sana birşey söylimmi inan ailelerin aynı şehirde olması daha kötü.. ve ben bunu yaşıyorum sırf ailelerimiz aynı şehirde diye.tayinimizi çekip çekmemeyi düşünüyoruz yani daha doğrusu çekmek istemiyorum
ben senle aynı şeyleri yaşıyorum. bizimkilerinde biri marmarada biri karadenizde biz içanadoludayız:) erkekler böyle yani pek anlamıyorlar. gerçi biraz da benden kaynaklanıyor. taviz veriyorum. ama bundan sonra vermemeye karar verdim. ben gideleim demeyince o da birşey demiyor. sen de dile getir. onun aileisyse seninde ailen ikisin de de aynı gün kalın bence...bir şekilde anlasın yani. en son ramazanda onun ailesine gittik kurbanda her iki tarafda gidemedik. ama beyefendini elinde olsa gidecek masraf olmasın diye gitmiyor. bana soran yok... ya sen ailene ne zamandır gitmiyorsun bu seferde sizinkilere gidelim diyen yok...bende hamileyim diye ses çıkarmadım zaten annem gelcek bir kaç ay sonra. ve yaz tatilini ailemle geçircem inşallah şimdiden söyledim...
ben çok çok dile getirdim , evlendiğimde tanıdığım ya da zannettiğim anlayışlı erkek puf uçtu gittii.. şu da var, ailesini seviyorum, yalan yok ama ..
annesi ya da babası da , siz o kadar yollarda zaman geçiriyorsunuz,öğrtmensiniz, 15 tatilde senin ailende kalın, gelmeyin bu tarafa ne zamndır görmedin de demiyor,e bu da oğullarına söz hakkı veriyor. benim ailem de çok özlüyorlar beni ama tatsızlık olmasın die şimdilik ses de çıkarmıyorlar farkındayım.. ne olacak sonu bekliyorum. bir de bebeğim olsa kucağımda ne kadar zor tahmin edemiyorum.. bu kez de torun kavgası başlar artık, oraya mı götürelim, buraya mı diye.. Allah yardımcın olsun arkdşım, tşk edermm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?