- 31 Ekim 2022
- 371
- 266
- 33
- 30
- Konu Sahibi isimsizbayan
-
Aileniz sizi asla silmez. Ailenize saygılı olun ve rahat ettiğiniz kılık kıyafette olun. Nedeni ne olursa olsun başörtülü veya değil, sizin seçiminize kimse karışamaz. Bu düşünceyi ve öz güveni kendi içinizde hissedin. Yetişkin, evli ve çalışan birisiniz, herkes size saygı duymayı öğrenecek. Etrafı da çok fazla takmayın yaa, onlara ne !!!Sizce beni silerler mi ? Evladını sırf bu yüzden görmemek ister mi bir anne baba bilmiyorum
Ailenize kısa ve net anlatın
Bırakın içlerini döksünler sakın karşılık vermeyin tepkilerine göre iletişimi bir müddet kesin
Bırakın verdikleri tepkiyi düşünsünler pişman olup sindirsinler
KArarlı duruşunuzu tebrik ederim
Muhafazakar bir topluma aitsen bunu yapabilmek hiçte basit değildir
Çok cesurca
Cesaret savaşa gitmek değildir
..... rağmen üstüne gidebilmektir
Bence
Eve almazlar beni açık gitsemHiçbirşey söylemeden bir gün açık gitseniz? Bu konudan dolayı kızını silecek bir aile tanımıyorum. Silerlerse de zaten sizin hiç aileniz olmamış denektir.
Basini actin diye evlatliktan reddeceklerse hic uzulme cunku seni sen oldugun icin sevmiyolardir bu sekilde kim seni seviyo kararlarinda kim arkanda gormus olursun.isyerindekiler kim ayrica yarin bi gun hayatindan cikip gidecek insalar kalici olan dostun zaten bunlara takilmaz.Selamlar Hanımlar
Geçtiğimiz günlerde bir konu açmıştım , açılmak ile ilgili.. Dini konu olması sebebi ile konum kapatıldı.
Buraya yazmanın dışında başka birine anlatamadığım için sizin fikirlerinize ihtiyacım var lütfen konuma dini görüş belirtmeden bana yardımcı olun
Eşim her ne kadar istemese de ben açıldım. İstemiyor ancak saygı duyuyor , iş yerimden tepkiler aldım ancak onlar ile başa çıkabiliyorum en azından şimdilik ..
Ancak sorun şu ki aileme asla bu konuyu açamadım
Ailem bilmiyor ve öğrenirlerse çok aşırı sert bir tepki verecekleri için söylemekten çekiniyorum..
Ancak söylemem de gerekiyor bunu nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum . Asla hoş karşılamazlar ve ne kadar ileri gidebilirler kestiremiyorum
Sizce beni silerler mi ? Evladını sırf bu yüzden görmemek ister mi bir anne baba bilmiyorum
Kafam çok karışık bir an önce söylemem gerekiyor ancak nasıl yapmalıyım bilemiyorum
Fikirlerinize ihtiyacım var
Sende onlari evine alma ne gidiyosun ki zaten basini actin diye eve almayacaklarda gitmeEve almazlar beni açık gitsem
Aileniz sizi asla silmez. Ailenize saygılı olun ve rahat ettiğiniz kılık kıyafette olun. Nedeni ne olursa olsun başörtülü veya değil, sizin seçiminize kimse karışamaz. Bu düşünceyi ve öz güveni kendi içinizde hissedin. Yetişkin, evli ve çalışan birisiniz, herkes size saygı duymayı öğrenecek. Etrafı da çok fazla takmayın yaa, onlara ne !!!
Herkes size saygi duymak zorunda! Bu eizin hayatiniz. Kim olursa olsun. Konu ne klursa olsun. Eger kararlariniza saygi duymazlarsa, sizi silerlerse zaten bu size olan sevgilerinin gostergesidir. Yolunuza bakarsiniz. Sizi kiyafetleriniz ile degerlendirecek kimse olmasin hayatinizda.Selamlar Hanımlar
Geçtiğimiz günlerde bir konu açmıştım , açılmak ile ilgili.. Dini konu olması sebebi ile konum kapatıldı.
Buraya yazmanın dışında başka birine anlatamadığım için sizin fikirlerinize ihtiyacım var lütfen konuma dini görüş belirtmeden bana yardımcı olun
Eşim her ne kadar istemese de ben açıldım. İstemiyor ancak saygı duyuyor , iş yerimden tepkiler aldım ancak onlar ile başa çıkabiliyorum en azından şimdilik ..
Ancak sorun şu ki aileme asla bu konuyu açamadım
Ailem bilmiyor ve öğrenirlerse çok aşırı sert bir tepki verecekleri için söylemekten çekiniyorum..
Ancak söylemem de gerekiyor bunu nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum . Asla hoş karşılamazlar ve ne kadar ileri gidebilirler kestiremiyorum
Sizce beni silerler mi ? Evladını sırf bu yüzden görmemek ister mi bir anne baba bilmiyorum
Kafam çok karışık bir an önce söylemem gerekiyor ancak nasıl yapmalıyım bilemiyorum
Fikirlerinize ihtiyacım var
Basini actin diye evlatliktan reddeceklerse hic uzulme cunku seni sen oldugun icin sevmiyolardir bu sekilde kim seni seviyo kararlarinda kim arkanda gormus olursun.isyerindekiler kim ayrica yarin bi gun hayatindan cikip gidecek insalar kalici olan dostun zaten bunlara takilmaz.
Almasınlar. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Eve almazlar beni açık gitsem
Sende onlari evine alma ne gidiyosun ki zaten basini actin diye eve almayacaklarda gitme
Bu durumu dillendirmeleri bile çok ayıp.İş yerimde hiç muhafazakar yok
Ama benden de beklemiyorlarmış
Bu kadar garipsenecek ne yaptım bilmiyorum
Gelebilek bütün tepkileri az çok kestirmiş ona göre karar vermişsindirTeşekkür ederim.
Anneme telefonda söylemeyi düşünüyorum
Yüz yüze ne tepki verir onu öyle görmek ister miyim emin olamıyorum
Ailemin tüm çevresi muhafazakar ve aksini maalesef hoş karşılamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?