aileme olan takıntım?

bak adam sana söylemiş önceliklerini belirle diye bu anlattığım olayda da başta oğlan tabi destek ol şu bu derken baktı önünü alamıyor devamı kötü geldi herkesin bi sabri var
evet haklısınız o da bi yerde patlar kendimi frenlemem lazım.frenlerim sorun degil ama içimdeki ses vicdanım bunları susturmam lazım.

Ailenin senden istediği birşey yok kı ! Tamamen seninle alakalı ,kendini geri çekeceksin .gerekiyorsa yardım alacaksın ,ki gerekiyor ..
kendimi geri cekeceğim ama üzülüyorum sanki onlara hiç bi katkım olmadı bir üstüne bende mutsuz ediyorum imkanım varken neden mutlu olmasın ki diyerek.yardım almalıyım

kendimi geri cekeceğim ama üzülüyorum sanki onlara hiç bi katkım olmadı bir üstüne bende mutsuz ediyorum imkanım varken neden mutlu olmasın ki diyerek.yardım almalıyım
Tabi ki aileni mutlu et ama buna odaklı yaşama ..mesela hergün onlar için ne yapabilirim diye düşünme ,hergün anneni alıp dışarı çıkarma ,hergün bilmem ne bilmem ne diye gider ..yarın bir işin çıkar goturemezsin kadın beklentiye girer bugün niye gelmedi acaba diye ..o zaman daha çok üzülür .haftada bir anneni yemeğe götür yada başka nelerden hoşlanıyorsanız birlikte onu yapın .ama orda bitti ,geri kalan zaman senin ve eşinin . Aile olmazsın bu şekilde eşinle ..bir zaman sonra adam da sıkılır evliliğiniz tehlikeye girer . Esin senin yaptıklarını yapsa ne hissedersin ? Evi otel gibi ,adamı da seks arkadaşı gibi kullanma .birlikte birşeyler paylaşın .eşinle mutlu olmanın birşeyler paylaşmanın yolunu bul önce .annen bu şekilde daha çok mutlu olur inan . Şuan çok toparlayıp yazamıyorum ,disardayim .demek istediklerimi anlamışsındır umarım .

anladım desteginiz için çok tesekkür ederim ben olayları sonu gelmez sekilde planlıyorum sanırım sorunum bu.artık çeki düzen vericem hem ailem hem kendim için.

Sevgili Y yaseminbudak seni o kadar iyi anlıyorum ki, yanımda olsan kocaman ama böyle kocaman sarılırdım sana

Ben de aynı senin gibiyim, daha doğrusu gibiydim diyeyim :)

Bir gün aklıma şu geldi. "Ben sürekli kendimi paralıyorum da acaba gerçekten benden böyle bir talepleri var mı karşımdakilerin?" Önce kendimi biraz çektim, fazla bir vukuat olmadı, sonra biraz daha... Ara bir süreçte bir anda benden kötüsü olmadı ne mızmızlanmalar ne tartışmalar... Pes etmedim, duruşuma devam ettim. Aa bir de ne göreyim ne benim kendimi yıprattığım ne de onların muhtaç hissedecekleri, daha olurunda bir ilişki başladı aramızda.

Meğerse ne ettiysem kendime, kendi kendime etmişim.

Bir de şu söz var aklından çıkarma, "40 yıl sırtında taşırsın, bir gün indirirsin. Senden kötüsü olmaz"

İleride kalp kırıklıkları yaşamamak için sen de mesafe koy araya, kendinle ilgilen. Tabii ki alien çok önemli, ama kimse 2 gün ilgisiz kaldı diye ölmüyor inan bana. Bir de böyle giderse çok alakasız bir yerde büyük bir patlama yaşayabilirsin, yol yakınken kendine de zaman ayıracak şekilde ilişkilerinin derinliğini ve vericiliğini gözden geçir.

bir de şöyle bir düşünce oluyor bende çok bencilce.eşim nasıl bu sebepler için benden soğur problem çıkarır beni seviyor deger veriyosa bir sey dememeli gibi.

