Aileme yük mü oluyorum

Annenizin kurduğu cümle yanlış . Ama kötü niyetle söylememiştir. Uzun bir zaman çünkü . Yalnızca yemek yapmak için birini bulabilirseniz sıkıntı kalmaz

Ben de sizin gibiydim.
Hele ilk hamilelikte, 16. Hafta bitene kadar mutfağın kapısından geçsem içim dışıma çıkardı.
Çözümü ona buna gitmekte bulmadık.
Eşim yemekleri yaptı.
Sabah ise gitmeden sandviç hazırlardı bana, salona bırakırdı.
Bir kac meyve ile.
Akşam da gelir yemekleri yapardı
Evde yemek pişerken, mutfağa en uzak klimalı odada burnuma hindistan cevizi kokulu kremi dayayıp yatardım.
Hala hindistan cevizi kokusundan nefret ediyorum:)
Evinize dönün, karı koca başka alternatifler bulun.

Çok iyi biliyorum o evden tiksinmenin ne olduğunu.Bende hamileyken eve girerken suratımı şalımla sarıp koşa koşa camları açıyordum.Evden tarif edilmez bir koku alıyordum.Sabun, şampuan yumuşatıcı deterjan parfüm gibi güzel kokular bile iğrenç geliyordu.5.ayima doğru geçti.Ben evde yüzüme tülbentten maske yapıp gezdim,yemek yaptım.Anneniz açıkça gelme demiş.Ben olsam gitmezdim.Kendimi zorlar basit yemekler yapardım

Merhaba ben 15 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri yemek yapamadığım için anemlerde yiyoruz esim ve ben evimden iğreniyorum bu durumu yasayan biri olarak cok zor daha öncede 1 gebelik geçirdim dogum yaptım ve bebeğimi kaybettim belli bir süre gecince tekrar bebek istedik önceki gebeliğimde de annem de 5 ay yemek yemiştik ben isteyerek yapmıyorum bu durumu ama annem bana yük oluyorsun sırtımdasın diyo bizde esinle elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyoruz ne istese yapıyoruz ama yeterli olmuyo demek ki cok üzülüyorum sanki fazlalık gibi hissediyorum lokantalar dan iğrenmesem orada yiyecem oradan da iğreniyorum gitmem artık diyorum gitmeyince de arıyo gel ne yapacam bilmiyorum

Ben boşuna demiyorum herkes anne olmasın diye ... Olamayacaklar Allah aşkına pas geçin. Bu dünyayı zehir edip diğerini yakıyosunuz ne olacak böyle.
Ah canım benim cidden çok üzüldüm sana. Allah sabır versin. Bak evladın olacak inşallah sen ona böyle anne olmazsın 🤲

50 yaso

Hamilelik gecirdiniz mi bilmiyorum ama bazen hamilelikte evinden insan iğrenebiliyo

Iki tane geçirdim. Toprak yiyeni felan duymuştum da, ama ilk defa kendi evinden igreneni duydum. Neler var ya. Allah sağlıkla kucaga almayi nasip etsin insallah. Zorda kalmanıza üzüldüm. Insallah bu durum ilerleyen hamilelikle gecer

Bide ikinci hamilelik oldugu için galiba insanlara zor geliyor keşke evladımı kaybetmesdim bende yoruldum bu kadar sık hamile olmaktan

Merhaba ben 15 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri yemek yapamadığım için anemlerde yiyoruz esim ve ben evimden iğreniyorum bu durumu yasayan biri olarak cok zor daha öncede 1 gebelik geçirdim dogum yaptım ve bebeğimi kaybettim belli bir süre gecince tekrar bebek istedik önceki gebeliğimde de annem de 5 ay yemek yemiştik ben isteyerek yapmıyorum bu durumu ama annem bana yük oluyorsun sırtımdasın diyo bizde esinle elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyoruz ne istese yapıyoruz ama yeterli olmuyo demek ki cok üzülüyorum sanki fazlalık gibi hissediyorum lokantalar dan iğrenmesem orada yiyecem oradan da iğreniyorum gitmem artık diyorum gitmeyince de arıyo gel ne yapacam bilmiyorum

Kuru ekmek yerim de soyle diyen biri annem de olsa gidip evinde agzima lokma koymam.
Gercekten hic mi gururunuza dokunmuyor sirtimda yuksun demesi ?

