Aileme nasıl söyleyebilirim

Cahillik yaptıklarını düşünüp onlara üzülüyorum
Babam bana olan öfkesini anneme kusacaktır diye üzülüyorum
Iki bagirir cagirir belki onuda yapmaz.namussuzluk yapmiyosun hakka girmiyosun hirsizlik yapmiyosun sadece mutlu olmaya calisiyosun

İş yerimde hiç muhafazakar yok
Ama benden de beklemiyorlarmış
Bu kadar garipsenecek ne yaptım bilmiyorum
Bizde kapanmak normaldir ama kapalıyken açılmayı herkes önce bir yadırgar. Ben bile arkadaşımı kapalı görmeye alışmışken açık görsem alışana kadar bir kaç defa irkilirim. Buna hiç takılmayın. Ailenize gelince, tepkilerinden çok tedirginseniz telefonda söylemek mantıklı, çok girizgaha falan gerek yok bence, direk söyleyin çünkü ne kadar ön konuşma yapsanız da patlamanın şiddeti değişmeyecektir. Ha sizi silerlerse de bunun için sizi silecek insamlar zaten hiç aileniz olmamıştır. Kimse için kendi mutluluğunuzdan ödün vermeyin

Birden söyleyin.

Aksam mesaj atin " Anne sabah seni arayacagim, sana önemli bir sey söyleyecegim. Kötü bir sey yok merak etme" deyin. Psikolojik olarak her seçeneğe kendini hazirlar.

Sonra sabahleyin de, telefonda, birden söyleyin, hic uzatmadan görüşürüz deyip kapatin.

Aynen böyle yapmayı düşünüyorum
İş yerime kadar gelirler mi hiç bilmiyorum
Her şeyi yapabilirler bu yüzden çekiniyorum

Eve almazlar beni açık gitsem
Sileceklerini düşünüyorum
Aileniz sizi asla silmez. Ailenize saygılı olun ve rahat ettiğiniz kılık kıyafette olun. Nedeni ne olursa olsun başörtülü veya değil, sizin seçiminize kimse karışamaz. Bu düşünceyi ve öz güveni kendi içinizde hissedin. Yetişkin, evli ve çalışan birisiniz, herkes size saygı duymayı öğrenecek. Etrafı da çok fazla takmayın yaa, onlara ne !!!
Aileniz ne kadar muhafazakar olursa olsun, kan bağınız var. Siz saygıda kusur etmeyin, onlar çocuklarını bırakmayacaklardır. Çocuğunu affetmeyen aile mi var? Hırsızlık mı yaptınız, adam mı öldürdünüz, eşinizi mi aldattınız, anne babanıza saygısızlık mı yaptınız, hayır. Kendi kararınızın arkasında durun, herkes size saygılı olacaktır. Haa bunlara rağmen sileceklerse de ...

Bizde kapanmak normaldir ama kapalıyken açılmayı herkes önce bir yadırgar. Ben bile arkadaşımı kapalı görmeye alışmışken açık görsem alışana kadar bir kaç defa irkilirim. Buna hiç takılmayın. Ailenize gelince, tepkilerinden çok tedirginseniz telefonda söylemek mantıklı, çok girizgaha falan gerek yok bence, direk söyleyin çünkü ne kadar ön konuşma yapsanız da patlamanın şiddeti değişmeyecektir. Ha sizi silerlerse de bunun için sizi silecek insamlar zaten hiç aileniz olmamıştır. Kimse için kendi mutluluğunuzdan ödün vermeyin

Bende kendimi yadırgıyorum
Beni kapalı görmeye alışmış insanlara elbette tuhaf geleceğim ancak bunu neden niye yaptığımı veya bunu yapmamı beklemediklerini duymak zorunda değilim açıkçası duymamalıyımda
buna üzülüyorum ancak insanlara olabildiğince vurdumduymaz kendi bildiğini okuyan imajı çiziyorum

Aynen böyle yapmayı düşünüyorum
İş yerime kadar gelirler mi hiç bilmiyorum
Her şeyi yapabilirler bu yüzden çekiniyorum
işyerinize ne yapmaya gelecekler ? Sonucta siz evlisiniz. Esiniz, su veya bu sekilde karariniza destek olmus. Bu durum, esinizi biraz ilgilendirebilir, ama ailenizi artık hic ilgilendirmez. Sac sizin saciniz, hayat sizin hayatınız.

