Aileme rest cekecegim

O benim annem, bu gun kavga eder yarin barisiriz. Fakat sizin tanimadiginiz birine or*spu muamelesi yapmaya hakkiniz yok.
Ben böyle bırsey demedim yanlış yaptıgını belırttım sadece anlamak ıstemeyene anlatmaya calısmam elestırı kabul etmıyorsun daha da yazmayacagım .Annnenın acısından bak haklı oldugunu korkularını anlayacaksın.

Kuzum sen kpss kas yuksek lisans islerine bak ne olursun... Sutten cikmis ak kasik muamelesi yapmasin kimse kendine
Ben 22 yaşındayım lisans diplomamı 21 yaşında elime aldım senin yaşında doktora yapıyor olacağım eğer konu buysa:)) Diğer dediklerime neden odaklanmıyorsun kimse sütten çıkmış ak kaşık değil farkındaysan burada herkes annene üzüldü bende mi hata var diye otur düşün burda kimse senin nazini niyazini çekmez sen iyilikten anlamıyorsun biz senin annen değiliz hadi canım hadii

Ben 22 yaşındayım lisans diplomamı 21 yaşında elime aldım senin yaşında doktora yapıyor olacağım eğer konu buysa:)) Diğer dediklerime neden odaklanmıyorsun kimse sütten çıkmış ak kaşık değil farkındaysan burada herkes annene üzüldü bende mi hata var diye otur düşün burda kimse senin nazini niyazini çekmez biz senin annen değiliz hadi canım hadii

Yolun acik olsun

Ben böyle bırsey demedim yanlış yaptıgını belırttım sadece anlamak ıstemeyene anlatmaya calısmam elestırı kabul etmıyorsun daha da yazmayacagım .Annnenın acısından bak haklı oldugunu korkularını anlayacaksın.

O zaman elestirinizin dozunu ayarlamayi ogrenin ne diyim...

Ilk 3 yıl yurtta kaldığınız için,sonrasinda erasmusla yurt disina cikip oradaki ortami gördüğünüz için sanirim sizde bir yasayamamislik,bir gec kalmislik hissi var.

Özgürlük ya da birey olmak gece 2de eve gelmek ve buna tepki koyan anneye diklenmek degildir.

Ozgurluk kendi paranızı kazanıp ,kendi hayatınızı kurup kendi kurallarinizla yasamak demektir.

Anneniz sizin yüzünüze hasret kalabilir belki çok üzülür belki çok cani yanar ama yarın onulmaz hatalar yapıp geri dönüsü olmayan bir yola girerseniz yine anneniz size destek olur,o arkadas grubunuz degil.

Siz biraz ergenlik etkisindesiniz hala bu nedenle cok yargilayamiyorum,gecer 1-2 seneye o zaman daha iyi anlarsınız bizim söylediklerimizi.

Ailenizin size verdiği emeklere ve imkanlara yazık. Ama hayat böyle birşey : Sen gün gelecek öyle yüz üstüne düşecek ki. O begenmedigin annen bile seni toparlayamayacak. Ama anne yüreği bu elinden geleni yapar. Ortada gezip tozmak için sana emek veren ailene yaptiklarina bak. Tabi bira ve canlı müzik daha önemli. :D bari kendi geçimini sagla da ondan sonra atarlan :D

Ailenizin size verdiği emeklere ve imkanlara yazık. Ama hayat böyle birşey : Sen gün gelecek öyle yüz üstüne düşecek ki. O begenmedigin annen bile seni toparlayamayacak. Ama anne yüreği bu elinden geleni yapar. Ortada gezip tozmak için sana emek veren ailene yaptiklarina bak. Tabi bira ve canlı müzik daha önemli. :KK70: bari kendi geçimini sagla da ondan sonra atarlan :KK70:

Bira ve canli muzik onemli demedim, yaptigim aktiviteden bahsettim gece disarda olunca yanlis anliyor bazi hemcinsler burda beni hamile bile biraktilar:)

Annenizde suç ki sizi hala o evde barındırıyor.
Kolundan tuttuğu gibi atsın dışarı.
Neymiş gece eve 2'de geliyormusta anlamiyormus.

Hemen soyliyim aspirincim

Bira ve canli muzik onemli demedim, yaptigim aktiviteden bahsettim gece disarda olunca yanlis anliyor bazi hemcinsler burda beni hamile bile biraktilar:)

Hemen soyliyim aspirincim
Durdugun kabahat.
Atsın kapının önüne.
Beslemesin boşuna.
Hayır kurumlarına odaklansin daha evla.
Bir yetimi sevindirsin felan.
Böyle atara atar, gidere gider yapani alacaksın koyacaksin kapının önüne bak kuyruğunu nasıl da kistirip geri geliyor ; )
Hemen de almayacaksin eve sürünsün hasbam

Durdugun kabahat.
Atsın kapının önüne.
Beslemesin boşuna.
Hayır kurumlarına odaklansin daha evla.
Bir yetimi sevindirsin felan.
Böyle atara atar gidere gider yapani alacaksın koyacaksin kapının önüne bak kuyruğunu nasıl da kistirip geri geliyor ; )

Cok haklisin, insallah ailemin de evde bensiz acliktan nefesi kokmaz

Tabiki ödeyeceksin.
Şimdiye kadar yeme, içme, barinma, zart zurt masraflarının karşılığı ödediğin meblaglar.
Sen bir an evvel yol almaya bak.
Cennete (!) kadar yolun var :)

Yok ben onlarin borclarini odemiyorum, acik hesaptan alinan ivir zivirlarin ve bankadaki gecikmelerin, faizlerin, avukatlik olan borclariyla ilgileniyorum. Sen fazla alcaktan ucmussun, cik bi hava al gerildin

Ha 300 lira elektrik, 400 lira suyu da ekleyeyim. Yakinda evin kirasini da bana odetirlerse asil onlar gidecek evden :)

Yok ben onlarin borclarini odemiyorum, acik hesaptan alinan ivir zivirlarin ve bankadaki gecikmelerin, faizlerin, avukatlik olan borclariyla ilgileniyorum. Sen fazla alcaktan ucmussun, cik bi hava al gerildin

Ha 300 lira elektrik, 400 lira suyu da ekleyeyim. Yakinda evin kirasini da bana odetirlerse asil onlar gidecek evden :)
Ailenin durumu yok mu?