Sizi anliyorum bende benzer sekilde zorluklar cektim.fakat esim halletti herseyi.12 saat calisip eve gelip yemek yapti cop atti ve bulasik yikadi.dusuk riski nedeniyle camasirda asamiyordum.diyet listemide hazirladi kustugum yeri de temizledi.naz kapris yapiyorsunuz demiyorum ama esinizle cozmelisiniz.anneniz hakkinda yorum yapmak istemiyorum.bazi insanlar fedakar bazilari bencildir.kisisel fikrim asla gitmezdim.mutlu dogumlar

Kuru ekmek yerim de soyle diyen biri annem de olsa gidip evinde agzima lokma koymam.
Gercekten hic mi gururunuza dokunmuyor sirtimda yuksun demesi ?
Gitmedim zaten bu sefer babam arıyo öyle demek istememiştir annem arıyo gel dedim gelmek istemiyorum cok üzülüyorum bide korkuyorum bebegime zarar verecem

Sizi anliyorum bende benzer sekilde zorluklar cektim.fakat esim halletti herseyi.12 saat calisip eve gelip yemek yapti cop atti ve bulasik yikadi.dusuk riski nedeniyle camasirda asamiyordum.diyet listemide hazirladi kustugum yeri de temizledi.naz kapris yapiyorsunuz demiyorum ama esinizle cozmelisiniz.anneniz hakkinda yorum yapmak istemiyorum.bazi insanlar fedakar bazilari bencildir.kisisel fikrim asla gitmezdim.mutlu dogumlar
Çok şanslısınız ne kadar iyi bir eşiniz var, tabi karşılıklıdır ama ilişkiniz çok hoşuma gitti.
Mutluluğunuz daim olsun.

Gitmedim zaten bu sefer babam arıyo öyle demek istememiştir annem arıyo gel dedim gelmek istemiyorum cok üzülüyorum bide korkuyorum bebegime zarar verecem

Az yemek yemekle bebeginize zarar vermezsiniz,illa ki gececek bulantilar o zaman telafi edersiniz.
2 hamilelik gecirdim, 2 ay yagsiz tuzsuz makarna yemistim bide kefir..
Ev kokuyorsa acin havalandirin heryeri, babaniza da gecti bulantim gelmiyorum uzulme diyin.
Hergun hergun yemek dusunmek gercekten bunaltici.

7 de az gittikçe artıyor
Artsa bile ne yapabilirim? Doktorum bana hayatına olabildiğince gebeliğini unutarak devam et süreci kolay atlatırsın dedi. Valla az evvel eşim ısrarla kavurma istedi akşamdan beri burnumu kapata kapata gittim yaptım. Ha sonrada midemde ne varsa cıktı. Ama napalim hamilelik hastalık değil ki. Ben yemek yapmasam kim yapacak? Bence sizde biraz farklı alternatifler üretin. Kısa süre arayla eksta 2 kişiye de yemek yapmak bakımını almak annenizi zorlamış olabilir

:KK200:
Çok şanslısınız ne kadar iyi bir eşiniz var, tabi karşılıklıdır ama ilişkiniz çok hoşuma gitti.
Mutluluğunuz daim olsun.
Mutluluğunuz daim olsun.
Cok tesekkur ederim.evlilik boyle yuruyormus yasayarak ogrendik.allah herkese nasip etsin.kotu gunlerde oluyor illaki ama aslolan ona ihtiyacin varken ben burdayim demesi.

Back
X