Aileme rest cekecegim

Ben sizi alıyorum hak da veriyorum ama yüzümü görmesinler istiyorum düşüncesi çok abartı. Ebeveynler çocukları kaç yaşına gelirse gelsin onları düşünür merak ederler. Küçük kardeşiniz var mı bilmiyorum, belki onun üzerinden daha iyi anlarsınız. Sevdiklerimizi düşünürüz bu çok normal. Kızmayın, öfkelenmeyin. Onlarla geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın. Ailem beni hiç sıkmadı sağ olsun ama ben de bunu hiç suistimal etmedim. Rahatsız olacaklarını bildiğim saatlere kadar durmaktan kaçındım, habersiz bırakmadım. Karşılıklı anlayışla idare edilemeyecek bir şey yok. 1-2 saat fazla oturmak uğruna annenizi kırmayın. Yarın o arkadaşlr gider anneniz kalır.

Hic kimse icin ailemi karsima almam, benim sinirlensigim konu ailemin bana olan tavri yoksa 3. Sahislar bunun icinde degil

Annenize çok üzüldüm..yüce Rabbim bu mübarek kurban bayramı hürmetine sizi annenize hayırlı evlat eylesin..bu yazdiklarinizdan hiç hayırlı görünmüyorsunuz.bakis açınızi değiştirin..kalbinizi yumşatın.anneniz çok makul,asi olan sizsiniz.

Hamileyim kısmetse ikinci kez anne olmak nasip olacak Rabbime şükür. Annen seni karnında taşırken yatmayı bırak uyuyamıyordu bile.

Ne sağa dönüp rahat yatabiliyorum ne sola dönüp rahat yatabiliyorum bırak uyumayi. Senin için o kadar kolay ki saçma sapan bir sebebten anneni uzebilir kirabilirsin. Ülkede bu kadar çok şey olurken o anne napsin gece 2 de eve gelen kızı icin endiselenmesin de.

Ama şunu unutma o seni bu yasa getirene kadar ne yemek yemistir ne de doğru düzgün uyku uyumustur. Anneliğin kıymetini anne olmadan anlayamazsın.

Hamileyim kısmetse ikinci kez anne olmak nasip olacak Rabbime şükür. Annen seni karnında taşırken yatmayı bırak uyuyamıyordu bile.

Ne sağa dönüp rahat yatabiliyorum ne sola dönüp rahat yatabiliyorum bırak uyumayi. Senin için o kadar kolay ki saçma sapan bir sebebten anneni uzebilir kirabilirsin. Ülkede bu kadar çok şey olurken o anne napsin gece 2 de eve gelen kızı icin endiselenmesin de.

Ama şunu unutma o seni bu yasa getirene kadar ne yemek yemistir ne de doğru düzgün uyku uyumustur. Anneliğin kıymetini anne olmadan anlayamazsın.

Evet anlamak guc, kuslar bile yavrularini yuvadan atiyor ucmayi ogrensinler diye, bizim ailelerimiz niye boyle sonsuza kadar cocuklarin yaninda olacakmis hissi, bilmiyorum

Evet anlamak guc, kuslar bile yavrularini yuvadan atiyor ucmayi ogrensinler diye, bizim ailelerimiz niye boyle sonsuza kadar cocuklarin yaninda olacakmis hissi, bilmiyorum

Tamam işte canım anne olunca gerçekten anlayacaksın. Sen şimdi olaya ben özgür değilim diye bakıyorsun ama o öyle degil.

Bende senin düşündüğün gibi düşünüyordum senin yaşında ama biraz tecrübe edince bazı şeyleri şimdi annemi daha iyi anlıyorum.

Bence öyle büyük laflar etme hani sen şimdi diyorsun ya annem yüzüme hasret kalsın diye ya bunun tersi olurda sen annenin yüzüne hasret kalirsan.

Evlatlar bazen acımasız şeyler soyleyebiliyorlar. Onun için ne olursa olsun annenin kıymetini bil. Çünkü sana birşey olduğunda ilk koşacak olan annen ve ailen.

