Ailemden nefret ediyorum:(

nane88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
16
0
16
Gaziantep
Merabalar.
Çocukluğumdan beri hiç aile şevkati görmedim.4 kardeştik hep bizi birbirimize düşman yetiştirdiler.herkesin annesi babasıyla evlatlarıbın arasını yapmaya çalışırken bizimki hep bizi kötüledi.bekarken evden kaçmayı hatta intihar etmeyi bile düşündüm.hem psikolojik hem fizyolojik çok şiddet gördüm.

Sonra allaha şükür evlendim.evliliğimin ilk yılları çok sorunlar yaşadım hiç birinde annem yanımda yoktu.birgün eşimi terk ettim anne evine gittim annem biz seni istemiyoruz naparsan yapsın o senin kocan dedi kabul etmediler.şimdi çok şükür eşimle iyiyiz 5 yıl sonra rabbim bize evlat verdi.çocuğum olmadan önce onca tedavi oldum annem hiç birinde yanımda yoktu.şimdi benim hayatım düzgün die bana annelik yapmaya çalışıyor.ama zamanında yapmadığı anneliği şimdi yapması o kadar yapmacık oluyorki:(
Bizim burda ilk bebeğin kıyafetlerini kuz annesi alır aldığı herşeyin parasını istio benden.bende kendi harçlığımdan veriyorum eşime ve ailesine annem aldı diyorum.herkesin annesine imreniyorum.allahtan korkmasam yüzüne bile bakmak istemiyrm bana neler çektirdi.üvey olsa ancak bu kadar yapardı.
Geçen gün bi yerde anne baba ne kadar kötü olursa olsun onlara bakmayan isyan eden evlat iflah olmaz dediler çok üzüldüm.çünkü çok tartışıyoruz bazen haftalarca aramıyrm.çünkü hiç bi annelini görmedim.hamileyim şimdi evladımda bana asi olur die korkuyrm.günaha giriyorum die korkuyrm:((yıllarca görmesem şurdada bi ailem var demem.şimdi benim hayatım düzgün die azıcık iyi oldu menfaat gelio kendi çünkü:(

Birileriyle paylaşmak istedim:(

Canım ya hiç konularıma rastladın mı bilmiyorum ama resmen beni anlatmışsın benim annem ve babam beni terk ettiğinde 2 aylıkmışım ve sağ ayağım alçıdaymış... Hiçbir zaman hiçbir wbeveynlik yapmadılar ne zaman ki ben evlendim hamdolsun evim yuvam düEnim oldu şimdi onlarda bana anne baba oldular
Ban şahsen hakkımı helal etmiyorum Allah yardımcın olsun

Canım ya hiç konularıma rastladın mı bilmiyorum ama resmen beni anlatmışsın benim annem ve babam beni terk ettiğinde 2 aylıkmışım ve sağ ayağım alçıdaymış... Hiçbir zaman hiçbir wbeveynlik yapmadılar ne zaman ki ben evlendim hamdolsun evim yuvam düEnim oldu şimdi onlarda bana anne baba oldular

Sen hakkını helal et gerisini Rabbimize bırak canım.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Merabalar.
Çocukluğumdan beri hiç aile şevkati görmedim.4 kardeştik hep bizi birbirimize düşman yetiştirdiler.herkesin annesi babasıyla evlatlarıbın arasını yapmaya çalışırken bizimki hep bizi kötüledi.bekarken evden kaçmayı hatta intihar etmeyi bile düşündüm.hem psikolojik hem fizyolojik çok şiddet gördüm.

