• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileme bagli degilim.

sizden tek farkım,annemın kocası olmadığı için bıze fazla yapamadı,ama oğlunu doldurdu,oğlu gıdınce tek kaldı,fakat fırsatı olsa kocasınıda doldururdur,bunuda gördük,ama sonuç işte bu yuzden çok güçlü,ve mucedelecıyım

Seninle ayni seyleri yasamisiz hep babama herseyi anlatirdi annem hic iyi olmadik zaten dayak da yedik ablalarim ve ben ergenken bile ama simdi evlenince hep gelmek istiyolar esim onlatdan daha yakin bana belkide suan iyi durumdayim ondan.
Gecen esim dedi bana araba alcakmis kendimden once ona alcam dedi benden icin annem diyo kac yıllık evliyimbaban bile bana bi kere bole demedi
Aynı benim durumum..
Annemde sürekli eşim ile babamı kiyaslardii
Halbuki ne alaka ise
Beni kıskanır dururdu.

sizden tek farkım,annemın kocası olmadığı için bıze fazla yapamadı,ama oğlunu doldurdu,oğlu gıdınce tek kaldı,fakat fırsatı olsa kocasınıda doldururdur,bunuda gördük,ama sonuç işte bu yuzden çok güçlü,ve mucedelecıyım
Aynen bana da artısi bu oldu ama maalesef bi yanimdaa eksik kaldı hep..
Hala anne sevgisi özlemi duyarim

nasıl üzüldüm sizin için. babamı ufak yaşımda kaybettim. annem genç yaşında 2 kızına tek başına baktı okuttu evlendirdi.
çok da mutlu çocukluk geçirdik. evlenirken bile onu yalnız bıraktığım için hep ağladım. her gün illaki konuşuruz. bana gelir ben giderim.
başım ağrıyor dese bile gözünün içine bakarız aman ona bir şey olmasın diye. bekarken arkadaşımız gibi her şeyimizi de bilirdi .
onun sevgisi olmasa çok eksik kalırdım sanki. anladım ki her şey karşılıklı onun sevgisiyle büyümüş bizim ona olan sevgimiz.
burada annelerini kaybetmiş arkadaşlar da vardır. allah sabır versin.

nasıl üzüldüm sizin için. babamı ufak yaşımda kaybettim. annem genç yaşında 2 kızına tek başına baktı okuttu evlendirdi.
çok da mutlu çocukluk geçirdik. evlenirken bile onu yalnız bıraktığım için hep ağladım. her gün illaki konuşuruz. bana gelir ben giderim.
başım ağrıyor dese bile gözünün içine bakarız aman ona bir şey olmasın diye. bekarken arkadaşımız gibi her şeyimizi de bilirdi .
onun sevgisi olmasa çok eksik kalırdım sanki. anladım ki her şey karşılıklı onun sevgisiyle büyümüş bizim ona olan sevgimiz.
burada annelerini kaybetmiş arkadaşlar da vardır. allah sabır versin.
Masallah bende cook imrendim size ne kadar guzelbir anne kiz iliskisi hemde baba yokken harikaa

Evet kizlar ne anneme ne babama bagliligim yok belki 15 gun gormesem gorme ihtiyaci duymuyorum yakin evleri yayan 15 dk gorusurum ararim ama onlar ararsa ararim genelde bi ihtiyaclari olursa yaparim saygida kusur etmem esim tam tersi ailesine cook bagli hemen hergün ugrar surekli gitmek ister bana dedi sen hic ailene bagli degilsin evt dedim sadece dedi 25 gun gormesen sıkıntı yok ole gerçekten keske ben de bagli olsaydim,anne denilince icim titreseydi sevgisini hissedebilseydim yok ama ,1 yillik evliyim genelde onlar gelir benim gidisim sayilidir bekarken yasadiklarimdan kaynaklandigini dusunuyorum hep kavga icinde buyuduk hem horlandik hep yedigimiz ictigimiz laf oldu hic tam benimsenmedik hep bizden beklediler ama uzerlerine duseni hic yapmadilar hep bu boyleydi evimde misafir gibi yasadim neyse neler neler ama bagli olamiyorum ,icim buz gibi bazen kendimi suclu gibi hissediyorum annedr babadir ama olmuyo paylasmak istedim :KK51:

gayet normal böyle olman. mutlu bi ailede büyümediğimiz için evden ayrıldıgımızda cok ıyı anılarla hatırlamıyoruz ve kendimizi de soyutluyoruz. ALLAH rızası için yapıyorum ben de bazı seyleri. annemi yıllarca görmesem özlemem ama kardeslerime canım feda ..

gayet normal böyle olman. mutlu bi ailede büyümediğimiz için evden ayrıldıgımızda cok ıyı anılarla hatırlamıyoruz ve kendimizi de soyutluyoruz. ALLAH rızası için yapıyorum ben de bazı seyleri. annemi yıllarca görmesem özlemem ama kardeslerime canım feda ..
Evt bende Allah rizasi için yapiyorum dua ediyorum ne onlara muhtac olayimnede onlar bana,evt benimde ablam var 2 tane hayatim onlar benimm

