- 21 Temmuz 2015
- 34
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi thereisalwayshope
-
Yahu ben başkayım kız başka. Belki olgun biri? Onu geçtim eskiler hep yaş farklı olan insanlar ve eski evlilikler var mı bak bir.Yazdığım şeyden sonra bu soruyu sorman bile izin vermemeleri için yeterli.
Ayyy hastayım zaten o direkt radikalleşenlere.Ben zaten mutlu olmasam nasıl anneme açıklayacağımı sormam sanırım buraya. Bazı kişiler direkt başka birini bul yazmış. Ben başka biriyle olmak isteseydim de sormazdım bunu. Teşekkür ederim yinede düşünceleriniz için.
Şimdi benim böyle bir ilişkim var gayet mutluyum şükürler olsun. Ama önceden bende çok serttim. Çok büyük ne gerek var diye düşünürdüm. Ama düşününce yaşıtlarımdan çok daha iyi anlaştığımı düşünüyorum. Şu ana kadar kimseyle bu kadar ciddi düşünmemiştim. İnsanların başına gelmeyince beni anlamazlar sanırımAyyy hastayım zaten o direkt radikalleşenlere.
Sanki marketten model model sergilenmiş aşkları seçip seçip alıyoruz. Karşımıza kimin çıkıcağnı kimi seviceğmizi seçebilsek Bdv olmazdı:)
Ayyy hastayım zaten o direkt radikalleşenlere.
Sanki marketten model model sergilenmiş aşkları seçip seçip alıyoruz. Karşımıza kimin çıkıcağnı kimi seviceğmizi seçebilsek Bdv olmazdı:)
İyi de her şey mantık da değil. Yani biri 10 yaş farkla çok mutlu olabilirken diğeri yaşıtıyla evlendiği güne kahredebilir.Her şey aşk değil daha doğrusu evlilik dediğiniz kurum sadece aşktan oluşmuyor.Gidin sorun bakalım evliliği kötü giden insanlara ne umutlarla evlenmişler nelerle karşılaşmışlar...
İyi de her şey mantık da değil. Yani biri 10 yaş farkla çok mutlu olabilirken diğeri yaşıtıyla evlendiği güne kahredebilir.
Maddi durum, toplumdaki statü, anlaşma sevme, kültür uyumu cart curt genel olarak düşünülmeli bütünüyle.
Tamam mantık da değil haklısın ama ikisini beraber götürmek lazım.Çok seviyorum,aşığım demek yetmiyor.İlişkiye dışarıdan bakmak gerekiyor birazda ne kadar uyumluyuz diye...Aşk en fazla 3-4 sene idare eder ya sonrası ? İleride bugünü düşünüp pişman olacağına bugün defalarca kez düşünsün,kimse hayır evlenemezsin demiyor,bir daha düşün,bir kaç sene içinde fikrin değişebilir o yaşlardasın diyorlar.Buradaki üyelerin bir çoğu görmüş geçirmiş insanlar 21 yaşına da geldiler,o tutkulu duyguyu da hissetmişlerdir diyorum ya bazen büyüklerden bir kaç öneri almak iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?