Bir de hep hamileliğe bekarete bağlamıyorlar mı şu konuları. Bak yarın hamile miyim diye konu açarsın ahahah şaka mı ya? Kadın 24 yaşında, sırf eve gece 2de gelmiş diye gerizekalı kandırılmaya müsait mi oluyor? Kendileri evlenip koca boyunduruğu altına girene kadar her gün bekaret kaybetme tehlikesi atlattılar demek ki. Neyse ki evlenmişler de kurtulmuşlar artık kimse kandıramaz onları. :110:
Aynen öyle
Ki bence insanların istenmeyen gebelikten korunma yolu gece dışarı çıkmamak değil iyi bir cinsel eğitim ve doğum kontrolü bilgilendirmesi.
Eğer daha okul caginda düzgün bir cinsel eğitim verilse, korunmanın önemi ve yolları anlatılsa öyle tatsız konuların önüne geçilebilir. Yoksa yasaklarla, öcülerle anca "kullanildim, pantolonla seviştim hamile kalır mıyım" konuları açılır durur

Tamam işte canım anne olunca gerçekten anlayacaksın. Sen şimdi olaya ben özgür değilim diye bakıyorsun ama o öyle degil.

Bende senin düşündüğün gibi düşünüyordum senin yaşında ama biraz tecrübe edince bazı şeyleri şimdi annemi daha iyi anlıyorum.

Bence öyle büyük laflar etme hani sen şimdi diyorsun ya annem yüzüme hasret kalsın diye ya bunun tersi olurda sen annenin yüzüne hasret kalirsan.

Evlatlar bazen acımasız şeyler soyleyebiliyorlar. Onun için ne olursa olsun annenin kıymetini bil. Çünkü sana birşey olduğunda ilk koşacak olan annen ve ailen.

Mevzu ozgurluk degil, anlatamiyorum anlatamicam da. Annem cok evhamli biri, baska bir yere gezmeye giderken hep basina su gelirse bu gelirse diye beni sıkar icimdeki hevesi de oldurur. Yurtdisina gittim yanliz gezemedim, hep annem yaninda biri var mi gelcek mi diye sorup durdu, bende on paralik insanlarin keyfini bekledim, bana deseydi eger kizim sen yaparsin tek gidersin dilin var biliyosun tahsillisin diye bu kadar korkmazdim, sonra yeter artik dedim kebdi basima atilacagim, cokta keyifli oldu. Gikini cikartamadi, tek basima gezdim yedim ictim, ona kalsaydi kimse gelmiyor diye evdeydim. Zaten evdeydim aslinda cogu zamanda cunku borclarini odeyrcek kisi kendi egitimi icin yurtdisina cikinca tr de parasiz jaldi tabii bana da para hak getire aclik cektim oralarda

Ben 23 yaşındayim bugüne kadar eve en gec 12 de geldim o da önemli bir şey olduğunu zamanlardir. Konser vs gibi herhalde boyle 2 de gelsem iki yıl kıyameti koparir burnumdan getirirdi :)

9 da oda en geç evde olmaliyim 26 yaşındaym bekarım :)) hiç eve 2 de gelmedim rest çekmeyi de hiç düşünmedim. Amaçları seni korumak ne halin varsa gör deselerdi bu özgür kız kafasyla km bilir şuan nerde ne yapıyor olurdun.

Ben 23 yaşındayim bugüne kadar eve en gec 12 de geldim o da önemli bir şey olduğunu zamanlardir. Konser vs gibi herhalde boyle 2 de gelsem iki yıl kıyameti koparir burnumdan getirirdi :)

Avrupadaki ailelerin kulturlerini seviyorum, ozellikle Almanyadaki aile sinirlarina, sadece Berline gittim ve 2 gun kalmama ragmen kaldigim yerdeki ebeveynlerin cocuklar uzerindeki sinirlari keza cocuklarin aldigi sorumluluklar cok baskaydi. Herkes yerini biliyordu. Turk aile kavraminda bu yok

9 da oda en geç evde olmaliyim 26 yaşındaym bekarım :)) hiç eve 2 de gelmedim rest çekmeyi de hiç düşünmedim. Amaçları seni korumak ne halin varsa gör deselerdi bu özgür kız kafasyla km bilir şuan nerde ne yapıyor olurdun.

Nerede ne yapiyor olurdun mevzusu biraz kisiye gore degisir, salsalar dahi o nerede ne yapiyordun a kadar dusecek biri degilim

Yalniz o "acaba hamilemiyim" başliklari açanlar saat 2de eve gelen kizlar değil. Tam tersi, muhafazakar ailelerden geliyorlar.