Evt bende Allah rizasi için yapiyorum dua ediyorum ne onlara muhtac olayimnede onlar bana,evt benimde ablam var 2 tane hayatim onlar benimm

işte hayat böyle ablaların varmış ne güzel.kardeşinden çok çekenler var

Etkiye tepki. Ne yaşadıysanız ona tepki veriyorsunuz. Malesef bazen anne babalar ne kadar yaraladiklarini farketmiyorlar. Bencillikleri yaraları dahada derinleştiriyor.
Tavsiyem siz evlat olarak ustunuze düşeni yapın. Hergun gidip görmek zorunda değilsiniz. Sadece evlatlık görevi olarak düşünün. İlerde vicdanınızın sızlamamasi icin.

yaşadıklarınızın sonucunda böyle olmuşsunuz, kendinizi suçlu hissetmeyin siz ihtiyaç duyduklarında elinizden geleni esirgemeyin, evlat olma sorumluluklarını ihmal etmeyin ki zaten saygıda da kusur etmiyormuşsunuz...
ben özellikle anneme çok düşkünüm, gün içinde aklıma geldikçe arıyorum, her fırsatta gidip görmeye çabalıyorum, allah eksikliğini vermesin. ablamla erkek kardeşimle de çok bağlıyız ama babama karşı daha mesafeliyim aslında kız çocuklarının en yakını babası olmalı ama ne yazık ki daha mesafeli oluyor babalar daha uzak oluyor bunun acısı da evliliklerimizde- hayatımızın pek çok evresinde güvensizlikler ve kararsızlıklar olarak karşımıza çıkıyor,duvarlar örüyor :(

inşallah kendi yavrularınız olduğunda çok iyi bir anne olursunuz, sevgi ve saygı dolu bir yuvada, ilgili anne-babaların elinde büyür evlatlarınız...

yaşadıklarınızın sonucunda böyle olmuşsunuz, kendinizi suçlu hissetmeyin siz ihtiyaç duyduklarında elinizden geleni esirgemeyin, evlat olma sorumluluklarını ihmal etmeyin ki zaten saygıda da kusur etmiyormuşsunuz...
ben özellikle anneme çok düşkünüm, gün içinde aklıma geldikçe arıyorum, her fırsatta gidip görmeye çabalıyorum, allah eksikliğini vermesin. ablamla erkek kardeşimle de çok bağlıyız ama babama karşı daha mesafeliyim aslında kız çocuklarının en yakını babası olmalı ama ne yazık ki daha mesafeli oluyor babalar daha uzak oluyor bunun acısı da evliliklerimizde- hayatımızın pek çok evresinde güvensizlikler ve kararsızlıklar olarak karşımıza çıkıyor,duvarlar örüyor :KK43:

inşallah kendi yavrularınız olduğunda çok iyi bir anne olursunuz, sevgi ve saygı dolu bir yuvada, ilgili anne-babaların elinde büyür evlatlarınız...
Cok sanslisinz oncelikle bunu soyliyim.
Guzel dilekleriniz icin cook teşekkür ederim :KK74:

Gidip gelmemek bağlılık göstergesi mi?

Benimde evim yakın ama ayda 1 kere gidiyorum onlarda pek gelmezler akşamları oturmaya.

Ev ortamı beni boğuyo, anneciğimle dışarda buluşuyoruz haftada 1,2 alışveriş yaparız gezeriz.

Babamda pazar yada cumartesi uğrar o da herhafta değil karşılıklı kahvemizi içer 10-15 dakika muhabbet kalkar gider.

15 gün önce operasyon geçirdim annem sabah gelip evimi temizliyo yemeğimi yapıyo beni giydiriyo gece evine gidiyo.

hergün arar konuşurum ama hergün gitmek sıkıcı geliyo

Altta yatan sebepler varmış.BEn çok bağlıyım aileme,her gün telefonda kaç kez görüşürüz

Saygıda kusur etme de .. Sevgı ıcınde muhakkak vardır. Ama o bağlılık dedıgın sey alışkanlıklar ve davranışlardan oluşuyor..

Sen anne olduğunda evladını bağla aynı hataları yapma en guzelı olacaktr:KK68:

bende aynı durumdayım ama yine de Allah yokluklarını vermesin. bende çok çektım özellikle annemden ,çok etti bana. evlendikten sonra kıymete bindim. şimdi 2 gün aramasam darılıyor. demek bütün mesele benım evde olmammış:cool:

bende aşırı bağlıyım eşimde tam tersi siz gibi ne aramak ne gitmek ister onlar aradı mı teline dalıp gider aç derim açmaz hep bizimkilerle olmak istiyor hep bizde görmüş aile ortamını öyle der hep ama ben yine zorla arattırırım benden bilirler diye

Valla öyle konuları geziyodum görünce yazamadan edemedim aynen bende öyleyim çünkü çaresi var mıdır bilmiyorum ama her yolu denedim kendi capimda böyle olmasın diye bekarım uniden sonra ailemle yaşıyorum ama hergun azap sanki anneme bişey söyle hic hic dinlemeden bagirir cagirir hatta az önce su bir hafta koyde gecirilen program varya bilen bilir onu izliyoruz bir hafta da da anne baba diye sizlaniyorlar koca koca insanlar dedim annem hemen ordan siz olsaniz ozlemezsiniz aramazsiniz anne ayni evdeyiz beraberiz diyorum yok durup dururken bağırdı cagirdi anlam veremiyorum ya artık iyice sogutuyo kendinden hic bir zamanda suratim asikken ne oldu niye boylesin diye sormaz etmez okurkende 4 senede 50 kez aramamistir kendisi nasilsin diye hele okuldan geldim geleli iyice soguttu kendinden

Back
X