Aileme nasil söyleyecegim?

18 yasindayken evlenme degil unv girme planlari kuruyordum.herzaman evlenirsin bence..once bi hayatini oturt ondan sonra dusun derim..belli bi yasa ve konuma gel.uzaktan hersey guzeldir sorun cikmasin diye..ama ayni eve girince hayatinda agir sartlari olunca hersey suan ki gibi toz pembe olmuyor.evet hep bunu derler bende asla dinlemezdim..hayat garip simdi bende boyle dusunuyorum..acele etmeyin derim

cnm bence evlenmek için acele etme 22 demişsin ama bence 22 bile erken,yaş farkından dolayı ailenden tepki alıcanı düşünüyosun sanırım 10 yaş fazla belki ama kadınlar her zamn erkeklerden daha olgundur daha çabuk büyürlr ruhen bu açığı böyle kapattın diyelim ama ilerisini ii düşün derim sen cıvıl cıvılken gezmek tozmak isterken o evde oturmak istemesin kös kös,bu kabaca bi özet sen bu örnekten farklı farklı başlıklar açabilirsin senin istediğin şeyleri o yapmak istemeyebilir gibi vs.

canım benim eşimle aramda 7 yaş var.17 yaşında tanıştım 20 yaşında nişanlandım 21 yaşında da evlendim yıllardır birlikteyiz ama yaş konusunda hiç mi hiç problem yaşamadım.ailem yaş konusuna hiç takmadı çünkü benim eşim yaşıyla değil hem bana hem aileme olan saygısıyla sevgisiyle anılır.sana tavsiyem 2 yıl bekle sonra herşey oturur zaten yaşı takma kafana derim ben mutluluklar şimdiden opuyorumnanaktan

bir abla nasihatı verecek olsam evlilik hayatında gerçekleştireceğin en son şey olsun daha 18 yaşındaymışsın yeni reşit olmuşsun nezaman yaşadın özgürlüğünü ablacım.ya 10 yaş büyük dediğin insan gerçek olgunluğunda değilse seni bu yaşında üzerse şimdiden umut deponu bitirirse geri kalan hayatında ne yapacaksın aman yapma kurbanın olayım 25 yaşından önce sakın evliliği düşünme.fikirlerin hayata bakışın beğenilerin daha çok değişecek.şu an onda görüp de beğendiğin şeyler belkide ileride gerçekten istediğin özellikler olmayacak o zaman mutlu olamazsın bi daha düşün yabana atma bu söylediklerimi.

vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…