O beni bosadi ben istemedim falan de geç .Merhabalar, 22 aralıkta boşanma duruşmam var. Anlaşmalı olacak. Henüz aileme bu durumdan bahsetmedim. 3,5 yıllık evliyim ve ailem çok mutlu olduğumu sanıyor. Yaşadığım hiçbir problemi onlara yansıtmadım. Eşim de onlara son derece saygılı ve iyi davrandığı için kendisini çok seviyorlar. Bunun dışında eşim dışardan bakıldığında sorumluluk sahibi, evine bakan, çocuğuyla ilgili bir baba.
Ben aileme boşanacağımızı söylediğimde çok şaşıracaklar. Onların mantığına göre ortada hiçbir sorun yok.
Açıklama yapmak zorunda değilsin diyenler olacaktır. Bu biraz ailenin sosyo kültürel durumuyla ilgili sanırım. Bizim ailede bu durum doğal karşılanmaz. Yani boşandıktan sonra asla desteklerini esirgemezler ve hep yanımda olurlar ama boşanacağımı haber vermeyip olup bittikten sonra söylersem çok üzülürler. Onları hiçbir şey yerine koymadığımı düşünürler.
Oysaki adliyeye bile tek başıma gidip olsun bitsin istiyorum ama ailem öğrenirse yalnız bırakmak istemezler onlar da gelirler. 79 yaşında anne babamı peşimde sürüklemek istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeyeliyim, neler söylemeliyim bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Boşandıktan sonra söylemek çok bencilce olur değil mi?
Ben anneme söylemiştim babam bilmiyor 4 yıl önce boşandım babam. Da bilse destekler ben annem söylesin istedim söylemedi kaldı öyle diğer bütün aile fertleri biliyordu bence söyleyin ve kurtulun elinde sonunda öğrenecekler gizlenecek bı şey değilMerhabalar, 22 aralıkta boşanma duruşmam var. Anlaşmalı olacak. Henüz aileme bu durumdan bahsetmedim. 3,5 yıllık evliyim ve ailem çok mutlu olduğumu sanıyor. Yaşadığım hiçbir problemi onlara yansıtmadım. Eşim de onlara son derece saygılı ve iyi davrandığı için kendisini çok seviyorlar. Bunun dışında eşim dışardan bakıldığında sorumluluk sahibi, evine bakan, çocuğuyla ilgili bir baba.
Ben aileme boşanacağımızı söylediğimde çok şaşıracaklar. Onların mantığına göre ortada hiçbir sorun yok.
Açıklama yapmak zorunda değilsin diyenler olacaktır. Bu biraz ailenin sosyo kültürel durumuyla ilgili sanırım. Bizim ailede bu durum doğal karşılanmaz. Yani boşandıktan sonra asla desteklerini esirgemezler ve hep yanımda olurlar ama boşanacağımı haber vermeyip olup bittikten sonra söylersem çok üzülürler. Onları hiçbir şey yerine koymadığımı düşünürler.
Oysaki adliyeye bile tek başıma gidip olsun bitsin istiyorum ama ailem öğrenirse yalnız bırakmak istemezler onlar da gelirler. 79 yaşında anne babamı peşimde sürüklemek istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeyeliyim, neler söylemeliyim bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Boşandıktan sonra söylemek çok bencilce olur değil mi?
Ben anneme söylemiştim babam bilmiyor 4 yıl önce boşandım babam. Da bilse destekler ben annem söylesin istedim söylemedi kaldı öyle diğer bütün aile fertleri biliyordu bence söyleyin ve kurtulun elinde sonunda öğrenecekler gizlenecek bı şey değil
Eşiniz evi terk etti mi? Ev annenizindi sanki.Annemlerin alt katında oturuyorum. Boşandıktan sonra öğrenmene gibi bir durumları yok zaten.
Nasıl yani babanız dört yıldır hala sizi evli mi sanıyor?Ben anneme söylemiştim babam bilmiyor 4 yıl önce boşandım babam. Da bilse destekler ben annem söylesin istedim söylemedi kaldı öyle diğer bütün aile fertleri biliyordu bence söyleyin ve kurtulun elinde sonunda öğrenecekler gizlenecek bı şey değil
Pardon yanlış yazmışım 4 ay olacakNasıl yani babanız dört yıldır hala sizi evli mi sanıyor?
