- 16 Haziran 2019
- 329
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
Merhaba herkese. Bu dönem mezun oldum ve bir yerde işe başlayacağım. İstediğim gibi bir iş buldum ve memnunum. Ailem KPSSye çalışmadığımı biliyor istemiyorum dedim zaten. Bana ille de sınava gir şansını dene dediler. Koskoca KPSS sanki şansla kazanılacak neyse. Ben de ok girerim dedim ama kayıt yaptırmadım. Boşu boşuna 4 oturum icin para vermek istemedim. Sınavlar da 6 ve 20 eylülde. Ben o günlerde çıkar kütüphaneye falan giderim diye düsündüm ama kütüphane kapalıymış.
bu sırada da herkes mezun oldun napıcan gibi salak sorular sorduğu icin annem de KPSSye girecek falan dedi.
Sanırım sınav da her ilde yapılmıyormuş yani simdi herkesin sınav yeri açıklandı benim sınav yerim yok doğal olarak. Şimdi annem sorsa ne dicem bilmiyorum cünkü internetten sınavın nerelerde yapılacağına bakıyorum bakıyorum kesin bir bilgi bulamıyorum. Sınavın hangi okullarda veya illerde yapıldığını nereden bulabilirim
bu sırada da herkes mezun oldun napıcan gibi salak sorular sorduğu icin annem de KPSSye girecek falan dedi.
Sanırım sınav da her ilde yapılmıyormuş yani simdi herkesin sınav yeri açıklandı benim sınav yerim yok doğal olarak. Şimdi annem sorsa ne dicem bilmiyorum cünkü internetten sınavın nerelerde yapılacağına bakıyorum bakıyorum kesin bir bilgi bulamıyorum. Sınavın hangi okullarda veya illerde yapıldığını nereden bulabilirim