Bir erkek bu konuyu açsa yorumlar çok farkli olurdu. O zaman zavalli, gençliğini yaşayamiyor olurdu. Evli erkeğin saat 4te eve gelmesi normalde, saat 2de bekar bir kizin eve gelmesi yanlişmiş!

@LaLuna22 Annen ile bir anlaşma yapmani tavsiye ediyorum. Mesela sadece haftada bir defa geç saatte geleceğini söz ver ve o günde arada hep mesaj yollayacağini söz ver ki endişelenmesin. Bunun karşiliğinda ise annen seni rahatsiz etmesin yada sürekli laf atmasin.

Diğer günlerde annenlede gez. Hatta mümkünse yani fazla genç işi değilse annenide gittiğin bir mekana götürebilirsin. Endişesi azalir.

:KK70::KK70::KK70: muhafazakar mi hiç mi hiç güleceğim yoktu. Bu konuyu buna nasıl bağladınız çok güldüm
Beynimin bir lobu ile gözümün birini çalıştırıp okuyup anladığım kadarını anlayım haydi birde laf sokayim bu nedir anlamadim... ben kendisine de söyledim size de soyleyim cinsellikle ilgili birşey yazmadım annene bu kadar ters davranma sebebi gece dışarı çıkmak ise birisi kandırır o zaman üzülme dedim

Ayy inan bunu da anlayacağınız taraftan istediğiniz gibi anlayıp bol ön yargılı cevap yazabilirsiniz umrumda degil

Birşey daha var ki burası kk ve konuyu açan 24 yaşında bir bayan. Ayrıca erkek te olsa gece 2 saat daha dışarda durabilmek için aileme rest çektim dese ona da aynı tavrı koyardım kendi adıma

Son sözüm anne olunca anlarsınız

Bye...

Bir de hep hamileliğe bekarete bağlamıyorlar mı şu konuları. Bak yarın hamile miyim diye konu açarsın ahahah şaka mı ya? Kadın 24 yaşında, sırf eve gece 2de gelmiş diye gerizekalı kandırılmaya müsait mi oluyor? Kendileri evlenip koca boyunduruğu altına girene kadar her gün bekaret kaybetme tehlikesi atlattılar demek ki. Neyse ki evlenmişler de kurtulmuşlar artık kimse kandıramaz onları. :110:
Hayır hiç bir zaman böyle bir sıkıntım olmadi. Uslubunuz çok kötü benim sahsiyetime ve namusuma bu şekilde hakaret edemezsiniz. Hicbir hak ve hürriyet size bu özgürlüğü vermez.

Bu sayfada bu tarz konular sıkça dolaşıyor. Konu sahibi ile aramda 11 yaş var. Büyüğü olarak uyarımı yaparım. Anne hakkı bu üzersen üzülürsün hayat böyle. Cani yanmasın diye uyarıda bulundum

Sorunuza cevap vereyim evlendigimde bakireydim ki zaten ilk ve son sevdiğim de eşim oldu. Tavrinizi duzeltmeniz dileği ile...

Hayır hiç bir zaman böyle bir sıkıntım olmadi. Uslubunuz çok kötü benim sahsiyetime ve namusuma bu şekilde hakaret edemezsiniz. Hicbir hak ve hürriyet size bu özgürlüğü vermez.

Bu sayfada bu tarz konular sıkça dolaşıyor. Konu sahibi ile aramda 11 yaş var. Büyüğü olarak uyarımı yaparım. Anne hakkı bu üzersen üzülürsün hayat böyle. Cani yanmasın diye uyarıda bulundum

Sorunuza cevap vereyim evlendigimde bakireydim ki zaten ilk ve son sevdiğim de eşim oldu. Tavrinizi duzeltmeniz dileği ile...

Siz kimsiniz ben size yazmadım. Soru da sormadım size. Kimsenin namusuna hakaret etmem, hamileyim diye konu açarsın demek namusa hakaret olmuyor mu? Bu özgürlüğü hangi hak veriyor acaba? Haddini aşıyor bu yorumlar her konuda can sıkmaya başladı. Sizin evlendiğinizde bakire olup olmamanızla da ilgilenmiyorum. Cidden hiç anlam veremedim mesajınıza.

Back
X