Sonra allaha şükür evlendim.evliliğimin ilk yılları çok sorunlar yaşadım hiç birinde annem yanımda yoktu.birgün eşimi terk ettim anne evine gittim annem biz seni istemiyoruz naparsan yapsın o senin kocan dedi kabul etmediler.şimdi çok şükür eşimle iyiyiz 5 yıl sonra rabbim bize evlat verdi.çocuğum olmadan önce onca tedavi oldum annem hiç birinde yanımda yoktu.şimdi benim hayatım düzgün die bana annelik yapmaya çalışıyor.ama zamanında yapmadığı anneliği şimdi yapması o kadar yapmacık oluyorki:(
Bizim burda ilk bebeğin kıyafetlerini kuz annesi alır aldığı herşeyin parasını istio benden.bende kendi harçlığımdan veriyorum eşime ve ailesine annem aldı diyorum.herkesin annesine imreniyorum.allahtan korkmasam yüzüne bile bakmak istemiyrm bana neler çektirdi.üvey olsa ancak bu kadar yapardı.
Geçen gün bi yerde anne baba ne kadar kötü olursa olsun onlara bakmayan isyan eden evlat iflah olmaz dediler çok üzüldüm.çünkü çok tartışıyoruz bazen haftalarca aramıyrm.çünkü hiç bi annelini görmedim.hamileyim şimdi evladımda bana asi olur die korkuyrm.günaha giriyorum die korkuyrm:((yıllarca görmesem şurdada bi ailem var demem.şimdi benim hayatım düzgün die azıcık iyi oldu menfaat gelio kendi çünkü:(

İnsaoğluyuz işte canım,herşey doğurmakla bitmiyor ki.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Sen evlatlık görevini manevi olarak yap o ana ol(ama)maktan utansın,sen Allah rızasını gözeterek sana düşen görevlerini ihmal etme.Maddi olarakta lütfen eşinden habersiz ailene destek olma.Seni kullanmalarına,Hastalık olur o ayrı mesele ama seni maddi yönden bir çıkar kapısı olarak görmelerine izin verme.
Yalız bir öz anne neden böyle yapar aklım almıyor.Üvey olsa derim ki tamam kendi evladı değil.Ama üveyin bile böyle yapma hakkı yokken(evlat Allahın kullarına emanetidir)öz anne nasıl bu kadar nefret dolu olur ki.

Yüz göz olmayın. Malesef herkes anne olamıyor. Ee Allah'ta görüyor. Kötü de davranmayın sıkı fıkı da olmayın yani. Senin paranla senin çocuğuna bi'şey alacaksa almasın yani sırf millete göstermelik. Hayır istemiyorum deyin. Annemin ailesi de böyle para bitince annem kızları oluyo anneme de diyorum ben senin yerinde olsam dönüp anne baba demem diye ki büyük konuşmayım bu konuda çok hassasım annelik çok kutsal bi'şey ama hakkını verene 9 ay taşıdı diye annemdir diyemem ben. Komşu teyzeden bi'farkı olmazdı...

Ne kadar mesefa o kadar iç huzuru.

Annen ve babanı sana karşı savunmak isterdim ama sanırım sonuna kadar haklısın.

Çocuğunu büyütürken çok dikkatli ol. Bilinç altına yerleşmiş bir takım olayları ona yansıtmamaya özen göster.

Allah yardımcın olsun.

Destekleriniz için çok saolun.zaten psikoloji diye bişey bırakmadılar.insanın başına gelebilecek en kötü şey arkasında bi ailesinin olmaması ben hiç sarılamadım anneme annem diye bi derdimi anlatamadım.destek göremedim.insan her sorunla savaşıyor ama kimsesizlikle baş edilmiyor.her yerde sanki bi kanadım yokmuş gibi hissediyorum.çok aşağılık kompleksim var.rahat bi insan değilim çok çabuk sinirleniyorum.psikolopada gittim ama yaşadım şeyler o kadar zır ve kötüki bi türlü unutamıyrm.bilmiyorum merhamet dizisine bakıyormusunuz ben ordaki aileyi kendi aileme o kadar benzetiyorumki.ne olursa olsun çocuklarınıza kapanmayan yaralar açmayın çünkü unutulmuyor.

Şimdi çok korkuyorum ya bebeğime sağlıklı bi anne olamazsam.ya bende ona vurursam..o kadar kötü yetiştirildikki :43::43::43: hiç bişeyle tamir edemedim.bazen eşimin ailesiylede sorunlarım oluyor diyorumki kendi ailenden ne gördünki bunlar el sonuçta yine kendi ailenin yaptığı kötülüğü yapmıolar:43:

Yok cnm hiç sarslamadım.telden giriyorum bilgisayarım yok burdanda zor oluyor.
Seninde allah yardımcın olsun.bezen eşimin ayaklarının altını öpesim geliyor:43:elden günden ayıp olmasa yada yurt dışında yaşasam birgün bile aramam.

Sadece anneniz oldugu icin onunla görüsmek zorundamisiniz. Kötü davranmayin tabi ama ayda yilda bir Gör yeter.

Dogurmakla anne olunmuyo malasef

Ah canım ya :(
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almaya nasip etsin .
Bende babamdan çok çektim hala da çekiyorum .
Ne yapsam bir laf söz .
Acaba şunu yapsam kızar mı .
Şöyle dersem ne der diye diye kendimi çok yedim bitirdim .
Fiziksel şiddet de cabası .
Boynum tutulana kadar dayak yediğimi bilirim .
Gece ağzımı yüzümü dağıttı kaşım dudağım patladı okula gitmeyeceksin sen dedi .
Ertesi gün okula niye gitmedin diye dayak yedim .
Sudan sebeplerle .
Başka şeye sinirlenir benden çıkarır sinirini .
Evden kovar giderim arkadaşıma ertesi gün gece neredeydin diye döver .
Böyle sürdü bu .
Ha şimdi aynı evin içinde konuşmuyoruz bile neredeyse .
Senin yerinde olsaydım o aradıkça konuşur o gelmedikçe çağırmazdım .
En iyisi bu .

Destekleriniz için çok saolun.zaten psikoloji diye bişey bırakmadılar.insanın başına gelebilecek en kötü şey arkasında bi ailesinin olmaması ben hiç sarılamadım anneme annem diye bi derdimi anlatamadım.destek göremedim.insan her sorunla savaşıyor ama kimsesizlikle baş edilmiyor.her yerde sanki bi kanadım yokmuş gibi hissediyorum.çok aşağılık kompleksim var.rahat bi insan değilim çok çabuk sinirleniyorum.psikolopada gittim ama yaşadım şeyler o kadar zır ve kötüki bi türlü unutamıyrm.bilmiyorum merhamet dizisine bakıyormusunuz ben ordaki aileyi kendi aileme o kadar benzetiyorumki.ne olursa olsun çocuklarınıza kapanmayan yaralar açmayın çünkü unutulmuyor.

Şimdi çok korkuyorum ya bebeğime sağlıklı bi anne olamazsam.ya bende ona vurursam..o kadar kötü yetiştirildikki :43::43::43: hiç bişeyle tamir edemedim.bazen eşimin ailesiylede sorunlarım oluyor diyorumki kendi ailenden ne gördünki bunlar el sonuçta yine kendi ailenin yaptığı kötülüğü yapmıolar:43:

Merhabalar;

Mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi ailenle mesafeli olmanda yarar var sanki.
''Şimdi çok korkuyorum ya bebeğime sağlıklı bi anne olamazsam.ya bende ona vurursam..''demişsin.O kadar masumlar ki bunu yapmaya yüreğin dayanamaz.Düşünsene o minicik elleri, senin bakımına muhtaç ufacık melek.Çocuklar dövülerek değil sevgiyle öğrenirler.

Sevgiler...

Canım benim sen varya değil bebeğine vurmak tırnağın yanlışlıkla yüzüne değse oturup ağlayacaksın. Ben 3 evlat büyütüyorum yaşları 10 ve 7 küçükse 4 aylık daha birtanesine vurmadım allahım yukarda şahittir bazen sinirlenin bağırdığım olmuştur anlaşma vurmak ASLA
Yani korkma canım bunu asla yapmazsın bebeğin doğduğunda ona aşık olacaksın ve onu sevgiyle sarıp sarmalayıp büyütürken iyileşecek yaraların. Sana annen tarafından verilmeyen sevgi güven fedakarlık velhasıl her güzel duyguyu sen fazlasıyla ona vereceksin sen o kadar iyi bir anne olacaksın ki kendin bile buna înanamayacaksın sakın bunu unutma hayırlı doğumlar

Merabalar.

Bak bacım insan ektiğini biçermiş. Nasıl bir ilgisizlik yapmışsa size karşı sen bu duygular içindesin. Sakın bundan pişmanlık duyma. Anne baba olarak değil de insan olarak bakarsan olaya kimsenin kimseye bunları yapma hakkı olmadığını anlarsın. Sen evladına insaniyetle yaklaşırsan neden dediğin gibi olsun ki? Hiç bunlar için canını sıkma. Günaha giren biri varsa o da annendir. İnsan kızına hiç mi sahip çıkmaz ya. 9 ay karnında taşımışsın bu günlere getirmişsin. Birazcık insaf olmaz mı içinde! Mümkünse fazla evine bulaştırma benden sana tavsiye. Annedir ama davranışları doğru değil. Saygını eksik etmeden mesafeni koru.

Sadece anneniz oldugu icin onunla görüsmek zorundamisiniz. Kötü davranmayin tabi ama ayda yilda bir Gör yeter.

Dogurmakla anne olunmuyo malasef
Mecbur görüşüyoruz.eşimin ailesibe karşı durumumu belli edemem.yoksa kimsesiz oldumu bilince ezerler beni.
Ah canım ya :(
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almaya nasip etsin .
Bende babamdan çok çektim hala da çekiyorum .
Ne yapsam bir laf söz .
Acaba şunu yapsam kızar mı .
Şöyle dersem ne der diye diye kendimi çok yedim bitirdim .
Fiziksel şiddet de cabası .
Boynum tutulana kadar dayak yediğimi bilirim .
Gece ağzımı yüzümü dağıttı kaşım dudağım patladı okula gitmeyeceksin sen dedi .
Ertesi gün okula niye gitmedin diye dayak yedim .
Sudan sebeplerle .
Başka şeye sinirlenir benden çıkarır sinirini .
Evden kovar giderim arkadaşıma ertesi gün gece neredeydin diye döver .
Böyle sürdü bu .
Ha şimdi aynı evin içinde konuşmuyoruz bile neredeyse .
Senin yerinde olsaydım o aradıkça konuşur o gelmedikçe çağırmazdım .
En iyisi bu .
Zaten mecburi kalınca görüşüyoruz.bazen aylarca gitmiyorum eşim şüpeleniyor.gündüz gittim geldim diyorum.hergün o arar ben aramıyorum zaten.küs olmadımız zaman haftada bir gidiyorum.evime gelince duvarları öpesim geliyor.
bişi sorcam babanda mı böyle ?
Babam çok pasif bi insan.küçükken çok dövdü bizi ama hep annemin doldurmadıyla.babam döver annemde izlerdi:43: şimdi babamın faydasıda yok zararıda yok.
Merhabalar;

Mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi ailenle mesafeli olmanda yarar var sanki.
''Şimdi çok korkuyorum ya bebeğime sağlıklı bi anne olamazsam.ya bende ona vurursam..''demişsin.O kadar masumlar ki bunu yapmaya yüreğin dayanamaz.Düşünsene o minicik elleri, senin bakımına muhtaç ufacık melek.Çocuklar dövülerek değil sevgiyle öğrenirler.

Sevgiler...

