Aileme yalan söylemek istemiyorum ama..

Üniversite okuyorum. Ama evime yakin bir yer. Otobusle gidip geliyorum. Seneye yurda cikicam tek tesellim bu. En son çare, mesleğimi elime alip parami kazandigim zaman, bu kadar kisitlamalarina izin vermicem..

Üniversite okuyorum. Ama evime yakin bir yer. Otobusle gidip geliyorum. Seneye yurda cikicam tek tesellim bu. En son çare, mesleğimi elime alip parami kazandigim zaman, bu kadar kisitlamalarina izin vermicem..
Biz üç kardeşiz. Ben yalan söyledim öyle hallettim. Ve ailemden de koptum manevi olarak bu süreçte. Bir küçüğümüzü zaten anlattım o çok kötü oldu. Ama en küçük kardeşim hiç sessiz kalmadı, her şeye itiraz etti, kavga çıkardı, tartıştı, çabaladı vs. Ona her şey serbest şimdi Ama tabi o benden dokuz yaş küçük ailem sonradan değişti o süreçte.

yahu şok oldum yorumlara nasıl savunuluyor bu tip aileler bu kadar. bütün o tecavüzlerin tacizlerin baskıcı aile zihniyetinden doğduğunun hala farkında değil misiniz? yok anne olunca anlarsın ne demek benim annem anne olamamış demek ki. ben baskıyla büyümedim iyiyi doğruyu anlattılar ve ben 12 lere kadar dışarda dururdum sadece babamı arardım o gelir alırdı beni. sevgilim olduğu zaman bile saklamadım. 20 yaşında bir bireye 8 den sonra dışarda olamazsın demek nasıl bir abartıdır allah aşkına

Tesekkur ederim uzun uzun yazmişsiniz.. :) bizimkilerin değişecegini sanmiyorum ama meslegimi elime alinca boyle olmayacak eminim.. Ailemiz bizi kendi kurallarina gore bicimlendiriyor.. Farkli olabilecegimizi dusunmuyorlar..onlara gore yasamak zorundayiz yönetmekten zevk aliyorlar..

Ailenin yaptigi cok yanlis baski cok kotu birsey cocuklarini iyice yanlisa surukluyolar baskiyla ne kadar baski yaparlarsa okadar hata yaparlar benim ailemde oyleydi simdi evliyim esimle doya doya herseyi yapabiliyorum ozgurce

Ayrıca sevgilin olması tamam küçükken, lisede falan yasak olsun bu kuralı anlarım kendim yapmayacak olsam da. Ama üniversitede yasak olması hiç mantıklı değil. Evleneceğin adam tam evlenmen gereken sene tepeden inmeyecek herhalde. Her ilişki evlenmeye gitmez ama bir şekilde olmak zorunda.
Her iş de öyle evlenecek eş bulmaya uygun iş olmuyor. İşe başlayınca artık tanışma şansın azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…