Ailemden nefret ediyorum

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
Evet başlıkta okuduğunuz gibi ailemden nefret ediyorum. sebebi anlat anlat bitmez ama nefret ettiğim ilk kişi babam onun yüzünden oluyor onun yüzünden hayatımız kararıyor 7 kardeşiz ve hepimizin hayatına müdahele ediyor. ve hayatımızı karartacak biziçıkmaza sokacak şeyler yapıyor ondan sonra 2 abim var ve onlarada doluyum vede abimin hanımı olacak kişi söyediği sözler benim yaptığım fedakarlıklara karşı yaptığı iftiralar yemin ederim cinnet geçirmeme neden olacaklar hergün dua ediyorum elimden kaza çıkmasın diye sanki olanlar şaka gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşınız kaç? aileniz nasıl modermi? baskıcımı?

buraya yaz ki bizde sana morel verelim hepimiz geçtik bu gibi duygulardan

en azından sana uygun olanları yazıya dökeriz içinde tutma öfkeni

canım senin imtihanın da babandanmış....ne diyeyim ki.... kendi eviniz, annen yok mu? sana tavsiyem işine sımsıkı sarıl, okumaya da devam et, bak ne güzel engelli bir çocuğa bakıyormuşsun, hem sevap hem para kazanıyosun... kendini kurtar babandan gerçekten ihtiyacı olmadığı sürece.... yengene de ne diyeyim babanın suçu evlada yüklenir mi o da cahil....

böyle babaları olduğunu duyunca ailemin ayaklarını öpesim geliyo.allah yardımcınız olsun sabretmek zorundasınız veya ablanlarda kalacaksınız kendinizi daha fazla yıpratmamak için.

Back
X