Canım benim sen varya değil bebeğine vurmak tırnağın yanlışlıkla yüzüne değse oturup ağlayacaksın. Ben 3 evlat büyütüyorum yaşları 10 ve 7 küçükse 4 aylık daha birtanesine vurmadım allahım yukarda şahittir bazen sinirlenin bağırdığım olmuştur anlaşma vurmak ASLA
Yani korkma canım bunu asla yapmazsın bebeğin doğduğunda ona aşık olacaksın ve onu sevgiyle sarıp sarmalayıp büyütürken iyileşecek yaraların. Sana annen tarafından verilmeyen sevgi güven fedakarlık velhasıl her güzel duyguyu sen fazlasıyla ona vereceksin sen o kadar iyi bir anne olacaksın ki kendin bile buna înanamayacaksın sakın bunu unutma hayırlı doğumlar
İnanın bende mevlama hep öyle yalvardım sevgi açlıpımı gidereceğim beni hayata bağlayacak evlat nasip et die.
Bak bacım insan ektiğini biçermiş. Nasıl bir ilgisizlik yapmışsa size karşı sen bu duygular içindesin. Sakın bundan pişmanlık duyma. Anne baba olarak değil de insan olarak bakarsan olaya kimsenin kimseye bunları yapma hakkı olmadığını anlarsın. Sen evladına insaniyetle yaklaşırsan neden dediğin gibi olsun ki? Hiç bunlar için canını sıkma. Günaha giren biri varsa o da annendir. İnsan kızına hiç mi sahip çıkmaz ya. 9 ay karnında taşımışsın bu günlere getirmişsin. Birazcık insaf olmaz mı içinde! Mümkünse fazla evine bulaştırma benden sana tavsiye. Annedir ama davranışları doğru değil. Saygını eksik etmeden mesafeni koru.
Kendi önce o kadar ilgisizdiki.ergenlikte saçımın yağından durulmazdı ne kişisel bakımıma ne psikolojik bakımıma hiç bi katkısı olmadı şimdi benden ilgi bekliyor ilgisizliğimden şikayet ediyor.ama anlamıyrm bana yapmadığı anneliği, yıllar sonra anne kız olmamızı nasıl bekliyor

Son düzenleme:
Merabalar.

canım benim allah yardımcın olsun.diyorlarya isyan eden evlat beddua alan evlat iflah olmaz diye evet doğrudur ama o anne baba analık babalık hakkını yaptıysa doğrudur.bizimde bir babamız var sadece biyolojik olarak baba beddualar ediyormuş bana ve kardeşlerime istediği kadar etsin benim üzerimde beni dünyaya getirtmekten başka ne hakkı var.ya ben ona helal ediyoruyum acaba hakkımı dünyaya gelmeyi bizmi istedik getirmeseydi.offf bu konularda baya doluyum ben sen evlatlık görevini yaptıysan gerisi boş.bazen doğurmakla anne olunmuyor maalesef o hissi verebilmek önemli.

Ah canım benim kıyamam sana ya :43:
Ama sen ne kadar olgun bir bayansın
Bak ne kadar güzel akıllıca düşünmüşsün
Eşim farketmesin beni sahipsiz sanmasın
Evet canım çok haklısın sahipsiz görürlerse ezerler hem ailesi hem o
Şimdi olmazsa ilerde olur
Allah sabır versin ne diyeyim Allah yardımcın olsun

Canım benim şunu bilki yalnız değilsin,bende seninle aynı durumdayım, yıllarca eşimin ve eşimin ailesine karşı hep polyannacılık oynadım taki annemin benim eşimin yanında tartışasıya kadar.... anneme abimin çocuklarıyla benim çocuklarımın arasında çok açık ayrımcılık yaptığı söylediğimdeki cevabı-tabi ayırıcam onlar benim neslimi sürdürecek ...demişsin ya yurt dışında olsam hiç aramazdım ama öyle olmuyor ben yurt dışındayım Rabbim öyle bi vicdan vermişki bana ne kadar sevgi görmesemde Allah korkumdan arıyorum...yılda bir kere türkiyeye geliyorum, izine geldiğimde bana sarılıp öpmesini beklerim hep ama sanki yan apartmandan gelmişim muamelesi, yaşım 32 ama anne sevgisi istiyorum bekliyorum..Rabbime şükürki beni çok mutlu eden çocuklarım ve eşim var, birde şöyle düşünüyorum imtihan dünyasındayız bizim imtihanımızda bu herhalde...

Back
X