- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.343
- 133
- Konu Sahibi Yorulmusanne
Annenizin kurduğu cümle yanlış . Ama kötü niyetle söylememiştir. Uzun bir zaman çünkü . Yalnızca yemek yapmak için birini bulabilirseniz sıkıntı kalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev degistirin mumkunse , cok mu eski eviniz anlamadim , rutubet mi kokuyor eviniz?Evimin kokusu benim miğdemi bulandırıyo evden iğreniyorum keske Baska bir carem olsa
Hamilelikte parfümler bile iğrenci gelebilir kötü koktugu için mi hayır bu cok farklı bir durum evimiz yeni tertemiz ama kokusundan iğreniyorum ve elimde değilEv degistirin mumkunse , cok mu eski eviniz anlamadim , rutubet mi kokuyor eviniz?
Merhaba ben 15 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri yemek yapamadığım için anemlerde yiyoruz esim ve ben evimden iğreniyorum bu durumu yasayan biri olarak cok zor daha öncede 1 gebelik geçirdim dogum yaptım ve bebeğimi kaybettim belli bir süre gecince tekrar bebek istedik önceki gebeliğimde de annem de 5 ay yemek yemiştik ben isteyerek yapmıyorum bu durumu ama annem bana yük oluyorsun sırtımdasın diyo bizde esinle elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyoruz ne istese yapıyoruz ama yeterli olmuyo demek ki cok üzülüyorum sanki fazlalık gibi hissediyorum lokantalar dan iğrenmesem orada yiyecem oradan da iğreniyorum gitmem artık diyorum gitmeyince de arıyo gel ne yapacam bilmiyorum
50 yaso
Hamilelik gecirdiniz mi bilmiyorum ama bazen hamilelikte evinden insan iğrenebiliyo
İnşallah saglıkla dogarIki tane geçirdim. Toprak yiyeni felan duymuştum da, ama ilk defa kendi evinden igreneni duydum. Neler var ya. Allah sağlıkla kucaga almayi nasip etsin insallah. Zorda kalmanıza üzüldüm. Insallah bu durum ilerleyen hamilelikle gecer
Merhaba ben 15 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri yemek yapamadığım için anemlerde yiyoruz esim ve ben evimden iğreniyorum bu durumu yasayan biri olarak cok zor daha öncede 1 gebelik geçirdim dogum yaptım ve bebeğimi kaybettim belli bir süre gecince tekrar bebek istedik önceki gebeliğimde de annem de 5 ay yemek yemiştik ben isteyerek yapmıyorum bu durumu ama annem bana yük oluyorsun sırtımdasın diyo bizde esinle elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyoruz ne istese yapıyoruz ama yeterli olmuyo demek ki cok üzülüyorum sanki fazlalık gibi hissediyorum lokantalar dan iğrenmesem orada yiyecem oradan da iğreniyorum gitmem artık diyorum gitmeyince de arıyo gel ne yapacam bilmiyorum
Gitmedim zaten bu sefer babam arıyo öyle demek istememiştir annem arıyo gel dedim gelmek istemiyorum cok üzülüyorum bide korkuyorum bebegime zarar verecemKuru ekmek yerim de soyle diyen biri annem de olsa gidip evinde agzima lokma koymam.
Gercekten hic mi gururunuza dokunmuyor sirtimda yuksun demesi ?
Çok şanslısınız ne kadar iyi bir eşiniz var, tabi karşılıklıdır ama ilişkiniz çok hoşuma gitti.Sizi anliyorum bende benzer sekilde zorluklar cektim.fakat esim halletti herseyi.12 saat calisip eve gelip yemek yapti cop atti ve bulasik yikadi.dusuk riski nedeniyle camasirda asamiyordum.diyet listemide hazirladi kustugum yeri de temizledi.naz kapris yapiyorsunuz demiyorum ama esinizle cozmelisiniz.anneniz hakkinda yorum yapmak istemiyorum.bazi insanlar fedakar bazilari bencildir.kisisel fikrim asla gitmezdim.mutlu dogumlar
7 de az gittikçe artıyorBende 7. Haftadayimz mutfak diyince birisi midem ağzıma geliyor o derece. Ama mecburen yemek yapıyorum burnumu kapata kapata. Annem yakin olsa yapar, fakat yük oluyorsun derse ne olursa olsun evimde oturur dayanırım.
Gitmedim zaten bu sefer babam arıyo öyle demek istememiştir annem arıyo gel dedim gelmek istemiyorum cok üzülüyorum bide korkuyorum bebegime zarar verecem
Artsa bile ne yapabilirim? Doktorum bana hayatına olabildiğince gebeliğini unutarak devam et süreci kolay atlatırsın dedi. Valla az evvel eşim ısrarla kavurma istedi akşamdan beri burnumu kapata kapata gittim yaptım. Ha sonrada midemde ne varsa cıktı. Ama napalim hamilelik hastalık değil ki. Ben yemek yapmasam kim yapacak? Bence sizde biraz farklı alternatifler üretin. Kısa süre arayla eksta 2 kişiye de yemek yapmak bakımını almak annenizi zorlamış olabilir7 de az gittikçe artıyor
Çok şanslısınız ne kadar iyi bir eşiniz var, tabi karşılıklıdır ama ilişkiniz çok hoşuma gitti.
Mutluluğunuz daim olsun.
Cok tesekkur ederim.evlilik boyle yuruyormus yasayarak ogrendik.allah herkese nasip etsin.kotu gunlerde oluyor illaki ama aslolan ona ihtiyacin varken ben burdayim demesi.Çok şanslısınız ne kadar iyi bir eşiniz var, tabi karşılıklıdır ama ilişkiniz çok hoşuma gitti.
Mutluluğunuz daim olsun.