Aileme tahammül edemiyorum artık :( ne yapmalıyım

Üniversiteyi oldu ki kazanamadın bir işe girer çalışırsın gerekirse ayrılırsın evden. Eziyete gerek yok kendine. Onlarda ne hali varsa görsün

Canim tek cikisin okumak. Arkadaslar yazmis zaten. Ise de girsen cok guzel olur. Yapan insanlar var sen de yaparsin. Hem annen hem baban yardim etmek zorunda. Babani zor durumda birakmamak gibi bir olay yok. Evet aile kurmak onun da hakki ama yeniden evlenmesi senin sorumlulugundan muaf tutmaz babani. Ne verebiliyorsa verecek... Kaynanasinin sorumlulugunu aliyorsa ki guzel bir sey seninkini coktan alir. Ayrica tip okumak istiyorsun galiba. Soylenenlere bakma, tip kazanirsan nerede olursa olsun maddi olarak desteklerler seni (ayakkabidan pay bicme) Cunku ucunda boburlenmek var. En kotu ihtimalle burs bulursun mutlaka. Sen bir kazan once okulu. Odak noktan bu olsun.

Iyi bir bölüm kazanıp devletin yurt ve burs imkanlarindan faydalanarak hayatinizi idame ettirebilirsiniz.
Babanizin oldugu sehri kazanirsaniz bu işinizi daha da kolaylastirabilir.
Hem bir destek hissedersiniz arkanizda hemde yurtta kafaniz rahat olur.
Su an ne kadar sıkışmış oldugunuzu hissediyorum ancak biraz sabir ve çalışma cok degistirecektir.
Ayrica üvey babanizla olan seyleri yeri geliyor insanlar kendi anne babalariyla ayni evde de yasayabiliyorlar.

Benim de oğlum bana tersini yapar cüzdanı kaybolur annem almıştır der evdeydi der bu sade 1 örnek gözlükleri şarjı annem saklamıştır der ertesi gün polisten kağıt gelir bulan kişi polise bırakmıştır bazen diyorum beni delirtmeyemi çalışıyorsun... Allah annene akıl versin....ben oğlumun üstüne mu gidiyorum acep diye düşünüyorum ki o neler yapıyor habire faturaları gelir dünya hesap ödenir çok kızarız ona dışarı takılma evinde otur diye yanımızda ol diye söyleniriz üstü başı eksik olsa tamamlamaya çalışırız..Ne faturalarını ödedik üfff..

Lisedeki sıra arkadaşımın annesi vefat etmişti. Ona hiç iyi davranmayan bir üvey anne yanında en iyi liselerden birini ardından en iyi üniversitelerden birini bitirdi. Şu anda amerikada. İlk zamanlar hem okudu, hem öğretim görevlisi oldu. Şimdi de çok iyi bir şirkette. İstersen yaparsın bu sitede fazla vakit kaybetme. Derslerine odaklan. Derece yapanlar senden çok daha zeki değil; sadece gerçekten çalışıyorlar.

dediklerimi ciddiye al. tecrübe konuşuyor.

başka bir şehri yaz ne olursa olsun üniversitede. maddi imkan vs takma asla aynı şehirde okuma asla. okulunda çok çalış ve daha mezun olmadan iş bulmaya bak, o eve hiç geri dönmeden iş hayatına atıl maddi imkanın olunca sana karışamazlar. lise hayatındaki eksiklerini çok takma kafaya geçip gidiyor aklında bile kalmayacak, üzülme. önemli olan hayatının kalanı. çok çalış!

Niye kazanamiycaksin ? Kurtulmak istiyosan çalış ve kazan

Değerinizi bilmemesi ne kadar kötü benim ailem sizin gibi olsa hiç üzmezdim sizi hep başımın üstünde tutardım.

Benim ailem ben bir yere gitmişim bir yerden gelmişim bi haber. Hiç merak etmezler. Kıyafetim falan eksik olsun bir iki ay bekler mutlaka.

Haklısınız. Elimden geleni yapacağım ama başaramazsam neler olur hiç bilmiyorum

Önümüzdeki maçlara bakmak lazım :/ peki hem çalışıp hemde güzel bir bölüm okuyabilir miyim? Bir kafede falan çalışsam yurt paramı karşılayabilir miyim?

Az geç kalsa deli oluruz ararız o açmaz teli birde bizi bloce eder telefonda düşün 300 defa aradığımı bilirim bir o kadarda rahat beyfendi internetten oyun alır haber vermez 20 kat fazlasını öderiz cezayla deli oluyoruz ama bir süre sonra diniyoruz çünki başka alternatif mi var evlat atılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…