- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.768
- 358
- Konu Sahibi ellenoraa007
-
Yok hayatım hayat istersen onu yapTüm bunlar oluyor diye dışari cikmayalim ev hapsine mi girelim?
Babaniz sizi kocanizin mali olarak gordugu icin emanetsin diyor. Muhtemelen evlenmeden once de kendi mali olarak goruyordu bilmem anlatabildim miEşim nadiren iş seyahatine gittiğinde, yan apartmandaki annemlerde kalıyorum. Evde bağırsam sesimi duyarlar neredeyse o kadar yakın. Ve babam, vakitli gel bana emanetsin diyor. Bilmem anlatabildim mi..
Babaniz sizi kocanizin mali olarak gordugu icin emanetsin diyor. Muhtemelen evlenmeden once de kendi mali olarak goruyordu bilmem anlatabildim mi
Hanimefendi cocugunuz size erkek arkadasi oldugunu, nerelerde takildigini, arkadaslarinin kim oldugunu soyleyemezse asil o zaman tecavuzun madde bagimliliginin vb kollarina itilir. Ben anne baba tamamen biraksin demiyorum fakat yetiskin birinin kendi hayati oldugunu kabul etmeliler.Ahlak sınırı içinde size verilebilecek bir cevap yok. Malesef seviyenize inemeyeceğim.
Siz ilerde çocuğunuz olunca serbest birakirsiniz, yalandan kurtarmış ve tecavüzün kucağına bırakmış olursunuz. Bence cok modern(!) bir anne modeli.
Hanimefendi cocugunuz size erkek arkadasi oldugunu, nerelerde takildigini, arkadaslarinin kim oldugunu soyleyemezse asil o zaman tecavuzun madde bagimliliginin vb kollarina itilir. Ben anne baba tamamen biraksin demiyorum fakat yetiskin birinin kendi hayati oldugunu kabul etmeliler.
Onaylamayacaginiz kotu niyetli oldugunu dusundugunuz insanlar cevresinde varsa cocugunuza bunlari anlatabilirsiniz asil cocuk size yalan soylerse bunlari bilemezsiniz. Ve evet sadece ikisini ilgilendirir karsilikli riza varsa banane. Yetiskin bir kadin olarak dogacak demedim yetiskin olana kadar herkes kendi dogrularini ogretir dedim lafimi carpitmayin. Cok merak ettiyseniz 19 yasindayim fakat bunun da konuyla alakasi yokOnaylamayacaginiz, kotu niyetli oldugunu düşündüğünüz arkadaşları veya sevgilisi olursa? Ah pardon, bir ustteki mesajda, kendi kararı olduğunu yazmistiniz. Seks yapsa bile bu sadece iki kişiyi ilgilendirir. Neticede sizin kızınız yetişkin bir kadın olarak doğacaksiz kac yaşındasınız merak ediyorum
Onaylamayacaginiz kotu niyetli oldugunu dusundugunuz insanlar cevresinde varsa cocugunuza bunlari anlatabilirsiniz asil cocuk size yalan soylerse bunlari bilemezsiniz. Ve evet sadece ikisini ilgilendirir karsilikli riza varsa banane. Yetiskin bir kadin olarak dogacak demedim yetiskin olana kadar herkes kendi dogrularini ogretir dedim lafimi carpitmayin. Cok merak ettiyseniz 19 yasindayim fakat bunun da konuyla alakasi yok
Babaniz sizi kocanizin mali olarak gordugu icin emanetsin diyor. Muhtemelen evlenmeden once de kendi mali olarak goruyordu bilmem anlatabildim mi
Terbiye sinirlarini aşan bir adet terbiyeli olmayan bir üye gördüm sanki
Benim ailemden bahsetmiyorum olmasi gerekeni anlatiyorum. Keske oyle yapsalar hayat cokdaha kolay olmaz miydi herkes icin. Hala ailesinin onaylamadigi biriyle birlikte oldugu icin oldurulen insanlar var farkindasiniz degil miBelli yaşının 19 olduğu :) mesela yarın yanlış bi iliskiden hamile kalirsan annen baban "bu ikinizin hayatı bana ne" mi diyecek?
Benim ailemden bahsetmiyorum olmasi gerekeni anlatiyorum. Keske oyle yapsalar hayat cokdaha kolay olmaz miydi herkes icin. Hala ailesinin onaylamadigi biriyle birlikte oldugu icin oldurulen insanlar var farkindasiniz degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?