Aynı şeyi eşiniz yapsa ve bu cümleyi kursa, hepimiz taşlarız adamı. 7 ay henüz çok yeni evliliğiniz. Zamanla bazı şeyler tolere edilmez hale geliyor. Bence eşiniz o kıvama gelmeden çözüm yolu bulun. Ben annemle de görüşürüm eşim olmadan da plan yaparız ama bunu her gün yapsam annem kızım evin var yuvan var her gün her gün benimle olmaz bir sorunun mu var der. Anneniz de durumu kanıksamış bence. Yardım alıp, bu durumu annenizle de paylaşmanız sizin için çok iyi olur sanki..

Olmaz ama herkesin kendi hayati olmali. O zaman evlenmeseysin, omrunu annene vakfetseydin... Anneni gerekenden fazla mutlu etmeye cabalarken esinin hakkina giriyorsun. Aynisini kocalarimiz yapsa taslariz burada. Vay kaynanalar oglundan kopamiyor diye girer, evde karin bekliyor da mi demiyora kadar geliriz.

ayy gercekten bunları duymak çok iyi geliyor bana.benim annemde kendi ailesi için kendini paralamış aslında.bende düşündüm benim yaptıklarımı bekliyolar mı acaba diye evet belki benim kadar bu konuya takıntıkları yok kendi hayatımı kurdum diye mutlular.
ama ben aynı ilde yasayınca sanki hep beni bekliyor ben olmazsam canı sıkılır gibi seyler hissediyorum.
hani evden ayrılıyorum ya içim cız ediyor. napıcak şimdi tek başına evde diye.
buna sebep olan bence annemle babamın ilişkisi.babam bırakıp gider mesela annem yalnız diye düşünüyorum.
bi türlü atamıyorum kafamdan.
o yüzden sürekli bi tetik halindeyim.
ahh ahh benim de ilk yapmam gereken uzak bir yere taşınıp gitmek.
insallah bende sizin gibi olurum kendime ilişkilerime ceki düzen veririm.
çok tesekkür ederim size.

durumu ben kanıksattım sanırım.eşim süper iyi sizi de çok seviyor gibi.normaldede öyle ama tersi bi durum yok ben bunu söyleyrek abarttım.kimsenin sucu yok aslında kendi kendime bu şekilde bi işe kalkıştım.

evet belki de çok fazla üstüne düştüm.bide ayrıydım yıllardır diyorum ya sebep yok ama içimde bir dürtü var mutlu et bunu nasıl saglarsın.istediği şeyleri almalıyım eksiklik olmamalı hayatında gibi ne bileyim işte hep çocukluktan gelen seyler.

Rica ederim ne demek Bizde de benzer bir hikaye var geçmişte. O yüzden çok iyi empati kurabiliyorum. Zamanla, yavaş yavaş, kendinizi de alıştırarak, bu yeni anlayışa geçebilirsiniz. Bizim gibi hassas insanların bir yönü de aslında bizim bile bilmediğimiz kadar kuvvetli ve güçlü olmamız. Kendinize inanın yeter. Uzak bir ile taşınmanıza bile gerek yok, kafada olayı çözmeniz bile yetecek bakın görün. Güzel günler sizi bekliyor

benim esim gece gunduz devamli calisiyor malesef.o yuzden cok sikta gorussek esim gormuyor. evde oldugu gunlerdr onunla vakit gecirmeye calisiyorum. yani durumun farkinda degil gibi.

Bir an bu mesajı ben yazmışım gibi okudum .. Aynı durumdan bende muzdaribim ve bu beni o kadar yoruyor ki anlatamam sana kendimi annemin annesi gibi hissediyorum.. Ama yapım böyle değişemiyorum annemde sağolsun bu durumu görüyor ama hiç sesi cıkmayıp hoşuna gidiyor . Acaaayiipp yorgunum bu durumdan .

Siz

Sizin babanız annenize yetememis sizde esinize yetemiyorsunuz farkında mısınız ?

sizinle konuşmak istiyorum açıkcası çünkü yazdıklarınızı ben yazmışım gibi okudum. kafamdakileri biri buraya dökmüş gibi hissettim. ve ben hasta olduğumu düşünmeye başladım. napabılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…