Aileme nasıl söyleyebilirim

isimsizbayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
371
266
33
30
Selamlar Hanımlar

Geçtiğimiz günlerde bir konu açmıştım , açılmak ile ilgili.. Dini konu olması sebebi ile konum kapatıldı.

Buraya yazmanın dışında başka birine anlatamadığım için sizin fikirlerinize ihtiyacım var lütfen konuma dini görüş belirtmeden bana yardımcı olun :(

Eşim her ne kadar istemese de ben açıldım. İstemiyor ancak saygı duyuyor , iş yerimden tepkiler aldım ancak onlar ile başa çıkabiliyorum en azından şimdilik ..

Ancak sorun şu ki aileme asla bu konuyu açamadım :(
Ailem bilmiyor ve öğrenirlerse çok aşırı sert bir tepki verecekleri için söylemekten çekiniyorum..
Ancak söylemem de gerekiyor bunu nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum . Asla hoş karşılamazlar ve ne kadar ileri gidebilirler kestiremiyorum

Sizce beni silerler mi ? Evladını sırf bu yüzden görmemek ister mi bir anne baba bilmiyorum

Kafam çok karışık bir an önce söylemem gerekiyor ancak nasıl yapmalıyım bilemiyorum
Fikirlerinize ihtiyacım var:(

İş yerindekilere ne ya? Bu hayata aileniz , eşiniz ya da iş arkadaşlarınız için gelmediniz . Gerekirse aileniz sizi silsin. Size bunu yapmaya hakları yok. Benim en yakın arkadaşıma ailesi bunu yaptı yıllarca apartmanda açıldı. Sonunda bu zaferi kazandı

Sonradan açılmak ile ilgili konuya girmeyeceğim herkesin kendi doğrusu olduğunu düşünüyorum bu konuda. Bundan bağımsız olarak konuyu ele alacağım.
Ailenizde hiç belirli kalıpları kıran bir kardeşimiz yada akrabanız oldu mu hemen aileniz onlara kapılarını kapattı mi yada hiç ters düştüğünüz bir durum oldu mu tepkileri nasıldı?
Burdan ilerleyebilir siniz sorunuzun cevabına
Şahsi fikrim ise hiçbir ailenin çocuklarını kolayca reddetmeyecegidir.

Ailenize kısa ve net anlatın
Bırakın içlerini döksünler sakın karşılık vermeyin tepkilerine göre iletişimi bir müddet kesin
Bırakın verdikleri tepkiyi düşünsünler pişman olup sindirsinler
KArarlı duruşunuzu tebrik ederim
Muhafazakar bir topluma aitsen bunu yapabilmek hiçte basit değildir
Çok cesurca
Cesaret savaşa gitmek değildir
..... rağmen üstüne gidebilmektir
Bence

Sizce beni silerler mi ? Evladını sırf bu yüzden görmemek ister mi bir anne baba bilmiyorum
Aileniz sizi asla silmez. Ailenize saygılı olun ve rahat ettiğiniz kılık kıyafette olun. Nedeni ne olursa olsun başörtülü veya değil, sizin seçiminize kimse karışamaz. Bu düşünceyi ve öz güveni kendi içinizde hissedin. Yetişkin, evli ve çalışan birisiniz, herkes size saygı duymayı öğrenecek. Etrafı da çok fazla takmayın yaa, onlara ne !!!

Ailenize kısa ve net anlatın
Bırakın içlerini döksünler sakın karşılık vermeyin tepkilerine göre iletişimi bir müddet kesin
Bırakın verdikleri tepkiyi düşünsünler pişman olup sindirsinler
KArarlı duruşunuzu tebrik ederim
Muhafazakar bir topluma aitsen bunu yapabilmek hiçte basit değildir
Çok cesurca
Cesaret savaşa gitmek değildir
..... rağmen üstüne gidebilmektir
Bence

Teşekkür ederim.
Anneme telefonda söylemeyi düşünüyorum
Yüz yüze ne tepki verir onu öyle görmek ister miyim emin olamıyorum
Ailemin tüm çevresi muhafazakar ve aksini maalesef hoş karşılamıyorlar

Selamlar Hanımlar

Geçtiğimiz günlerde bir konu açmıştım , açılmak ile ilgili.. Dini konu olması sebebi ile konum kapatıldı.

