- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Alla alla çok yoğun doktorlar gördüm de böylesini görmedim. Biraz annenize doğru sizin adım atmanız gerekecek anlaşılan. siz arayın ne zaman uygun sorun,bi akşam yemeği ayarlayın ya da çok yoğunsa çalıştığı hastanede bi öğle yemeği yiyin :) bence size neler hissettirdiklerini bilmemeliler.
Hmm valla yetişkin çoçuğum olsa ben de babanıza yakın bir cevap verirdim galiba :) ama sizinki bir senelik bi ilgisizlik değil anladığım kadarıyla bir birikmiştik var.
Mesela babanızla haftada bir baba-kız gününüz olabilir.bunu siz talep edin babanızdan.beraber sevdiğiniz bi aktivite yapın.sinema,tiyatro,yemek vs gibi
Ne yazık ki anne babalar farkınd olmuyor ne yaptıklarının,bu durumda olgun olup adım atması çocuklara düşüyor.
Rica ederim umarım her şey gönlünüzce olur:)babamın benden böyle bir adım beklediğinin farkındayım. onun için en kısa zamanda harekete geçerim zaten beni tatile davet edip duruyor belki onu kabul ederim. ama annemle cidden ne yapacağımı bilmiyorum.yani pat diye gidip geri boş dönmekten korkuyorum daha çok güvenim kırılır. belki anneannemden yardım isterim. zaman ayırdığınız için çok teşekkürler.
Boyle insanlar anne baba olmamali.yine bir cocuk ziyani.ne kadar egitimli kulturlu de olsa olmayinca olmuyo.annemle konuşamadım babamla konuştum. "ne istiyorsun okulunu ödüyoruz,kiranı veriyoruz,gezip tozuyorsun,bir sıkıntın olursa baban var daha ne yapayım elinden tutup parka mı götüreyim? işim gücüm var böyle kuruntu yapma" gibi bir cevap verdi. annemle böyle bir imkanım yok. yani ne zaman boş vs bilmiyorum zaten herhalde bayramda görüşürüz.
Boyle insanlar anne baba olmamali.yine bir cocuk ziyani.ne kadar egitimli kulturlu de olsa olmayinca olmuyo.annemle konuşamadım babamla konuştum. "ne istiyorsun okulunu ödüyoruz,kiranı veriyoruz,gezip tozuyorsun,bir sıkıntın olursa baban var daha ne yapayım elinden tutup parka mı götüreyim? işim gücüm var böyle kuruntu yapma" gibi bir cevap verdi. annemle böyle bir imkanım yok. yani ne zaman boş vs bilmiyorum zaten herhalde bayramda görüşürüz.
çok öfkeliyim doğru söylüyorsunuz. ama buraya yazmadığım o kadar çok şey var ki. utanılacak şey belki yoktur ama yine de insanın içinde bir burukluk oluyor. annem bu zamana kadar tek yaşayıp beni yanına almadı mesela insan sorguluyor neden acaba diye. neden aramıyor diyorum,neden aklına gelmiyorum? kızımın bir sorunu,benimle paylaşacak bir şeyi var mı diye neden merak etmiyor diye kendimi yiyip bitiriyorum.
erkek arkadaşımla bir avmde gezerken annemle karşılaştık. gayet sıcakkanlı davrandı. böyle bir kişinin varlığından bile habersizdi esasen. ama sonra normal bir anneden beklenecek davranış en azından bir mesajdır,konuyla ilgili bir yorumdur. ne o konuştu ne de ben anlattım. en son yanılmıyorsam 2 hafta önce anneannemin doğum gününde görüştük. 1 hafta önce de üşütmüştüm ilaç sormak için aradım ve daha fazlası yok. benim utandığım ya da kırıldığım nokta bu. annemin beni bu kadar önemsememesini gerektirecek ne yaptım diye düşünüyorum. zayıf noktamı insanlar anlamasın diye çaba sarf ediyorum. belki haklıyım belki haksızım bilemem.
Neyine utanıyosun ki. Annem babam yillar once ayrildi. Ikiside evli yada babam evli vs bitti. Kısa ve net cümlelerle.
Bu yorumunu okurken gözlerim doldu. İnsanların sene de bir kere yaptığı doğum günü partisini yanlız geçiriyor diye üzüldüğü su dünyada her gününü yanlız geçiren biri olarak kizginliginda, kirginliginda sonuna kadar haklisin.siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bakın benim annem doktor. hem de çocuklarla içli dışlı olması gereken bir uzmanlığı var. 1 hafta önce muayeneye gelen çocuğu 1 hafta sonra hatırlayıp "durumu nasıl?" diye arayacak kadar düşünceli ama 1 haftadır kızını aramayacak kadar da düşüncesiz. 13 yaşımdan beri yurtta kalıyorum. annem tek yaşıyordu yeni evlendi. beni yanına alabilirdi. sizin durumunuz farklı,oğlunuz büyük ihtimalle sizden utanmayacak. ama benim annemden utanma sebebim anne olamaması. insanların da bu zayıf noktamı bilmesinden çekiniyorum.çünkü annesine sarılan bir çocuk görsem burnum sızlıyor. annem kötü bir insan,neden boşandı vs demiyorum. sadece bu durumu daha iyi yönetebilirdi,beni kendine en uzak noktaya atmayabilirdi. benim zoruma giden tek şey bu.
Annen doktor falan mı niye gece 3te telefon geliyorda çıkıp gidiyor
ailenizden utanmaniz icin bir sebep goremedim ben
esler ayrilabilirler anlasamayabilirler ama sizi is disinda ilgisiz birakmamislar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?