- Konu Sahibi kelebekcik
merhaba kızlar..3 hafta sonra düğünüm var ama ben kendimi çok mutsuz hissediyorum..şimdiye kadar 1 gün ayrı kalmadığım evime anneme babama nasıl veda edicem?aslında uzağa gitmiyorum..annemlere yürüyerek 10 dakika falan..ama her karesinde anılarım olan evde ben 1 ay sonra misafir olucam..bu düşündükçe kahroluyorum..kendimi çok garip hissediyorum..en fazlada annemi düşünüyorum..biz hiç birbirimizsiz kalmadık ki..benim annemden başka ne dostum var ne sırdaşım..şimdi biz birbirimzsiz yarım kalmıycakmıyız?babam işten döndüğü gibi yüzünde o kocaman gülümsemeyle artık beni öpmiycek mi?kızlar herkesin ailesi kendine çok başka gelir..ama benim ailem öyle mükemmel ki..kendimi onlara ihanet ediyomuşum gibi hissediyorum..babamın kolunu kanadını kırıyorum annemi yapayalnız bırakıyorum..nişanlım da benim aileme çok düşkün..istersen her gün gidebilirsin annen her gün gelebilir..hatta bizde bile kalabilir diyo..of kızlar ya lütfen bana destek olun..inanın kendimi çok yorgun hissediyorum..düğün stresinden dolayı mı böyle hissediyorum bilmiyorum..
Son düzenleme: