Ailemden nefret ediyorum:(

Sen yine saygı da kusur etme bence , evlatlıqını yap ne kadar kötü olursa olsun , diğer dünyanı düşün , Allah yardımcın olsun.

Canım benim şunu bilki yalnız değilsin,bende seninle aynı durumdayım, yıllarca eşimin ve eşimin ailesine karşı hep polyannacılık oynadım taki annemin benim eşimin yanında tartışasıya kadar.... anneme abimin çocuklarıyla benim çocuklarımın arasında çok açık ayrımcılık yaptığı söylediğimdeki cevabı-tabi ayırıcam onlar benim neslimi sürdürecek ...demişsin ya yurt dışında olsam hiç aramazdım ama öyle olmuyor ben yurt dışındayım Rabbim öyle bi vicdan vermişki bana ne kadar sevgi görmesemde Allah korkumdan arıyorum...yılda bir kere türkiyeye geliyorum, izine geldiğimde bana sarılıp öpmesini beklerim hep ama sanki yan apartmandan gelmişim muamelesi, yaşım 32 ama anne sevgisi istiyorum bekliyorum..Rabbime şükürki beni çok mutlu eden çocuklarım ve eşim var, birde şöyle düşünüyorum imtihan dünyasındayız bizim imtihanımızda bu herhalde...
Bende hep başka şehirde olsam aramam diyordum:(benimki bi büyük ablamı çok sever bide abimi.herşeyde ablam haklı bizden aldığı paralarla ona bişeyler alır.o kendine bakmadığı halde herkese o bakıyomuş gibi anlatır.önemli işlerini onla yapar beni hiç saymaz.çok kötü bi şekilde koltığuna kustum gebe oldum için çok zor geçiriyorum.koltuk iyce battı üstümdekileri çöpe attık o derece büyük ablam dediki ciddi ciddi koltukta oturacak hal bırakmadın yeni koltuk al bari dedi:((günlerce bunu düşünüp üzüldüm.kendi babamın evinde beni sığdırmıolar:(( büyük ablamda nefret eder annemden ama annem hep onu savunduğu için tozda kondurmaz
Sen yine saygı da kusur etme bence , evlatlıqını yap ne kadar kötü olursa olsun , diğer dünyanı düşün , Allah yardımcın olsun.
Ahh cnm bende ondan korkuyrm.bi evlay annesini ömür boyu sırtında taşısa hakkını ödeyemezmiş:((( peki ya evladın hakkı hiçmi yok:43::43:

Back