- Konu Sahibi xxyaseminxx
-
Merhaba güzel ablalarim. Kac senedir kafama takilan birsey var. Ben 18 yasindayim. Sevdigim erkek ise 28 yasinda. Güzel anlasiyoruz oda kücük gösteriyor zaten hem huy olarak hem görünüs olarak.
2 Sene sonra aileme anlatip sözlenmek istiyoruz. Evlilik sürecinide 22 yasina kadar uzatmak istiyoruz. Ama benim kafama takilan ailemin tepkisi.
Kabul ederler mi? Ne demem lazim? Aranizda böyle bi durum yasamis olan var mi? mirmirmirmir[/QU
cnm ya daha çok gençsin evlilik sürecini uzatman en doğrusu bence de.ama 18li yaşlardaki "doğru insanlar" 20li yaşlarda yanlış insanlara dönüşebiliyor.zaten 2 sene sonra anlatmak istiyorum demişsin.şimdiden onların tepkisi için endişelenmen yersiz.akışına bırak biraz.zamanı geldiğinde doğru insanını tanıştırırsın.yaşı sorun etmezler sanırım.önemli olan iyi bir insan olması ve seni bir ömür mutlu edebilmesi...
Aralarinda böyle yas farki olupta evlenip mutlu olan insanlar cok neden negatif düsünüyorsunuz anlamadim.
Zaten 18 yasinda evlenicem demedim, 20 yasinda adim atmaya baslicaz en az 2 sene uzatirim.
Aralarinda böyle yas farki olupta evlenip mutlu olan insanlar cok neden negatif düsünüyorsunuz anlamadim.
Zaten 18 yasinda evlenicem demedim, 20 yasinda adim atmaya baslicaz en az 2 sene uzatirim.
Merhaba güzel ablalarim. Kac senedir kafama takilan birsey var. Ben 18 yasindayim. Sevdigim erkek ise 28 yasinda. Güzel anlasiyoruz oda kücük gösteriyor zaten hem huy olarak hem görünüs olarak.
2 Sene sonra aileme anlatip sözlenmek istiyoruz. Evlilik sürecinide 22 yasina kadar uzatmak istiyoruz. Ama benim kafama takilan ailemin tepkisi.
Kabul ederler mi? Ne demem lazim? Aranizda böyle bi durum yasamis olan var mi? mirmirmirmir
kaç senelik bu beraberlik:bbo:
nerden buldunuz birbirnizi? internetin faydaları mı yoksakafamçokkarıştı
ailen zor kabul eder. haklılarda. aranızda 10 yaşından başka düşünce olarak da bi hayli farklılık vardır. ayrı neslin insanlarısınız. uzlaşmak şimdi kolay gelse de evlendikten sonra işler sarpa sarar.
sen önce bu adamla yapabilecek misin onu düşün? ailelere kadar daha 2 yıl var. kim öle kim kalaalsanaalsanasmile
2,5 senedir tanisiyoruz, 2 senedir birlikteyiz. Türkiyede tanistik, hem aralarinda böyle yas farki olan insanlar cok. Cok iyi anlasiyoruz, oda kücük gösteriyor zaten, ilk gördügümde 21-22 sanmistim, ablam ve enistemde öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?