Aileniz ne kadar muhafazakar olursa olsun, kan bağınız var. Siz saygıda kusur etmeyin, onlar çocuklarını bırakmayacaklardır. Çocuğunu affetmeyen aile mi var? Hırsızlık mı yaptınız, adam mı öldürdünüz, eşinizi mi aldattınız, anne babanıza saygısızlık mı yaptınız, hayır. Kendi kararınızın arkasında durun, herkes size saygılı olacaktır. Haa bunlara rağmen sileceklerse de ...

Ailem sırf evimde evcil hayvanım var diye bana gelmiyor
İnanın silerler beni
Kırmızı çizgileri maalesef
Çekingem beni eşime rezil etmesinler

Iki bagirir cagirir belki onuda yapmaz.namussuzluk yapmiyosun hakka girmiyosun hirsizlik yapmiyosun sadece mutlu olmaya calisiyosun
Profil yazınıza takıldım ve güldüm. Çok gerçekçi geldi bana "Ne huzuru ya, burası huzur evi mi?". :KK70::KK70::KK70:Dünyada huzur yok galiba, dertlerin bini bi para.

Ailem çok aşırı derecede muhafazakar
Evin içinde bile açık olmama asla izin vermezlerdi
Etrafı çok önemsemiyorum böyle istedim bu konu ile ilgili fikirlerinizi kendinize saklayın diyip geçiyorum genelde
O zaman seni silsinler. Kendi mutluluğun mu onlar mı? Belki tepki alacağım ama açılan kadınları görünce mutlu oluyorum. Çünkü çevresini ve ailesini düşünmeden kendi mutlulukları için adım atıyorlar…

İnanın silerler beni
Yok artık, bu ne yaa!!! Elinizden geleni yapın, sizi sırf kılığınızdan dolayı sileceklerse de yapacak bir şey yok. Biraz da zamana bırakırsınız, alışırlar belki.

Teşekkür ederim.
Anneme telefonda söylemeyi düşünüyorum
Yüz yüze ne tepki verir onu öyle görmek ister miyim emin olamıyorum
Ailemin tüm çevresi muhafazakar ve aksini maalesef hoş karşılamıyorlar
Biraz bağırıp çağırırlar ama normal. Sakinleşince konuşalım dersin. Konunu hatırlıyorum okumuştum. Din herkesin kendi inancıdır. Nasıl rahatsanız öyle yaşayın. Lakin iş yerinde kimseyi kendiniz hakkında konuşturmayın. Sertçe benim kararım,beni ilgilendirir diyebilirsiniz. Herkes dönsün kendine baksın. Lütfen kendiniz hakkında konuşturmayın. Mutluluklar dilerim umarım herşey gönlünüzce olur. Büyük cesaretiniz için tebrik ederim.

Ailem çok aşırı derecede muhafazakar
Evin içinde bile açık olmama asla izin vermezlerdi
Etrafı çok önemsemiyorum böyle istedim bu konu ile ilgili fikirlerinizi kendinize saklayın diyip geçiyorum genelde
Belli ki zaten kendi isteginle kapanmamissin ailenin zoruyla kapananlar sonradan acilmak istiyor cunku kendi istekleri degil. Ben açilsaydim ailem cok uzulurdu annem hergun dua ederdi kapan kizim yapma derdi dogru bildiklerini anlatirdi ama silmezdi beni bu sebepten . Sizin aileniz ne dusunur bilemem ama madem boyle devam etmek istiyorsunuz hayatiniza tepkilerinede aldirmadan soylemelisiniz aldirmamaya calisin ne derlerse madem bu yola girdiniz

İnanın silerler beni
Aman öyle aile olmaz olsun ya her bişeyde silen gelmeyen görüşmeyen aile mi olur, zaten siz her şeyi göze alıp açılmışsınız gerisi kimseyi ilgilendirmez. Bu kararı verdiyseniz başkalarının konuştuğuna kulağı kapayacaksınız

Back
X