merhaba arkadaşlar
4 senelik evliyim. bir kızım var birde oğlumuz olcak inşallah. ailem eşimi başından beri hiç sevemedi. kültürlerimiz arasında çok fark var. fakat biz birbirimizi çok seviyoruz. ailem çok çabuk sinirlenen ağzı bozuk dedikoduya bayılan tiplerdir. eşim hakkındada devamlı eleştirip küfür etmeler oldu 4 senedir. ben yanlış düşündüklerini çok abarttıklarını söyledim. zamanla çok ilerlettiler ve kin tutmaya başladılar. bende onlardan soğumaya başladım. bu halim çok canlarını sıktı ve en sonunda babam eşimi gizlice bir yere götürüp ağzına ne gelirse söylemiş senden 4 senedir neler çektik kızımızı bizden ayıramayacaksın falan demiş. gerekirse boşatcam demiş. eşim ben böyle biri değilim demiş sadece ama çok kalbi kırılmış. eşim bunları bana anlattı ben babama bunu nasıl yaparsın beni hiçmi düşünmedin dedim. senin için yaptım teşekkür edeceğine üstüme geliyosun o şerefsiz seni bana dolduruyor diyor. eşine tavır alacaksın bizim yanımızda olacaksın gerekirse boşanacaksın diyorlar. ama sen korkaksın yapamazsınki diyip bide gaz veriyorlar. eşimin ufak tefek kusurları var ama büyütecek yuva yıkacak meseleler değil. eşimle birbirimizi de çok seviyoruz. şimdi ailem bana hiçbişey yapmadığım için küstü konuşmuyorlar. eşim ailemle görüşmek istemiyor artık oda çok kinli. ailemi kaybetmek istemiyorum. sizce ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen..