• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AİLEMDEN UZAK BİR ŞEHRE GELİN GİTMEK

esemmat

seviyorumkiben;)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
48
15
13
geçtiğimiz pazar nişanlandım .. evin tek kızıyım . 3 erkek kardeşim var. aşırı derecede aileme bağlıyım.

dün nişanlımın ailesi aradı ve düğün için hazırlıkları yapalım dediler.

ben başladım ağlamaya annemle babamda ağladılar. 25 yıllık ailemi bırakıp başka şehre aydından denizliye gideceğim :(

ÇOK ÜZÜLÜYORUM :( dualarınızı , desteklerinizi bekliyorum.

:KK25:allah yardımcın olsun ailene bağlıysan ve uzağa gidiyosan elbet zordur ama bide iyi tarafından bak senin hayatın senin seçimin yeni şehir yeni dostluklar falan inş cok mutlu olursunda üzülmeye vaktin olmaz

:KK25:allah yardımcın olsun ailene bağlıysan ve uzağa gidiyosan elbet zordur ama bide iyi tarafından bak senin hayatın senin seçimin yeni şehir yeni dostluklar falan inş cok mutlu olursunda üzülmeye vaktin olmaz

inşallahhhh çok sağol arkadaşım :(

google'a göre aradaki uzaklık 1 saat 25 dakika

o kadar da uzak değilmiş sıkmayın canınızı millet Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna gidiyor :KK66:

geçtiğimiz pazar nişanlandım .. evin tek kızıyım . 3 kek kardeşim var. akültürlcede aileme bağlıyım.

ben başladım ağlamaya annemle babamda ağladılar. 25 yıllık ailemi bırakıp başka şehre aydından denizliye gideceğim :KK43:

ÇOK ÜZÜLÜYORUM :KK43: dualarınızı , desteklerinizi bekliyorum.
Ne olur canini sikma haline sukret aydin denizli arasi ne kadar ki ben mersinden muglaya gelin geldim 16saat var arada hem kulturlerde yakin biribirine bence moralini bozma simdiden mutluluklar dilerim

üzülme bak insanlar ailesini bırakıp yurt dışına yerleşiyor.
ilk zamanlar zorlanırsın ama sonradan insan alışıyor. Hem sen gidersin o gelir telefon var görünülü kamera var .

kızlar ALLAH razı olsun .. biz ailemle çok zorlukları birlikte aştık .. şimdi bile ağlıyorum ..

annem babam kardeşlerim.. onlardan ayrı şehir içimi yakıyor BANA DUA EDİN.. stresten boğazım şişti :(

Esim denizlide okuyordu, ben aydinda. İki saatte kavusuyorduk birbirimize:KK60:
Dert etme, tadini cikar. Aradaki mesafe cok az, istedigin zaman gidersin:KK55:

geçtiğimiz pazar nişanlandım .. evin tek kızıyım . 3 erkek kardeşim var. aşırı derecede aileme bağlıyım.

ben başladım ağlamaya annemle babamda ağladılar. 25 yıllık ailemi bırakıp başka şehre aydından denizliye gideceğim :KK43:

ÇOK ÜZÜLÜYORUM :KK43: dualarınızı , desteklerinizi bekliyorum.

Üzülme ağlama arkadaşım bak yanlız değilsin bir sürü insan var senin gibi benm ailem izmirde ben istanbuldayım. Senin en azından 2 saatlik yol. Çok özledin mi bi otobüse atlar gidersin ya da onlar gelir. Öyle düşünme, sen mutlu ol eşinle huzurun olsun zaten bi süre sonra insan anne evini bile yadırgıyor ailesini çok sevmesine rağmen :).

bir de insanlar evlenip yurtdışına falan çıkıyor hiç üzülme sen çok yakınsın. ben de bi süre sonra aydına döncem zorunlu görev için o gün gelse de izmire yakın olsam diye bekliyorum, şanslısın bile üstelik.

Üzülme ağlama arkadaşım bak yanlız değilsin bir sürü insan var senin gibi benm ailem izmirde ben istanbuldayım. Senin en azından 2 saatlik yol. Çok özledin mi bi otobüse atlar gidersin ya da onlar gelir. Öyle düşünme, sen mutlu ol eşinle huzurun olsun zaten bi süre sonra insan anne evini bile yadırgıyor ailesini çok sevmesine rağmen :).

herkes öyle söylüyor dün ben ağladım onlarda ççokkk ağladııı :((( hiç ayrılmadım onlardan üzüldük ama dua edin bana inşallah alışırım düğünüm 15-20 gün sonra :(

herkes öyle söylüyor dün ben ağladım onlarda ççokkk ağladııı :KK43:(( hiç ayrılmadım onlardan üzüldük ama dua edin bana inşallah alışırım düğünüm 15-20 gün sonra :KK43:
Niye bu kadar cabuk oldu dugun, nisanin gecen pazar olmussa dugun icin cok erken benceo_O

kızlar ALLAH razı olsun .. biz ailemle çok zorlukları birlikte aştık .. şimdi bile ağlıyorum ..

annem babam kardeşlerim.. onlardan ayrı şehir içimi yakıyor BANA DUA EDİN.. stresten boğazım şişti :KK43:
Aydın-Denizli gelip gitmesi ne kadar sürerki hakkaten? Sanki İstanbul'da Anadolu yakasından Avrupa'ya geçmek daha sorunlu gibi...

Sıkmayın canınızı. İnşallah çok mutlu bir yuvanız olsunda, 2 gün bile evinizden ayrı kalmak istemeyin.

herkes öyle söylüyor dün ben ağladım onlarda ççokkk ağladııı :KK43:(( hiç ayrılmadım onlardan üzüldük ama dua edin bana inşallah alışırım düğünüm 15-20 gün sonra :KK43:

aa düğününüz çok yakın zamandaymış ya arayı baya kısa tutmuşsunuz. birden ayrılmak zorunda kalacağınız için de iyice duygusal olur insan. ben ilk zaman kendimi kaybolmuş gibi hissetmiştim. Ama 2 3 aya kadar alıştım :).

Ben de uzağım ama çok memnunum.
Başlarda çok garipsedim ancak şimdi bakıyorum annem taaa oralardan evime müdahale etmeye çalışıyor. Dolapları nasıl yerleştireceğime kadar...Herhalde aynı şehirde olsak büyük problem yaşardık, hayırlısı buymuş...

nişanlılık uzarsa tadı kaçar diyorlar hazırlıklar tamam gelinimizi götürelim dediler
Ben de uzağım ama çok memnunum.
Başlarda çok garipsedim ancak şimdi bakıyorum annem taaa oralardan evime müdahale etmeye çalışıyor. Dolapları nasıl yerleştireceğime kadar...Herhalde aynı şehirde olsak büyük problem yaşardık, hayırlısı buymuş...

ay canımmm yaaaa ben de normalde annem herşeye karışır ama sanki artık o evi ailemi göremeyeceğim gibi hisler oluşuyor kalbimdee :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

nişanlılık uzarsa tadı kaçar diyorlar hazırlıklar tamam gelinimizi götürelim dediler

ay canımmm yaaaa ben de normalde annem herşeye karışır ama sanki artık o evi ailemi göremeyeceğim gibi hisler oluşuyor kalbimdee :KK43:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

benim ailemle 1000km var aramda evleneli 2.5 ay oldu...
Kardeşim geldi 1 hafta kaldı, küçük kardeşim geldi bir hafta kaldı, bayrama gittik haftaya tekrar gideceğim...Bir şekilde denk geldi böyle :)
Yani ne olacağı belli olmaz kendini üzme, gerçi bu zamanlar ve ilk 1-2 hafta ister istemez bir burukluk oluyor ama insanın ailesinin kanatlarının altından da çıkması gerekiyor...Ailesinin dibinde olup bunu başaranlar da var elbette ama benim annem öyle elini üzerimizden çekecek biri değildi...

Back
X