ki bel fıtığının da çözümü var. Aynı dert bende de var ataniyorum ona rağmen benimle birlikte gelmeyi düşünüyorlar. Ben söyleyeceğim bir şekilde. Size de kolay gelsin
Teşekkürler sana da kolay gelsin.
Söylediğin zaman ne tepki verdiler, ne yaptıklarını falan bizimle paylaşırsan sevinirim, fikir olur

Zaten bizim burda evlenmeden tek yaşamak alışılmış bir şey değil ve sıcakta bakmazlar ama çıkış yolu bulsam hemen çıkacam.
Annem de kendine bakacak eşşeği bulmuş niye bişey yapsınki😔
Umarım bu cümleyi yazmanızın geçerli bir sebebi vardır. Yoksa sizin gibi evlat düşman başına.

Yok margeret cım annenin bakış açısını özetlemiş konu sahibi, bu konuda evlat değil anne çok sıkıntılı
Herkeste aile dinamikleri farklı tabii. Bir evlat böyle düşünüyorsa herhalde vardır sebebi dedim ama yine de ne bileyim, garip geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X