- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi benkahvecanavari
Annen haklı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sevgilisi gece ikide gelmeyeceksin dese , ayyy ne hoş beni çok seviyor derler. Yahu bu annelerden ne istiyorlar anlamadım , gece iki bircok şehir için disarda olmak için normal bir saat değil ki.Kadının canısın parcasisin senin için endişe ediyor, triplere bak ya. Değer kıymet bilin azıcık ya konu sahibi.Neden sevgili yada arkadaş yasak koyduğunda tatlı görünüyorda anne baba koyunca bu kadar atarlanılıyor ? Ben annemin kalbini kırsam ( ki ağır konuşmak haddime değil) sabahı bekleyemem özür dilemek için, sabah özür dilemeye gittiğimde ölüsüyle karşılaşırsam diye...
Deneyim derken?Hepsini bu yil yapacagim, bu yuzden benim icin gelecegimi belirleyen bir yil olacak, mumkun oldugunca sevdigim seyleri yapiyor, film izliyor, kitap okuyorum...
Evet, olabilirsem ne mutl bana, fakat her annenin cocugunun dusuncelerine saygili olmasi ve yasayacagi deneyimleri kisitlamamasini yeglerim.
Aynen sevgilisi gece ikide gelmeyeceksin dese , ayyy ne hoş beni çok seviyor derler. Yahu bu annelerden ne istiyorlar anlamadım , gece iki bircok şehir için disarda olmak için normal bir saat değil ki.Kadının canısın parcasisin senin için endişe ediyor, triplere bak ya. Değer kıymet bilin azıcık ya konu sahibi.
Deneyim derken?
Bak yaşın küçük değil ergen değilsin. Hepimizin başından geçmiştir ayrı evde olsam anne babamı sevmiyorum sivilcelerim neden çıkıyor...vs bunlar 15-20 yaş grubu tripleridir
Yanı ben olsam o saatte kızmak için değil merakta kaldigim için korktuğum için kızım yanımda olsun isterim.
Yarın birgün yaparsın demiyorum ama bir anlık bisey iste buraya acaba hamilemiyim korkuyorum diye konu açmak istemiyorsan anneni dinle derim
Onu sevmeyi ve anlamayı denersen işin kolay olacaktır
Akademisyenlik işine gelince umarım olur. Hayatında başarılar
Gece eve geç giremiyorum diye ev terk etmek?
26 yaşındayım eve giriş saatim yok. 12 yi geçirmedim hiç.![]()
Sana önüne gelenle yatıyorsun demedimHanimefendi bekaret raporumu hangi adresinize postalamimi istersiniz?
O hamile kalma bilmem ne konularini acmamak icin verilmesi gereken her cabayi veriyorum, ayrica herkes istedigiyle cinselligini yasasin banane, meslegimi elime aldiktan sonra istersen bende yasarim cocugumu dogurur bakarim da! Ama sizin 24 yasinda birine yapistirdiginiz su itamdan dolayi kiniyorum...
Sana önüne gelenle yatıyorsun demedim
Hatta cinsellik yaşıyorsun da demedim
Bir gun biru kandırır demek istedim
Doğru okumani rica ederim
" Borusu öten" kadın olmak anneye 17 yaşındaki çocuğun yapacağı tavirlari yaparak olmuyor ne yazık ki! Ya da annem yuzumu gormeye muhtaç kalsın, mutlu mutsuz anlarımda olmasın diyerek. Bu sizi borusu öten değil hayirsiz evlat yapar sadece.Hayatimda yillardir kimse yok, oyle keko tavirlara da pabuc birakmam! Ekonomik ozgurlugunu ve sosyal anlamda meslegini eline almayi hedefleyen kisaca "borusu oten" kadinlari ornek alirim, hayal urunu seyleri mumkunse kendine sakla, ozellikle benim ikili iliskilerdeki tavirlarim hakkinda bir bilgin yoksa...
" Borusu öten" kadın olmak anneye 17 yaşındaki çocuğun yapacağı tavirlari yaparak olmuyor ne yazık ki! Ya da annem yuzumu gormeye muhtaç kalsın, mutlu mutsuz anlarımda olmasın diyerek. Bu sizi borusu öten değil hayirsiz evlat yapar sadece.
Ayrica orda genelleme yaptım neden üzerinize alındıniz? Annem babam karışmasın diyenler, erkek arkadaşlarına kuzu gibiler genelde , siz öyle değilseniz alınmayın uzerinize.
Ve de yazdığınız konu 16 yaşında ergen bir kız çocuğu tarafından yazılmış gibi tripli, yaşınızı görmedim ilk başta 17 ,18 falan sandım. Güçlü bir kadın olmak istiyorsanız önce bu tavırları bırakın bence.
Tamam ailenizle tamamen iletişimi kesin isterseniz sizin karariniz, ilerde kendiniz pişman olacaksınız iyi günler.O "Borusu oten kadin" sifatini aileme karsi kullanmadim zaten, ornegi erkekler ustunden verdiginiz icin bu tavri onlara gosterdigimi belirtmek istedim ve belirttigime de inaniyorum siz bambaska yere cekiyorsunuz. Ben zaten yeterince elimden geleni yapiyorum, bir cok gencin yapabileceginden cok daha fazla sey, ailemin eve bakmasi gerekirken eve ben bakiyorum
Üzmeyin anneciğinizi kimbilr o nasıl üzülmüştür anne olunca yavrunuza bişey olacak diye aklınız gidiyor ne demek anneye küsmek anne evlada kızsa içi acır kıyamaz etraf o kadar kötü ki iyi ki anneniz var yanınızda siz bi öpün o hemen barışır nefreti paylaşmayın sevgiyle anlamaya çalışarak düşündüm de büyük oğluma ben de kızıyorum o da sizin gibi düşünse ama ben ona bişey olur diye herşeyden sakınırım
Tamam ailenizle tamamen iletişimi kesin isterseniz sizin karariniz, ilerde kendiniz pişman olacaksınız iyi günler.
Burda kendinizi daha doğru anlatmisiniz, yazdığınız konuda" annem suratimi görmeye muhtaç olsun "tarzı ifadeler konuyu okuyunca bir iticilik oluşturuyor. Keşke konuyu bu şekilde acsaydiniz.
Ne kadar tatlisiniz, uslubunuz cok kibar. Oncelikle cok bunaldigimi yansitamadim sanirim, her zaman aileme karsi isteklerimi savunabilen biri olmadim, annem uzulmesin diye cogu seyi onun istedigi gibi yasadim ama beni bir kafeste tutuyormus gibi hissettim en son, yasitlarimla kendimi kiyasladim, ne cok eksigim varmis dedim kendi kendime, millet ne kadar korkusuz ve ozguvenliymis, ben o ozguveni yakalayamadim kendimde ailemin evhami yuzunden, elimden geldigince kendimi insanlara ve disariya atmaya calisiyorum
Sizi anlıyorum sağlam bi duruşunuz var hayatı görmek yaşamak paylaşmak tadını çıkarmak istiyorsunuz gençsiniz ama annelik çok başka gözünüzden sakınırsınız babası bişey dese alınırsın hep iyi olsun evladım istersiniz evladı sevmek çok başka