- Konu Sahibi benkahvecanavari
Ha o zaman atara devam fndndnd ben de dert ederdim bana karisilmasini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha o zaman atara devam fndndnd ben de dert ederdim bana karisilmasini
Ama arkadaşım sen de tam okumamışsın evin bütün yükü onda elektrik su ödüyor borç ödüyor o olmazsa anaciginin açlıktan nefesi kokacak o yüzden o her hakka sahip şahsına münhasır bir kişi.Birak anneyi babayi
Gece 2'de eve gelen adami bile eve almiyorlar
Sen kalkmissin " annemin yuzunu gormek istemiyorugggggmmm" diyorsun.
Sahi bir annenin endisesini anlamak icin gercekten dogurmus olmak mi lazim?
O anne babanin seni eve aldigina dua et sen
Ama arkadaşım sen de tam okumamışsın evin bütün yükü onda elektrik su ödüyor borç ödüyor o olmazsa anaciginin açlıktan nefesi kokacak o yüzden o her hakka sahip şahsına münhasır bir kişi.
O anayı bağrıma basasım geldi 9 ay karnında 24 yıl canında taşımış ama 24 yaşında halen ergenlikten çıkamamış tek derdi özgürlük olan bir kız yetiştirmiş.
Ama haklı da yani ne hakki var karışmaya o kim oluyor anneymis pehh!... doğurmamış ateslense basında beklememiş en kötüsü de kızım ünv.de okuyor diye gururlanmamış. Bilmez ki akademisyen olsa en çok yine annesi mutlu olur. Ağlasa annesinin canı yanar.
Biz ne dersek boş belki de bugün anneciginin koynuna bi defa sokulsa ne demek istediğimizi anlardı.
Bir şişe bira bir bar ya da eğlence mekanı veya gece sahilde arkadaşlar ile karnı agriyana kadar gülerek eğlenme hic biri hemde hiç biri bir annenin bir sac telinden önemli değildir benim için. Hepimiz icin de böyledir. Rabbim herkesin kalbini merhamet ile doldursun
Sana yazmadim ki ben farkindaysan...Ablam sen hala burda misin, aldim onerilerini cok sagol artik daha fazla laf sokusturmaya zaman harcama sayet gereksiz belli bir saatten sonra. Sen beni anlamadin ben seni anladim tamam mi? Rahatla lutfen
Sana yazmadim ki ben farkindaysan...
Dışarı çıkmak için aileye rest çeken birisin bilemiyorum.Nerede ne yapiyor olurdun mevzusu biraz kisiye gore degisir, salsalar dahi o nerede ne yapiyordun a kadar dusecek biri degilim
muhafazakar mi hiç mi hiç güleceğim yoktu. Bu konuyu buna nasıl bağladınız çok güldüm
Beynimin bir lobu ile gözümün birini çalıştırıp okuyup anladığım kadarını anlayım haydi birde laf sokayim bu nedir anlamadim... ben kendisine de söyledim size de soyleyim cinsellikle ilgili birşey yazmadım annene bu kadar ters davranma sebebi gece dışarı çıkmak ise birisi kandırır o zaman üzülme dedim
Ayy inan bunu da anlayacağınız taraftan istediğiniz gibi anlayıp bol ön yargılı cevap yazabilirsiniz umrumda degil
Birşey daha var ki burası kk ve konuyu açan 24 yaşında bir bayan. Ayrıca erkek te olsa gece 2 saat daha dışarda durabilmek için aileme rest çektim dese ona da aynı tavrı koyardım kendi adıma
Son sözüm anne olunca anlarsınız
Bye...
Sen biraz tedavi mi olsan kardeş acaba evden kaçmak yerine
Dışarı çıkmak için aileye rest çeken birisin bilemiyorum.
Beyin lobu gibi kelimeler kullaninca havali olunmuyor. Gazetelerde 3.üncü sayfa haberleri okuyun ve siz bana söyleyin o aileler muhafazakarmi degillermi.
Gece dişariya çikmak ile kandirilmak arasinda bir bağ kuramadim. Burda aldatma üzerine birçok konu açiliyor, hepsi gece 2de dişarda olan kizlarmi açiyor?
Ben yurtdişinda yaşiyorum. Burda kendi gözlerim ile görüyorum muhafazakar aileden gelen kizlarin ne yaptiklarini. Tabiki genellemek yalniş fakat baski ile büyümek pek yararli değil, öyle söyleyim.
Son olarak ben zaten bir anneyim. Kizimin sürekli itaatkar olmasini istemem. Doğurduğuma minnet etmesini istemem çünkü benim seçimimdi o.
Kizimin zeki, mutlu ve kendi ayaklarin üzerine durmasini isterim. Dünyayi keşf etsin isterim.
Ayyy ne güzel de laf sokarmış şeker şey seni :) kültürüne hayran kaldım akademisyen hanimKonunun icinden konu cikiyor ya, bu is cok matruska sen bosver...
Beyin lobu gibi kelimeler kullaninca havali olunmuyor. Gazetelerde 3.üncü sayfa haberleri okuyun ve siz bana söyleyin o aileler muhafazakarmi degillermi.
Gece dişariya çikmak ile kandirilmak arasinda bir bağ kuramadim. Burda aldatma üzerine birçok konu açiliyor, hepsi gece 2de dişarda olan kizlarmi açiyor?
Ben yurtdişinda yaşiyorum. Burda kendi gözlerim ile görüyorum muhafazakar aileden gelen kizlarin ne yaptiklarini. Tabiki genellemek yalniş fakat baski ile büyümek pek yararli değil, öyle söyleyim.
Son olarak ben zaten bir anneyim. Kizimin sürekli itaatkar olmasini istemem. Doğurduğuma minnet etmesini istemem çünkü benim seçimimdi o.
Kizimin zeki, mutlu ve kendi ayaklarin üzerine durmasini isterim. Dünyayi keşf etsin isterim.
Saat 4.30, bilgisayardan yazamiyorum telefondan satirlarca yazinca kasiyor. Bu mesajiniza neler yazardim dertlesmis olurdum belkide ama sartlarim musait degil, size sadece tesekkur ettigimi bilin, neler yazmissinuz paragraflarca ellerinize saglik guzel yureginizden operim
Ayyy ne güzel de laf sokarmış şeker şey seni :) kültürüne hayran kaldım akademisyen hanim
Rica ederim, ben sizi anlıyorum. Ama fazla hırçın buldum annenize tavrınızı.
Gece 2'de döndüğünüzde tartışmadan öte şeyler yaşamıyorsanız konuşarak anlaşabileceğiniz bir aileniz var bence.
Ben 20-21 yaşındayken eve gelme sınırım havanın kararmasıydı mesela. Yazın 8'de kararıyorsa 8, kışın 5'te kararıyorsa 5. İlk zamanlar ben de tartıştım sizin gibi hırçın davranarak. Ama böyle tartışmaların sonu gelmiyordu.
Sonra tavrımı değiştirdim ve sakince halletmeye çalıştım hep. Böyle daha rahat kabullendiler ve artık sormuyorlar bile kiminlesin neredesin diye. 29 yaşındayım, ailemle yaşıyorum, istersem gece 10'da çıkıyorum evden. O kadar aştılar yani bu durumu.
Siz de olgun davranarak çözmeye çalışın. Düzelmeyecek gibiyse mezun olduktan sonra aynı eve dönmezsiniz olur biter.
Buradaki yorumlara da çok aldırmayın.
"24 yaşındayım, evlensem mi?" ya da "24 yaşındayım hamileyim" vs diye konu açsanız kimse "aaa nasıl kandırdılar da evlendin" demezdi. "Canımmm ben de 22 yaşında evlendim, hiç de küçük değilsin" falan derdi birçok kişi. Ama gece çıkınca kandırılmaya müsait olmuşsunuz, değişik kafalar.
Seviyen belli bişey demiyorum yorumları kaldiramiyosan konu acmayacaksin. Gerceklerın yüzüne vurulması zoruna gidiyor senide anlıyorumTedavi masraflarini odemen icin Iban atiyorum.
E oyle biriysem de sanane, en iyisi isine bak
Konuda anlatmak istedigim amac son 2 cumlenizde yazili zaten. Cok sagolun. Yanlis anlayanlara ders olsun, kalbi kararan igrenc hemcinslerime
Seviyen belli bişey demiyorum yorumları kaldiramiyosan konu acmayacaksin. Gerceklerın yüzüne vurulması zoruna gidiyor senide anlıyorum
Yazık gerçekten . Kafani daha çok duvarlara vurursun ama fayda etmez ..