400 lira su parası mi? Sen nerde çalışıyorsun çok enteresan bi konu oldu bu. Konu içinden koni cıktı

Merakımdan soruyorum bu yaşına kadar seni kim büyüttü? Ailesinin durumu yok borç ödüyorum diye onlar gidecek yakında diyen bir evlat annesi ile böyle bir konu açmış şimdi şaşırmıyorum artık. Çok üzüldüm çok yazık durumları yokmuş paraları yokmuş bunu burda neden söyledin neden rencide ediyorsun insanları.

Rica ederim lütfen burda bu kadar kişi kızarak veya iyi niyetle seni uyardı. Otur bi düşün bak ünv. Okuyorsun belki iyi bi bolum okuyorsun hatanı gör. Kimseye bisey ispatlamak zorunda değilsin ama ne olursa olsun tanımadığın bu kadar kişinin önünde aileni küçük düşürme

Ailenin durumu yok mu?

400 lira su parası mi? Sen nerde çalışıyorsun çok enteresan bi konu oldu bu. Konu içinden koni cıktı

Merakımdan soruyorum bu yaşına kadar seni kim büyüttü? Ailesinin durumu yok borç ödüyorum diye onlar gidecek yakında diyen bir evlat annesi ile böyle bir konu açmış şimdi şaşırmıyorum artık. Çok üzüldüm çok yazık durumları yokmuş paraları yokmuş bunu burda neden söyledin neden rencide ediyorsun insanları.

Rica ederim lütfen burda bu kadar kişi kızarak veya iyi niyetle seni uyardı. Otur bi düşün bak ünv. Okuyorsun belki iyi bi bolum okuyorsun hatanı gör. Kimseye bisey ispatlamak zorunda değilsin ama ne olursa olsun tanımadığın bu kadar kişinin önünde aileni küçük düşürme

Yapilan yorumlar bana ithafen ve dun aksamdan beri okuduklarim berbat seylerdi. Kimse kusura bakmasin, ayrica ustteki kadin arkadasimin yazdigi seyler tamamen yersizce, bence haddini bilmesi gereken kadin arkadaslar var burda sayet olayin detayini bilmeden herkes bana yukleniyor ya... Her neyse anne olunca anlarim.

Bye...

Tesekkur ederm guze yorumunuz icin. 5 yillik universote hayatim oldu ingilizce hazirlik dahil ilk 3 yilini yurtta 1 yilini avrupada gecirdim yurtta cok isteyerek kalmadim aslinda ilk zamanlar tamamdi hersey ama sonra yurtlar beni sikmaya basladi muhabbetin en guzel yerinde kalkip yurda gitmek beni baydi ozellikle yurda 2 dk gec gelince annemin yurdu ayaga kaldirmasi gibi sacmaliklar bile oldu aslinda yanlis birsey de yapatken yakalanmadim guven kirici bir hatam da olmadi ama bu evhami ben hic anlayamiyorum anlayamicam cunku her zaman yurda birakan arkadaslarim oldu ben gece gec saatte yanlis donmedim bu zamana kadar her neyse 1 yil ulke disindaydim en cok korktugu yerde virane bir evde kaldim egitimim icin sesini cikartamadi tabii ne zamandir eve cikmayi plabliyordum o hep rahatimi dusundugu icin yurt diyordu uzulmesin hadi dedim kendi istegimden hep cok vazgectim en sonuna sesimi cikarttim eve gecicem diye bu yil ciktim acikcasi sorunluluk hic binmedi ustume cok saf kaldim hayatta anlatabiliyo muyum yurtdisinda millet catur cutur yemek yaparlarken ben baktim cunku annemin birsey yaptirdigi yoktu bana olmadi aman ders calis diye diye sonra zaten yurtlarda kaldim sen birsey bilmiyosun ac kalirsin falan diye bu korumacilik bogdu beni en basit ornegi kizim tamam cik evine yemegini yapmayi da herseyi de kendin ogren madem baska sehirde okuyorsun ayakta da durmayi bil deseydi
İşte gerekirse yalan söyleyip her etkinliğe, kursa, partiye gitmeliydin. Geç kalmış sayılmazsın, okulunu bitir ve bir işe girip ailenden ayrı yaşamaya bak, özgürleştikçe hayatı yaşayacaksın

İşte gerekirse yalan söyleyip her etkinliğe, kursa, partiye gitmeliydin. Geç kalmış sayılmazsın, okulunu bitir ve bir işe girip ailenden ayrı yaşamaya bak, özgürleştikçe hayatı yaşayacaksın

Yalan soyleme taraftari degilim ben herseyi acikca yasayanlardanim bu zamana kadar hic soylemedim gercekten basima birsey gelse nerede bulacaklar bunu dusunuyorum ama onemli defil zsten gecti gitti

Back
X