Heh şimdi oldu.Pardon yanlış yazmışım 4 ay olacak
Ay ne güzel ya hiç kimseye sorunlarınızı anlatmadan boşanmoşsınız ay benim çenem hiç durmuyor illa herkese yayıcam en sonunda eşimle boşanmadıö barıştım aramız iyi ama ailelerle aramız bozuldu olsun varsın ailesiyle aramız kötü olsun eşimle iyi olsun da başka bili istemem....Sizinle aynı şekilde boşandım.
Kimsenin de haberi olmadı ama ben ailemin yanına dönmedim boşanınca, kendi evimi kurdum. Ama yine de bana hayli tavır aldılar. Hatta "biz eşek başı mıyız" tavrı bile oldu abilerimden.
Pardon da, sizi ilgilendiren kısmı nedir dedim. Ben onca sorunla boğuşurken haberiniz mi vardı? Hayat benim hayatımda, mahremiyet benim mahremim. Size mi anlatayım mahremimi?
O zaman utandılar biraz.
Ben çözemeyip boşanma raddesine gelmişsem, demek ki başka çarem kalmamış. Demek ki her yolu denemişim.
Benim de eski eşimle ailemin arası sizinki gibiydi. Ama ben bu şekilde yaptım. Uzak şehirlerde olduğumuz için, yaşımız büyük olduğu için, ailemle yaşamayacağım için. Bence eşinizle değil kendiniz gidin. Sizin kararınıza saygı duysun isterim ailenizin. Boşanacağınız eşinize itibar ederek size saygı duymaları hoş bir intiba bırakmıyor insanda. Ben sizin saygı ve anlayış görmenizi isterim. En kolayı da, mahrem konular deyip uzatmayın. Hiçbiri de üstelemez zaten. Ama kendiniz konuşun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
ben tam tersini dusunuyorum, bence anlatmalisin anne babana. ben cok uzulurdum evladim bana anlatmasaydi, sikintili zamanlarinda yaninda olmamak insani kahreder.Merhabalar, 22 aralıkta boşanma duruşmam var. Anlaşmalı olacak. Henüz aileme bu durumdan bahsetmedim. 3,5 yıllık evliyim ve ailem çok mutlu olduğumu sanıyor. Yaşadığım hiçbir problemi onlara yansıtmadım. Eşim de onlara son derece saygılı ve iyi davrandığı için kendisini çok seviyorlar. Bunun dışında eşim dışardan bakıldığında sorumluluk sahibi, evine bakan, çocuğuyla ilgili bir baba.
Açıklama yapmak zorunda değilsincilere katılmıyorum.Bu elbette sizin kararınız ama bu hayatı tek başına yaşamıyoruz,anne ve babamız bizim birinci dereceden en yakınlarımız,nasıl ki boşandıktan sonra yeri gelecek onlardan destek bekleyeceksiniz, o yüzden öncesinde de söylemeniz gerekir diye düşünüyorum.Anne ve baba haricinde de kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Merhabalar, 22 aralıkta boşanma duruşmam var. Anlaşmalı olacak. Henüz aileme bu durumdan bahsetmedim. 3,5 yıllık evliyim ve ailem çok mutlu olduğumu sanıyor. Yaşadığım hiçbir problemi onlara yansıtmadım. Eşim de onlara son derece saygılı ve iyi davrandığı için kendisini çok seviyorlar. Bunun dışında eşim dışardan bakıldığında sorumluluk sahibi, evine bakan, çocuğuyla ilgili bir baba.
Oysaki adliyeye bile tek başıma gidip olsun bitsin istiyorum ama ailem öğrenirse yalnız bırakmak istemezler onlar da gelirler. 79 yaşında anne babamı peşimde sürüklemek istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeyeliyim, neler söylemeliyim bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Boşandıktan sonra söylemek çok bencilce olur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?