Aileme nasıl anlatacağım

Hiç arkadaşım olmadığı için kimseye soramıyorum. Bana akıl verir misiniz? 8 yıllık bir ilişkim var. Ailem bilmiyor artık evlenmek istiyorum. Nasıl anlatacağım o kadar uzun bir süre ki çok utanıyorum anksiyete de var her şeyi kafamda kurup ya ters bir şey derler çok kötü olurum diye çok kaygılanıyorum.
Kaç yaşındasınız
Yılı söylemeden annenize anlatın o da babanıza anlatır sonra araştırırlar sevgilinizi olumsuz birley görmezlerse sıkıntı olmaz

Bunu yaşayan biriyle konuşmak iyi geldi. Sizinde mi uzun zamandır devam ediyor arkadaşlığınız? Benim yengem yok bu iş bana kaldı gibi görünüyor :)
Evet 4 yıl oldu ve hiç bi şekilde aileme söylemedim emin olmadan şimdi söyliycem işte iş ciddiye binsin artık diye 🤪 yengeme de anneme söyler misin dedim o söyleyecek 😝

Anneme soylemistim Oda babama.
Ablam olsa ona soylerdim herhal önce.

Kiz kardesim oyle yapti. Anneme benim soylememi istedi.

Kaç yaşındasın . Ben sevgilim olduğunda anneme söylemiştim.O da babama söylemişti.soyleyecgim gün nasıl stres yaptım midem bulandı ama söyledim.Sasilacak biçimde annem de zamanı gelmişti demişti

8 senedir nasıl gizleyebildiniz.Yani hiç fotoğraf görmediler mi? Siz çıkarken sormadılar mı? Uzun zaman olmuş,süre belirtmeden biriyle ciddi düsünüyorum sizinle de tanıstırmak istiyorum diyebilirsin

Back
X