aileme olan takıntım?

çok tesekkür ederim tavsiyeleriniz için.

inanin konuyu ben yazsam bu kadar ayni olurdu. annemle babamin mutsuz bi evlilikleri var. yillari hep kavga gurultuyle gecti. annem cok yiprandi. benimdr bilinçaltım oyle karanlikki sanki her saniye annemle iletisim halinde olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. gunde 2 3 kere ariyorm.

Annen sağlıkla uzun ömürler yaşasın inşaallah ,ama oda fani ; Ölünce hayata mı küseceksin?
Kendini düşün biraz ,takıntılarından kurtul.Hayatta hiç kimseye ölesiye bağlanma

onların evliliğini hayatını duzeltırken kendı hayatınız evliliğiniz kayıp gidebilir bence uzmandan yardım alın...
bir de şöyle bir düşünce oluyor bende çok bencilce.eşim nasıl bu sebepler için benden soğur problem çıkarır beni seviyor deger veriyosa bir sey dememeli gibi.

aynen öyle hep onu kontrol etme isteği acaba şimdi napıyor evde mi yalnız mı sıkılyor mu diye belki o benim kadar takmıyor bu konuyu ama bilinçaltı işte.siz neler yapıyorsunuz?evli misiniz?

aynen öyle hep onu kontrol etme isteği acaba şimdi napıyor evde mi yalnız mı sıkılyor mu diye belki o benim kadar takmıyor bu konuyu ama bilinçaltı işte.siz neler yapıyorsunuz?evli misiniz?
evet evliyim kizim var bi tane. kizimi cok seviyo annem
inanin onunla oynadıkça güldükce sanki icimde onun icin biseyler yaptim hissi doguyo. dediginiz gibi sanki birsey olursa neden daha fazlasi icin ugrasmadim pişmanlığı yasamaktan korkuyorum. ama bu bende ta kucuklukten var. ailemin devamli kavgali gurultulu haline bagliyorum. inanin daha 8 9 yaslarindaydm annemle ufacik tartissak ya ben okuldayken annem olurse diye dusunup butun gunumu zehir ederdim. neden boyle bilmiyorum

o kadar iyi anlıyorum ki.zaten mutsuz hayata küsmüş sürekli yasadıklarından dolayı kini var sanki bu hayata.tek tutundugu çocukları yani biz.bunun için bence yük oluyor bize.daha fazlasını yapmalıyım şeklinde..

Sizin de soylediginiz gibi takinti olmus. Destek alin bence kisa surede halledersiniz. Yani anneme yetecegim derken kendi evliliginize yetemoyorsunuzdur belki de.

Canım benim acilen bir uzmandan yardım almalısın. Bak benim bir arkadaşımda böyleydi kocası da gün gün kendi ailesine yöneldi bu kezde kadın AAA ailene gidiyorsun demelere başladı adamda yaa zamanında sen ilk evlendiğimiz zamanlar dahil benle yaşayacağına her ana her dk aileni kattın halende öyle bundan sonra bende de böyle laf etmeye hakkın yok dedi ve kadın hem adamı kıskandı anasına gidiyor şunu alıyor diye jem kendi kendi ailesine düşkünlüğü devam etti ve sonunda adam kadını boşadı ben seni bekleyemem bir ömür dedi ve şuan daha güzel bir ilişkisi varmış ve şuan diyormuş evliliğinde görmediğim ilgi ve sevgiyi yaşıyorum çok mutluyum diye yani adam kıza ailene gitme demedi ya haftada 2 kez git beni de unutma dedi

aynen aynen. babamin yapmadıklarını da ben yapayim diye uğraşıyorum. bazen o kadar gereksiz bi caba icine giriyorum ki sonradan ben bile neden diyorum. aslinda biliyorum. ben ne yaparsam yapiyim icinde kalicak esiyle yapamadiklari yasayamadiklari. ama mecbur hissrdiyorum kendimi. hatta onun bile bundan sıkıldığını hissediyorum. o zaman kendimi geri cekmeye calisiyorum ama ynede aklimin bi kosesi hep annemle mesgul

Senin gibileri biliyorum
Roller degisiyor.
Sen annesin, annen senin cocugun.
Annenin evliligindeki mutsuzlugunu sanki onum annesiymissin gibi gidermeye calisiyorsun.

Ama abartiyorsun
Esin seni evde beklerken is cikisi anneni gezmeye vs goturmen yanlis.

Senin artik esinle ayri bir hayatin var ve herkese yetemezsin
Tabii ki annendir her daim yaninda olmalisin ama abartmadan.

Ilerde bu esinle de aranda sorun yaratabilir.
Senin de psikojisini cok yorar.

anladım evet eşimde benim durumumu biliyor ya pek de üstüme gelmek istemiyor.ona sükretmeliyim sanırım.o da bana sürekli söylüyor.yetmeye çalışma önceliklerini berlirle diye.

evet roller degisti kesinlikle. her zaman yanında olmak istiyorum.şehir değiştirmek sanırım herkese iyi gelecek.bi an önce değiştirip gitmem gerek.

inanın bu kadar benzer bi durum yasayan olmadıgını düşünüyordum.o gereksiz çabalar cidden bizi yoruyor.babam almaz anneme bunu alayım evinde eksik tek bir şey kalmasın kendime almadığım kadar kıyafet mi dersiniz neler neler.maddi anlamda çok bağladım bari bu sekilde içinde bişey kalmasın diye.yazsam sonu gelmez..sizin eşiniz bu konuda ne düşünüyor?

evet roller degisti kesinlikle. her zaman yanında olmak istiyorum.şehir değiştirmek sanırım herkese iyi gelecek.bi an önce değiştirip gitmem gerek.
Imkaniniz varsa yapin.
Aynen sizin gibi bir tanidigim var.
60 yasinda bir cocugum var diyor.
antidepresanlarla yasiyor.
Herseyin normali guzel.

anladım evet eşimde benim durumumu biliyor ya pek de üstüme gelmek istemiyor.ona sükretmeliyim sanırım.o da bana sürekli söylüyor.yetmeye çalışma önceliklerini berlirle diye.
bak adam sana söylemiş önceliklerini belirle diye bu anlattığım olayda da başta oğlan tabi destek ol şu bu derken baktı önünü alamıyor devamı kötü geldi herkesin bi sabri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…