Buraya yazmanın dışında başka birine anlatamadığım için sizin fikirlerinize ihtiyacım var lütfen konuma dini görüş belirtmeden bana yardımcı olun :KK43:

Eşim her ne kadar istemese de ben açıldım. İstemiyor ancak saygı duyuyor , iş yerimden tepkiler aldım ancak onlar ile başa çıkabiliyorum en azından şimdilik ..

Ancak sorun şu ki aileme asla bu konuyu açamadım :KK43:
Ailem bilmiyor ve öğrenirlerse çok aşırı sert bir tepki verecekleri için söylemekten çekiniyorum..
Ancak söylemem de gerekiyor bunu nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum . Asla hoş karşılamazlar ve ne kadar ileri gidebilirler kestiremiyorum

Kafam çok karışık bir an önce söylemem gerekiyor ancak nasıl yapmalıyım bilemiyorum
Fikirlerinize ihtiyacım var:KK43:
Basini actin diye evlatliktan reddeceklerse hic uzulme cunku seni sen oldugun icin sevmiyolardir bu sekilde kim seni seviyo kararlarinda kim arkanda gormus olursun.isyerindekiler kim ayrica yarin bi gun hayatindan cikip gidecek insalar kalici olan dostun zaten bunlara takilmaz.

Aileniz sizi asla silmez. Ailenize saygılı olun ve rahat ettiğiniz kılık kıyafette olun. Nedeni ne olursa olsun başörtülü veya değil, sizin seçiminize kimse karışamaz. Bu düşünceyi ve öz güveni kendi içinizde hissedin. Yetişkin, evli ve çalışan birisiniz, herkes size saygı duymayı öğrenecek. Etrafı da çok fazla takmayın yaa, onlara ne !!!

Ailem çok aşırı derecede muhafazakar
Evin içinde bile açık olmama asla izin vermezlerdi
Sileceklerini düşünüyorum
Etrafı çok önemsemiyorum böyle istedim bu konu ile ilgili fikirlerinizi kendinize saklayın diyip geçiyorum genelde

Selamlar Hanımlar

Buraya yazmanın dışında başka birine anlatamadığım için sizin fikirlerinize ihtiyacım var lütfen konuma dini görüş belirtmeden bana yardımcı olun :KK43:

Ancak sorun şu ki aileme asla bu konuyu açamadım :KK43:

Fikirlerinize ihtiyacım var:KK43:
Herkes size saygi duymak zorunda! Bu eizin hayatiniz. Kim olursa olsun. Konu ne klursa olsun. Eger kararlariniza saygi duymazlarsa, sizi silerlerse zaten bu size olan sevgilerinin gostergesidir. Yolunuza bakarsiniz. Sizi kiyafetleriniz ile degerlendirecek kimse olmasin hayatinizda.

Basini actin diye evlatliktan reddeceklerse hic uzulme cunku seni sen oldugun icin sevmiyolardir bu sekilde kim seni seviyo kararlarinda kim arkanda gormus olursun.isyerindekiler kim ayrica yarin bi gun hayatindan cikip gidecek insalar kalici olan dostun zaten bunlara takilmaz.

İş yerimde hiç muhafazakar yok
Ama benden de beklemiyorlarmış
Bu kadar garipsenecek ne yaptım bilmiyorum

Teşekkür ederim.
Anneme telefonda söylemeyi düşünüyorum
Yüz yüze ne tepki verir onu öyle görmek ister miyim emin olamıyorum
Ailemin tüm çevresi muhafazakar ve aksini maalesef hoş karşılamıyorlar
Gelebilek bütün tepkileri az çok kestirmiş ona göre karar vermişsindir
Telefon bencede daha iyi olur
Onlara bunu kabul etmeleri için zaman vermelisin
Onlar içinde kabul etmesi hiçte kolay olmayacak
Kolay gelsin