- 27 Ağustos 2016
- 64
- 81
- 3
- 30
- Konu Sahibi Dahafazlailgi
Benim hayatım da o yönde ilerliyor.Zaten sen muhakkak söyle, benim hayatım birçok konuda yalancı yarimdeki alfonso Tarık 'a döndü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hayatım da o yönde ilerliyor.Zaten sen muhakkak söyle, benim hayatım birçok konuda yalancı yarimdeki alfonso Tarık 'a döndü![]()
Çok teşekkür ederim öncelikle. Evet, önceden söylemeliydim ama cesaret edemedim. Akşam söyleyeceğim, umarım anlayış gösterirler. -ama hiç sanmıyorumBöyle zeki ve evlilik değil de eğitim peşinde koşan kızlarımızla gurur duyuyorum, maşallah..
Sorununa gelince, keşke önceden söyleseydin çünkü bu şekilde öğrenmeleri onlar için travmaya sebep olacak.
Ayrıca bu durum hayatın boyunca kesinlikle başına kakılacak maalesef.
İnşallah anlayışlı davranırlar tabi ki bütün temennim bu yönde..
Beni de kan tutuyor.Herkes doktor olamaz zaten ama ailelerin tıp hevesi var. Benim ablamada tıp diye baskı kurmuşlardı ablam ben yapamam kan bile görmeye dayanamıyorum dediği halde alışırsın alışırsın diyolardı,ablam baş kaldırdı ve mühendis oldu :)))) demek ki Bi bizde değilmiş
Azmine hayran kaldın. Sevdiğin mesleği seçmelisin zaten ömür boyu çalışacak olan sensin başarılarrrrr :))
Beni de kan tutuyor.
Teşekkür ederim. :)
Benim de ilk amacım güzel güzel anlatmak. Ama büyük bir tepki gösterirlerse babamın gözünün içine bakarak ağlayacağım, dayanamaz hiç.Anlatın derdinizi tıp ın ne kadar uzak olduğunu, dersleri severek isteyerek çalışmayınca çok zor olduğunu , kan görünce bile dayanamadığınızı anlatın öncelikle tıpa devam etmeyeceğinizi söyleyin. Ardından ve ben bu yüzden sınava girdim istediğim bölümü kazandım.Mutlu olmama müsade etmenizi istiyorum deyin. Üzülseler de küsselerde kızsalar da takmayın. Onların üstünüze gelmemesini sağlayabileceğiniz bir yöntem varsa ağlamak bayılmak gibi ( hiç hoşlanmazsam da) deneyin. Artık mutlu olmanız lazım. Onlar küs diye içine burulmasın diye biraz ajitosyon yapabilirsiniz:)
Annem babam tıp mezunu maalesef, ısrarları biraz da bu yüzden.Ailene tatli tatli soyle. Tamam okusam da istemiyorum ve istemeyerek yaptigim iste insanlara nasil bi faydam olabilir ki? Diyebilirsin...
Anne babalarin istedigi degil, insan kendini hangi meslekte goruyorsa ona yonlenmeli.. annen baban tip okuyabilir mesela :)
Basarilar. Cok guzel bi bolum secmissin :*