Aileme boşanacağımı nasıl söyleyebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Üst katınızda oturan insanlardan boşanmanızı şimdiye kadar saklayabilmiş olmanız da başarı. Bence en kısa zamanda sakin bir dille anlatın. Her ayrıntıyı bilmelerine gerek yok, boşanma bitince yavaş yavaş konuşuruz, diyebilirsiniz

4 yıl boyunca nasıl saklayabildiniz

Çok profesyonelce ben şahsen tebrik ediyorum ben 300 km uzaklıktayım ama her şeyi söylüyordum zararını görünce şu anda eşimle aramda kıyamet de kopsa her şey iyi yolunda süperiz mesajını veriyorum.....

Çok mutluymuş gibi davranıp yaşananları örtecek kadar ikili olarak taklit yapıyorsunuz boşanma sürecini belki de düşünmeniz gerekir.

Net kararlıysanız da ki aynı apartmanda yaşıyormuşsunuz gidin yanların abiz böyle bir karar aldık, evin iç halini bizden başka kimse bilemez. Yürütemeyeceğiz bu süreçten sonra diyerek hareket edin. Davadan önce söyleyin ama.

Kol kırılır yen içinde diye bir sözümüz var bizim. Zaman zaman doğruluğunu kabul ederim. Eften püften tartışmalar herkese anlatılmaz, sonuçta çevre sizden duyduğunu bilir. Bana göre çok iyi giden bir evliliğim var ama bu senede 1 2 defa evde kıyamet kopmadığı anlamına gelmez bazılarını burada anlatsam 'boşan' diye tepeme biner herkes ama önemli olan bunların ne kadar sık tekrarlandığı, sonrasında çözülüp çözülmediğidir.

Aileye her şey sölenmez ama ciddi şeyleri de söylemek lazım.

Ben aile terapisine gittim eşim de sağılsun geldi. İlişkimizi bir uzman da tekrardan göz geçirdik. Zaten aileme anlatmamamın sebebi 3 tane
1. Bir sorun olduğunda çözemiyorlar o kabiliyet yok her sorunun çözümü boşver sen sus bir şey deme boşveeer...
2. Bizim evliliğimiz bizim sorunlarımızı biz çözeriz annemin veya ailemin sorun çözme gibi bir sorumluluğu yok.
3. Yaşlı kadın tansiyonu var mutsuz etmeye de hakkımız yok.

Niye boşanıyorsunuz? Önceki konuları bilmiyorum?

Senede 1, 2 defa insan kendisiyle bile küfür kıyamet kavga ediyor valla insan doğası.yanında kim olursa olsun kavga eder yani.kavga etmek de bir ihtiyaç bence.dediğin gibi içeriği ve sıklığı önemli.hep çok cici, anlayışlı olmak da normal değil.

Her şeye de boş verilmiyor işte, bütün konularınızı okumadım ama market mevzunuzu biliyorum. Kimse parayı sokaktan toplamıyor. Eşim böyle davransa ben de dayanamazdım. Sus, bir şey deme denilecek durumlar değil bunlar, giden sizin cebinizden gidiyor

Konu sahibi ben değilim ama dediğiniz gibi her şeye sus denmez haklısınız zaten ben susamam ki çenem düşüktür. O yüzden sürekli kaynanam gille durmadan kavga çıkıyor ne yapayım yaaa kapasın çenesini o da bende sorun çıkartmıyım. Allah benim çeneme kuvvet vermiş ne yapayım.

Davaniz görüldümu acaba? Naptiniz? A alindalin

bende merak ettim ne zamandır ortada yok

Bugündu degilmi inşallah hayırlısı olur onlar için

Merhabalar herkese, ilginiz için çok teşekkür ederim. Boşanmaktan vazgeçtik, çift terapisine karar verdik. O günden sonra eşim bir şeyleri düzeltmek için çok yapıcı davrandı. Ben de kendimdeki problemlerim farkındayım zaten aşmaya çalışıyordum bunları. O nedenle ben de hem bireysel destek almaya devam edip hem de çift terapisini mantıklı buldum.

Anlaşmalı davalarda iki taraf da duruşmaya gitmezse, 3 aya kadar tekrar başvuru hakkı oluyormuş. Kendimize bu süreyi tanımak istedik.

Gerçekten sizin adiniza cok sevindim bundan sonra kendi çekirdek aileni düşün kaynana elti kayın bunlarin hic biri senin yuvandan onemli değil onceligin cocugun kendin ve esin olmali inşallah duzelir hersey

İyi ki söylememişsiniz o zaman ailenize hakkınızda hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…